EHunterA
Normal Üye
- 13 May 2020
- 39
- 231
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Geçen hafta Cuma günü 1 yıl aradan sonra tekrar Rimma'yla görüştüm. Aynı güleryüz, aynı içtenlik, aynı düzgün, çekici vücut ve aynı ateşli kadını karşımda buldum. Maltepe'deki stüdyo evine gittiğimde 4 saat, hoşsohbetimiz ve nefes nefes kaldığımız anlarla su gibi akıp geçti. Sohbetimizde, Kırmızı şarabın verdiği etkiyle pozitif havamız hiç eksilmedi. Cinsel birliktelik zamanında da bir süredir görüşme yapmamamın verdiği birikmişlikle ve Rimma'nın içindeki doğal seks tutkusuyla zevk dolu anlar geçirdik: Uzun ön sevişmeler, pozisyonlar (Doggy, Cowgirl ve ters Cowgirl harikaydı ), Rimma'nın zevk aldıkça söylediği övgülü sözler
. 4 Saatin sonunda Rimma'nın kalesine 2 gol atıp 4 gol yiyerek maçı kaybettim. Son bitiş düdüğüyle yatakta sadece birbirimizin vücuduna dokunarak bir süre nefeslendikten sonra toparlanarak çıktım. Çıkmadan önce son kez sarıldığımda ikimizde mutluluk dolu ve ferahlamış haldeydik.
Güzel geçen akşam için teşekkürler Rimma. İçtenliğini ve içindeki şehveti hiç kaybetme. Kendine iyi bak.
Güzel geçen akşam için teşekkürler Rimma. İçtenliğini ve içindeki şehveti hiç kaybetme. Kendine iyi bak.