Kendimi haklı çıkarmakla ne ilgisi var? Neden dediklerinizi anlamayan beynine kan gitmeyen ben oluyorum? Neden ne olduğunu bilmeden yaptığınız boş eleştirilerinizi savunmak zorunda bırakılıyorum.
Ne konuşulduğunu bile bilmeden bana ithamda bulunan sizsiniz.
Yaptığınız şey forumda eleştiriyi engelleyen otosansur oluşturan ve sonucunda kalitenin düşmesine sebep olan bir şey.
Sana son cevabım bu daha da cevap vermeyeceğim
Ama bu sana vereceğim cevabı anlamadığın için
Bak sevgili forumdaşım
1 konu senin yaşadığın olaya değil
Sen mağdur olmuşsun ve sana şöyle bir eleştiri yapmışım
Senin beyanına göre olan açıklamanda şöyle demişsin bu forumda daha önceleri de görüşme yaptım .
Eeee baktım ilk paylaşımın bu öyle mi ?
Bende keşke daha önce olumlu olan görüşmeleri de paylaşsa idin
O zaman daha inandırıcı olurdu
Ve işni düzgün yapan seni memnun gönderen pembeler de hakkını teslim ederdin dedim .
Başka bir yorum yapmadım
Hatta mesajımda
Biz mavişler görüşme yapmak istediğimizde eğer istemsiz bir görüşme iptali olur ise demorilize oluyoruz belki tekrar aynı zamanı denk getiremiyoruz ve araya süre koymak zorunda kalıp mağdur oluyoruz diye de senin tezini desrekleyen bir paylaşım yaptım değil mi
Ve pembiş daha bir açıklama yapmamış belki geçerli bir sebebi olabilir dedim
Bundan sonraki tüm yazışmalar senin ısrarla kendini haklım çıkarmaya yönelik kendi konunu kendin saptırmaya çalışmalarına verilen cevap
Yok forumun kalitesi vs afedersin ama 16-17 senedir üyesi olduğum bir platformu en az senin kadar düşünüyorumdur sanırım
Hangi eleştiriydi engelleyen bir durum oluşturdu
Ben sana diyorum ki olumlu durumlarını sa olumlu olarak yazsa idin .
İnan bana ben o pembiş i tanımıyorum bile .
Yaptığım boş eleştiri derken ?
Sen algılamakta bu kadar sorun yaşamasan ben sadece daha önce ki olumlu referanslarını da yazsa idin dedim sonra geçmiş olsun daha sonra da pembiş daha cevap vermemiş dedim
Daha sonrası senin kendi konunu kendinin sabote ermeye ve haklı çıkma gayreti ile bakıp görmeme yada anlamamak için elinden gelen gayret ile konuyu saptırmana verilen cevaplar dan başka bir şey değil .
Neyse
1599 kez tekrar geçmiş olsun
Pembiş daha cevap vermedi
Sen ona odaklan
Boş ver .