Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ekilme 15.00 randevu 1 saat bekletti sonra iptal etti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

530885

Normal Üye
5 Tem 2025
12
17
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Diğer forumda ve burada bircok pembisle görüştüm ama hiç olumsuz referans yazmadim bugüne kadar.

Bana bugun 15.00 randevu verdi ve buna güvenip zaman ayirdim yola çıktım. 15.00'e 10dk geldim diye yazdım. Bunun üzerine 15.00'e yetişemem haber veririm diye yazdı.

Ben de herhalde biraz gecikecek diye düşünerek bekledim.

Yaklasik 1 saat bekledikten sonra yazdigimda ise NEDEN GELDİN diye yazdı. Ciddi bir iletişimsizlik problemi var.

Randevu konusunda bana güven vermiyor

Joker Çevrimdışı
14 Şub 2006
5,808
1,985
Diğer forumda ve burada bircok pembisle görüştüm ama hiç olumsuz referans yazmadim bugüne kadar.

Bana bugun 15.00 randevu verdi ve buna güvenip zaman ayirdim yola çıktım. 15.00'e 10dk geldim diye yazdım. Bunun üzerine 15.00'e yetişemem haber veririm diye yazdı.

Yaklasik 1 saat bekledikten sonra yazdigimda ise NEDEN GELDİN diye yazdı. Ciddi bir iletişimsizlik problemi var.

Geçmiş olsun hocam aranızda geçen konuşmaları bana gönderirmisiniz. +44 7878 949060

cathero

Normal Üye
30 Tem 2024
3
0
26
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
diğer forumdan kastınız nedir , zamparaların başka bir forumu daha mı var acaba

Joker Çevrimdışı
14 Şub 2006
5,808
1,985
Joker Çevrimdışı
14 Şub 2006
5,808
1,985
AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE VE SAĞLIKLI OLUNCA GÜZEL!
6 Haz 2018
6,187
7,931
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Lütfen hoş görün ama bir eleştiride bulunacağım.
Demişsiniz ki "birçok pembiş ile görüştüm", güzel, tabii görüşün ama forumun nimetlerinden yararlanıp, bir çok görüşme yapıp hiç katkıda bulunmamışınız ne foruma, ne forumdaşlara ve yine ama mağdur olduğunuz an çadırımın üstüne şıp dedi damladı...

( Cümlemin başında hoş görün lütfen demiştim, umarım görürsünüz. )

Ahmet07121995 Çevrimdışı
9 Ağu 2023
840
649
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Çok geçmiş olsun

Elnesri Çevrimdışı
11 Mar 2025
55
31
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Şaka gibi..geçmiş olsun çok ayıp olmus

Elnesri Çevrimdışı
11 Mar 2025
55
31
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Demişsiniz ki "birçok pembiş ile görüştüm", güzel, tabii görüşün ama forumun nimetlerinden yararlanıp, bir çok görüşme yapıp hiç katkıda bulunmamışınız ne foruma, ne forumdaşlara ve yine ama mağdur olduğunuz an çadırımın üstüne şıp dedi damladı...

Evet foruma katkı yapıp paylaşımda bulunmak önemli

Dalgic34 Çevrimdışı
21 Ara 2021
46
71
51
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Daha cok amatör gorusmeler yapan birisi olarak forumdaki en sevdiğim şey ama erkek ama kadın olsun lakayıt sözünde durmayan bireylere karşı yaptırımın olmasi herkesin işi çıkabilir ama açıklama dahi yapmayıp o eski hayatlarındaki rutinlerine devam eden ama erkek ama kadin sahsiyetlerin cezasiz kalmamasi burada az gorusme yapan biri olarak planlama yaptığım zaman yanlis yapildigi takdirde durumun anlatilacagi bir mecranin olması hakikaten takdire şayen herkese sevgiler saygilar

Ramazanerdinç Çevrimdışı
17 Haz 2020
238
432
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Burada ana konu verilen sözün tutulmaması ve boşa giden vakit iken yazdığınız yorumun bu konu dahilinde alakasız olduğunu düşünüyorum.

Fxaslan Çevrimdışı
8 Ocak 2023
57
93
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Bu işin doğasında bu tür aksaklıklar aksilikler var Malesef hanımlardan bizlerden havanın sıcaklığından dahi olabiliyoru çok geçmiş olsun dostum bu olayı unutmanı ve yeni serüvenlere yelken açmanı tavsiye ederim iyi forumlar

530885

Normal Üye
5 Tem 2025
12
17
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Bu forumda yeniyim o yüzden bu ilk katkım

Ayrica dediğiniz bile olsa bu durum benim söylediğimi değersiz kılmaz. Sonuçta yazışmaları paylaştım. Konunun bağlamını değiştirmeyelim lütfen

yasakelma80 Çevrimdışı
2 Haz 2009
2,586
2,534
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Tam aklımdan geçiriyordum ki paylaşımınızı gördüm

Birde ne güzel forumdan bir sürü pembiş ile görüşmüşsün ve sorun yaşamamışsın
Biraz haksızlık sanki :)

Neyse çok geçmiş olsun
Umarım tatlıya bağlanmıştır .

İyi geceler

530885

Normal Üye
5 Tem 2025
12
17
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Tam aklımdan geçiriyordum ki paylaşımınızı gördüm

Birde ne güzel forumdan bir sürü pembiş ile görüşmüşsün ve sorun yaşamamışsın
Biraz haksızlık sanki :)

Neyse çok geçmiş olsun
Umarım tatlıya bağlanmıştır .

İyi geceler
Bir üsteki cevabımi farketmediginizi düşünüyorum. Sadece 2dk sonra yazdınız

yasakelma80 Çevrimdışı
2 Haz 2009
2,586
2,534
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Burada ana konu verilen sözün tutulmaması ve boşa giden vakit iken yazdığınız yorumun bu konu dahilinde alakasız olduğunu düşünüyorum.
Herşey iyi iken bir şey yok

Ama aksi gidince niye paylaşım var gibi düşün üstad

Konu neden alakasız olsun

Bu Olaydan bağımsız olarak ( sonuçta pembiş hala bir açıklama yapmamış belki çok geçerli bir sebebi olabilir maviş kabul eder etmez o ayrı konu . Ve aslında şöyle de bir şey var bizler zaman ayarlarken işimizi durumumuzu ayarlıyoruz belki de bir sonraki görüşmeyi ayarlama şansımız bir müddet sonraya kalıyor demorilize okuyoruz vs vs bunlar çok önemli detaylar )

Ama birde işin farklı tarafı da var

söyle arkadaşımız bir sürü görüşme yapmış ve olumsuz bir durum oluşmamış
O görüşmeleri de referans olarak paylaşsa hem bizim gibi mavişlerin görüştüğü kişiler hakkında fikrimiz olacak hemde düzgün geçen görüşmeyi kaleme aldığı için o pembişin hakkını teslim ermiş olacak

yasakelma80 Çevrimdışı
2 Haz 2009
2,586
2,534
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bir üsteki cevabımi farketmediginizi düşünüyorum. Sadece 2dk sonra yazdınız
Üsteki cevabını fark etmedim

Yeni olduğunuzu belirtmişsiniz

O zaman hoş geldin diyelim
Konunun bağlamını değiştirmemek den kastınızı anlamadım gerçi sorunun muhattabı gerekli cevabı en güzel ve en nazik şekilde verecektir eminim .

Şimdi evet mağdur olmuşsunuz çok ama çok geçmiş olsun tabi ki sizi anlıyorum
Ama bu işte tam şu

Bardağın diğer tarafından bakmak
Yani ilk paylaşımınızın olumsuz bir durumda paylaşım yapıp da daha önce bir olumlu referansınızın olmaması biraz manidar

Emeğe saygı gibi düşün

Yoksa sizin durum için zaten geçmiş olsun dileklerimizi ilettim de
Yaşadığınız durumu normalleştirmiyor ve saygısızlık etmiyoruz
Konuya birde bu şekilde bakın isterseniz

Pembiş umarım size gerekli dönüşü sağlayacaktır .
Umarım telafi edebilir bir şekilde de
Keyifli forumlar

530885

Normal Üye
5 Tem 2025
12
17
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herşey iyi iken bir şey yok

Ama aksi gidince niye paylaşım var gibi düşün üstad

Konu neden alakasız olsun

Bu Olaydan bağımsız olarak ( sonuçta pembiş hala bir açıklama yapmamış belki çok geçerli bir sebebi olabilir maviş kabul eder etmez o ayrı konu . Ve aslında şöyle de bir şey var bizler zaman ayarlarken işimizi durumumuzu ayarlıyoruz belki de bir sonraki görüşmeyi ayarlama şansımız bir müddet sonraya kalıyor demorilize okuyoruz vs vs bunlar çok önemli detaylar )

Ama birde işin farklı tarafı da var

söyle arkadaşımız bir sürü görüşme yapmış ve olumsuz bir durum oluşmamış
O görüşmeleri de referans olarak paylaşsa hem bizim gibi mavişlerin görüştüğü kişiler hakkında fikrimiz olacak hemde düzgün geçen görüşmeyi kaleme aldığı için o pembişin hakkını teslim ermiş olacak
Bu foruma üyelik tarihime baktınız mı? Bu forumda yeni olduğumu kaç kere söylemeliyim.

Bu söyleminiz sadece konuyu saptırmaya yarıyor. Bu konu benim foruma katkımı tartışma konusu mu?

Diğer forumda problemler başladığı için geldim ve orada 5-6 olumlu 0 olumsuz konum var. Ayrica extrem iyi ya da extrem kötü deneyimlerimi paylaşıyorum ben. Siz her deneyimimizle katkı yapabilirsiniz ama benim tarzım bu.

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE VE SAĞLIKLI OLUNCA GÜZEL!
6 Haz 2018
6,187
7,931
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Bu forumda yeniyim o yüzden bu ilk katkım

Ayrica dediğiniz bile olsa bu durum benim söylediğimi değersiz kılmaz. Sonuçta yazışmaları paylaştım. Konunun bağlamını değiştirmeyelim lütfen

Söyleminizin değersiz olduğunu asla iddia etmedim,konunun bağlamını da değiştirmedim...
Bu yoruma da @yasakelma80 güzel özetlemiş diyorum.

530885

Normal Üye
5 Tem 2025
12
17
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Üsteki cevabını fark etmedim

Yeni olduğunuzu belirtmişsiniz

O zaman hoş geldin diyelim
Konunun bağlamını değiştirmemek den kastınızı anlamadım gerçi sorunun muhattabı gerekli cevabı en güzel ve en nazik şekilde verecektir eminim .

Şimdi evet mağdur olmuşsunuz çok ama çok geçmiş olsun tabi ki sizi anlıyorum
Ama bu işte tam şu

Bardağın diğer tarafından bakmak
Yani ilk paylaşımınızın olumsuz bir durumda paylaşım yapıp da daha önce bir olumlu referansınızın olmaması biraz manidar

Emeğe saygı gibi düşün

Yoksa sizin durum için zaten geçmiş olsun dileklerimizi ilettim de
Yaşadığınız durumu normalleştirmiyor ve saygısızlık etmiyoruz
Konuya birde bu şekilde bakın isterseniz

Pembiş umarım size gerekli dönüşü sağlayacaktır .
Umarım telafi edebilir bir şekilde de
Keyifli forumlar
Emeğe saygım var. Küçük problemleri dert etmem çünkü hep oluyor.

Nelida ile daha önce de görüştüm ve benzer şeyleri o zaman da yaşadım ama problem etmemiştim mesela.

Pembis hk bir olumsuzluk olduğunda neden böyle oluyor? Neden mesela ben sizin konu dışı ithamlariniza cevap veriyorum? Ben emeğe saygisizlik yapmış oluyorum?

yasakelma80 Çevrimdışı
2 Haz 2009
2,586
2,534
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu foruma üyelik tarihime baktınız mı? Bu forumda yeni olduğumu kaç kere söylemeliyim.

Bu söyleminiz sadece konuyu saptırmaya yarıyor. Bu konu benim foruma katkımı tartışma konusu mu?

Diğer forumda problemler başladığı için geldim ve orada 5-6 olumlu 0 olumsuz konum var. Ayrica extrem iyi ya da extrem kötü deneyimlerimi paylaşıyorum ben. Siz her deneyimimizle katkı yapabilirsiniz ama benim tarzım bu.
At gözlüğü sendromu ( temsilde hata olmaz olursa da kusura bakma )

Sen konuya öyle bir odaklanmışsın ki bizim yazdığımızı anlamamak da ısrar ediyorsun
Bu konudan bağımsız olarak oku
Şöyle düşün ilk paylaşımı olumsuz birisinin paylaşımı ne kadar dikkate alınır .

Sana küçük bir not vereyim benim üyelik tarihime bak istersen niye bakacaksan yada bakacaksam

Sen bir durum paylaşmışsın ortak beraber olduğumuz bir platformda bende fikrimi paylaştım

Sana geçmiş olsun diye seni anlıyorum diye kaç kere söylemem gerekiyor bilemiyorum tarzın senin tarzın seni bağlar ama herkese açık bir platformda paylaşım yapıyorsan bazı görüşleri de dikkate almanı tavsiye ederim

Keyifli forumlar

1556. . Kez geçmiş olsun umarım tatlıya bağlanır

yasakelma80 Çevrimdışı
2 Haz 2009
2,586
2,534
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Emeğe saygım var. Küçük problemleri dert etmem çünkü hep oluyor.

Nelida ile daha önce de görüştüm ve benzer şeyleri o zaman da yaşadım ama problem etmemiştim mesela.

Pembis hk bir olumsuzluk olduğunda neden böyle oluyor? Neden mesela ben sizin konu dışı ithamlariniza cevap veriyorum? Ben emeğe saygisizlik yapmış oluyorum?
Güzel kardeşim önce bir sakin ol
Ekranı bir yenile derin nefes al lütfen
Malum olaydan dolayı kan hala yukarı çıkamadı sanırım. Afedersin ama .

Yazılanı sakin sakin oku anlamaya çalış
Sonuçta sana kötü bir şey yazmadık

Aslında şöyle düşün madem yenisin
Bizde sana keşke daha önceki olumlu referanslarını da paylaşmış olsaydın dedik

Denilen bu
Başka daha nasıl anlatabilirim ki

Haaa yazmak istesem çok şey yazarım

Neden geldin ki dedi ise demek ki netleşmeden gitmişsin

Ben kesin olan görüşmelerimde bile yola çıkmadan yazıyorum ben yola çıkıyorum bir aksilik varmı diye .

Bu gözler neler yaşadı .
Kapıya gidip de binada komşular kavga ettiği için görüşemedim
Sular kesildi diye görüşemedim
Acil iki çıktı görüşemedim
Bunlar gayet hayat içinde olup da başımıza gelecek şeyler .

Geçmiş olsun tekrar

Son düzenleme:

530885

Normal Üye
5 Tem 2025
12
17
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
At gözlüğü sendromu ( temsilde hata olmaz olursa da kusura bakma )

Sen konuya öyle bir odaklanmışsın ki bizim yazdığımızı anlamamak da ısrar ediyorsun
Bu konudan bağımsız olarak oku
Şöyle düşün ilk paylaşımı olumsuz birisinin paylaşımı ne kadar dikkate alınır .

Sana küçük bir not vereyim benim üyelik tarihime bak istersen niye bakacaksan yada bakacaksam

Sen bir durum paylaşmışsın ortak beraber olduğumuz bir platformda bende fikrimi paylaştım

Sana geçmiş olsun diye seni anlıyorum diye kaç kere söylemem gerekiyor bilemiyorum tarzın senin tarzın seni bağlar ama herkese açık bir platformda paylaşım yapıyorsan bazı görüşleri de dikkate almanı tavsiye ederim

Keyifli forumlar

1556. . Kez geçmiş olsun umarım tatlıya bağlanır
Keyifli bir forum olmuyor çünkü sizin bu bu yaklaşımımız dolayı. Konunun mağduru olarak bir yazı yazıyorum altina neden yazmamam gerektiği öğütleri ilisiyor.

Eger bir yanlış, eksik vs varsa özgürce yazılmalı ki kalite yukselsin.

Siz ve sizin gibiler yüzünden kimse olumsuz ve notr ve ekilme giremiyor. Eminim burada yazılanlarin 10 kati yaşanıyordur ama bir otosansur haline geliyor

Hatta ben de sizin yukaridaki yorumlarınızi tahmin edip terettut etmiştim

Ne ben at gözlüğü takıyorum ne de haksizlik yapıyorum

Konu başlığı neydi? Konu nereye gitti?

530885

Normal Üye
5 Tem 2025
12
17
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel kardeşim önce bir sakin ol
Ekranı bir yenile derin nefes al lütfen
Malum olaydan dolayı kan hala yukarı çıkamadı sanırım. Afedersin ama .

Yazılanı sakin sakin oku anlamaya çalış
Sonuçta sana kötü bir şey yazmadık

Aslında şöyle düşün madem yenisin
Bizde sana keşke daha önceki olumlu referanslarını da paylaşmış olsaydın dedik

Denilen bu
Başka daha nasıl anlatabilirim ki
Önce konu başlığını okuyun sonra sizin bana hitaben yazdıklarınızı okuyun

Kim neyi anlayamadığını anlarsınız

yasakelma80 Çevrimdışı
2 Haz 2009
2,586
2,534
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Siz ve sizin gibiler yüzünden kimse olumsuz ve notr ve ekilme giremiyor. Eminim burada yazılanlarin 10 kati yaşanıyordur ama bir otosansur haline geliyor

Dostum senin gerçekten bir sakin olman gerekiyor

Benim ve benim gibiler derken
Senin konuna tek bir kelime dahi yorum yapmadım geçmiş olsun dedim ve pembiş gerekli açıklamayı yapar dedim
Orada da sana hak veren bir tez sürdüm ortaya

Bak burada yazıyor

Sen tutmuşsun konuyu saptırma vs vs
İyi oku

Anla algıla

Senin yaşadığın duruma tek kelime edilmiş olumsuz bir şey yok
Sadece daha öncekileri keşke paylaşsaydın deniliyor

Neyse
Sana iyi geceler
Takma kafana bu kadar
Hayat bu olayları kafaya takacak kadar uzun değil

Tekrar geçmiş olsun

Son düzenleme:
Nelida Çevrimdışı
3 Tem 2025
47
171

Evet kendisiyle daha önce görüşmüştüm bir kere ve ekilme konu acicaginida hemen söyledi beyefendi sagolsun. Olumlu görüşmemizi referans yazmayıp burada iletişim kopuklugundan ekilme referans açmış beyefendi. Evet disardaydim özel işlerinden dolayı telfona bakamadım fazla beyefendi geldim demiş ben orayı kaçırmışım kendisine de soyledim gozumden kacmis. Haber vercem yetisemeyebilirim dedim kusura bakmayin dedim.
Adminime wp mesajlasmalari ilettim zaten.
Herkese kayfi forumlar 💞

530885

Normal Üye
5 Tem 2025
12
17
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Dostum senin gerçekten bir sakin olman gerekiyor

Benim ve benim gibiler derken
Senin konuna tek bir kelime dahi yorum yapmadım geçmiş olsun dedim ve pembiş gerekli açıklamayı yapar dedim
Orada da sana hak veren bir tez sürdüm ortaya

Bak burada yazıyor

Sen tutmuşsun konuyu saptırma vs vs
İyi oku

Abla algıla

Senin yaşadığın duruma tek kelime edilmiş olumsuz bir şey yok
Sadece daha öncekileri keşke paylaşsaydın deniliyor

Neyse
Sana iyi geceler
Takma kafana bu kadar
Hayat bu olayları kafaya takacak kadar uzun değil

Tekrar geçmiş olsun
1) biraz haksızlık sanki
2) ilk paylaşımınızın olumsuz bir durumda paylaşım yapıp da daha önce bir olumlu referansınızın olmaması biraz manidar
3) at gözlüğü sendromu
4) Malum olaydan dolayı kan hala yukarı çıkamadı sanırım. Afedersin ama .
5) Neden geldin ki dedi ise demek ki netleşmeden gitmişsin

Bunları kim söyledi?

Joker Çevrimdışı
14 Şub 2006
5,808
1,985
Arkadaşlar @Nelida nın açıklamasını bekleyin.
Durumu bilmeden her telden yorum yapıyorsunuz.
Konuyu farklı yerlere saptırmayın.

yasakelma80 Çevrimdışı
2 Haz 2009
2,586
2,534
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Arkadaşlar @Nelida nın açıklamasını bekleyin.
Durumu bilmeden her telden yorum yapıyorsunuz.
Konuyu farklı yerlere saptırmayın.
@Joker

Arkadaş istediği görüşmeyi yapamadığı için hala kan basıncı farklı yerde sanırım

Birde bana sardı garibim .
Kötü bir şey de söylesem gam yemeyeceğim

Sayın admin

Joker Çevrimdışı
14 Şub 2006
5,808
1,985
1) biraz haksızlık sanki
2) ilk paylaşımınızın olumsuz bir durumda paylaşım yapıp da daha önce bir olumlu referansınızın olmaması biraz manidar
3) at gözlüğü sendromu

Bunları kim söyledi?
Diğer forumda üye adınız nedir ?

Joker Çevrimdışı
14 Şub 2006
5,808
1,985
yasakelma80 Çevrimdışı
2 Haz 2009
2,586
2,534
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
1) biraz haksızlık sanki
3) at gözlüğü sendromu

Bunları kim söyledi?
Kardeşim bunları ben söyledim

Sen elindeki cımbızı almışsın

Konuya odaklan
1 Biraz haksızlık ( olumlu görüştüğün pembişlere haksızlık )

2 İlk paylaşımın olumsuz olmuş
Bu da belki kız ile aranda bir sorun var kıza belki bir zarar vermek istiyorsun nereden bilelim .
(Farklı bakış açılarına saygı duymak gerekir .)

3 defalarca konu bu olaydan bağımsız daha önceki görüşmelerini yazmamışsın dememe rağmen hala kendini haklım çıkartmaya o kadar odaklanmışsın ki sana söyleneni anlamak ta ısrarcısın

4 3 . Sorunun aynı cevabı

5 söylemek istesem söyleyecek çok şey bulurum satır aralarında diyorum .

Neyse kardeşim sana geçmiş olsun
Sen kendini haklı çıkartmaya o kadar odaklamışsın ki sana yazılanı anlamamakta ısrar ediyorsun diyorsun sana daha da cevap vermeyeceğim

Ver misketlerimi oynamıyorum seninle :))))

yasakelma80 Çevrimdışı
2 Haz 2009
2,586
2,534
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

530885

Normal Üye
5 Tem 2025
12
17
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kardeşim bunları ben söyledim

Sen elindeki cımbızı almışsın

Konuya odaklan
1 Biraz haksızlık ( olumlu görüştüğün pembişlere haksızlık )

2 İlk paylaşımın olumsuz olmuş
Bu da belki kız ile aranda bir sorun var kıza belki bir zarar vermek istiyorsun nereden bilelim .
(Farklı bakış açılarına saygı duymak gerekir .)

3 defalarca konu bu olaydan bağımsız daha önceki görüşmelerini yazmamışsın dememe rağmen hala kendini haklım çıkartmaya o kadar odaklanmışsın ki sana söyleneni anlamak ta ısrarcısın

4 3 . Sorunun aynı cevabı

5 söylemek istesem söyleyecek çok şey bulurum satır aralarında diyorum .

Neyse kardeşim sana geçmiş olsun
Sen kendini haklı çıkartmaya o kadar odaklamışsın ki sana yazılanı anlamamakta ısrar ediyorsun diyorsun sana daha da cevap vermeyeceğim

Ver misketlerimi oynamıyorum seninle :))))
Kendimi haklı çıkarmakla ne ilgisi var? Neden dediklerinizi anlamayan beynine kan gitmeyen ben oluyorum? Neden ne olduğunu bilmeden yaptığınız boş eleştirilerinizi savunmak zorunda bırakılıyorum.

Ne konuşulduğunu bile bilmeden bana ithamda bulunan sizsiniz.

Yaptığınız şey forumda eleştiriyi engelleyen otosansur oluşturan ve sonucunda kalitenin düşmesine sebep olan bir şey.

Elnesri Çevrimdışı
11 Mar 2025
55
31
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Evet kendisiyle daha önce görüşmüştüm bir kere ve ekilme konu acicaginida hemen söyledi beyefendi sagolsun. Olumlu görüşmemizi referans yazmayıp burada iletişim kopuklugundan ekilme referans açmış beyefendi. Evet disardaydim özel işlerinden dolayı telfona bakamadım fazla beyefendi geldim demiş ben orayı kaçırmışım kendisine de soyledim gozumden kacmis. Haber vercem yetisemeyebilirim dedim kusura bakmayin dedim.
Herkese kayfi forumlar 💞
Siz saat 15.00 de arkadaşa randevu vermişsiniz.bunu da kabul ettiğiniz halde bakmamisim isim vardı disardayim gibi bahaneler inanılmaz.
Zaten sizler 15.00 de randevunuz olduğunda 1 saat ve 1.5 saat önceden hazirlaniyorsunuz.
Ben şahsi fikrimi söyleyeyim siz zaten arkadaşı kafadan silmissiniz o gün için.
Randevunuzun olduğunu hatirladiginiza bile şüpheliyim..
Tekrardan büyük geçmiş olsun @530885

yasakelma80 Çevrimdışı
2 Haz 2009
2,586
2,534
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kendimi haklı çıkarmakla ne ilgisi var? Neden dediklerinizi anlamayan beynine kan gitmeyen ben oluyorum? Neden ne olduğunu bilmeden yaptığınız boş eleştirilerinizi savunmak zorunda bırakılıyorum.

Ne konuşulduğunu bile bilmeden bana ithamda bulunan sizsiniz.

Yaptığınız şey forumda eleştiriyi engelleyen otosansur oluşturan ve sonucunda kalitenin düşmesine sebep olan bir şey.
Sana son cevabım bu daha da cevap vermeyeceğim

Ama bu sana vereceğim cevabı anlamadığın için

Bak sevgili forumdaşım
1 konu senin yaşadığın olaya değil
Sen mağdur olmuşsun ve sana şöyle bir eleştiri yapmışım

Senin beyanına göre olan açıklamanda şöyle demişsin bu forumda daha önceleri de görüşme yaptım .

Eeee baktım ilk paylaşımın bu öyle mi ?
Bende keşke daha önce olumlu olan görüşmeleri de paylaşsa idin
O zaman daha inandırıcı olurdu

Ve işni düzgün yapan seni memnun gönderen pembeler de hakkını teslim ederdin dedim .
Başka bir yorum yapmadım

Hatta mesajımda

Biz mavişler görüşme yapmak istediğimizde eğer istemsiz bir görüşme iptali olur ise demorilize oluyoruz belki tekrar aynı zamanı denk getiremiyoruz ve araya süre koymak zorunda kalıp mağdur oluyoruz diye de senin tezini desrekleyen bir paylaşım yaptım değil mi
Ve pembiş daha bir açıklama yapmamış belki geçerli bir sebebi olabilir dedim

Bundan sonraki tüm yazışmalar senin ısrarla kendini haklım çıkarmaya yönelik kendi konunu kendin saptırmaya çalışmalarına verilen cevap
Yok forumun kalitesi vs afedersin ama 16-17 senedir üyesi olduğum bir platformu en az senin kadar düşünüyorumdur sanırım

Hangi eleştiriydi engelleyen bir durum oluşturdu
Ben sana diyorum ki olumlu durumlarını sa olumlu olarak yazsa idin .
İnan bana ben o pembiş i tanımıyorum bile .

Yaptığım boş eleştiri derken ?

Sen algılamakta bu kadar sorun yaşamasan ben sadece daha önce ki olumlu referanslarını da yazsa idin dedim sonra geçmiş olsun daha sonra da pembiş daha cevap vermemiş dedim

Daha sonrası senin kendi konunu kendinin sabote ermeye ve haklı çıkma gayreti ile bakıp görmeme yada anlamamak için elinden gelen gayret ile konuyu saptırmana verilen cevaplar dan başka bir şey değil .

Neyse
1599 kez tekrar geçmiş olsun
Pembiş daha cevap vermedi

Sen ona odaklan
Boş ver .

yasakelma80 Çevrimdışı
2 Haz 2009
2,586
2,534
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
yasakelma80 Çevrimdışı
2 Haz 2009
2,586
2,534
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Herkese kayfi forumlar 💞
Bu arada pembiş cevap da vermiş

Yanlış anlaşılma diye söylemişsiniz

Konuyu bilmiyorum ama

Kendisine sadece bir yorum yaptım ve kendimi anlatabilmek için 10-15 tane mesaj yazınca sanıyorum yanlış anlaşılmaya meyilli bir yapısı da olabilir .
Çünkü sadece burada benim yorumuma bile verdiği cevaplardan bile sadece duymak istediği cevapları kabul ediyor gibi düşündürttü bana .

Neyse umarım iki tarafa da geçmiş olur

Keyifli forumlar .

yasakelma80 Çevrimdışı
2 Haz 2009
2,586
2,534
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Siz saat 15.00 de arkadaşa randevu vermişsiniz.bunu da kabul ettiğiniz halde bakmamisim isim vardı disardayim gibi bahaneler inanılmaz.
Zaten sizler 15.00 de randevunuz olduğunda 1 saat ve 1.5 saat önceden hazirlaniyorsunuz.
Ben şahsi fikrimi söyleyeyim siz zaten arkadaşı kafadan silmissiniz o gün için.
Randevunuzun olduğunu hatirladiginiza bile şüpheliyim..
Tekrardan büyük geçmiş olsun @530885
Durum bu şekilde de olabilir

Arkadaşlar
Görüşme dediğimiz şey aslında bir organizasyondır

Ve her iki tarafında verilen söze sadık kalması ile yapılması gereken bir durumdur .

Randevu vermiş ve gerçekten unuttu ise ve geçerli bir sebebi de yoksa ilgili forumdaşımıza gerçekten ayıp edilmişdir .

Ama şöyle bir durum var bazen ısrarcı gibi görünmemek için bazı şeyleri pas da geçiyor olabiliriz
Ve misafir olacağımız kişi ile aynı dili konuştuğumuzdan da emin olmamız lazım
Bende şöyle düşünüyorum para kazanacak kişi neden parasını red eder ki ?
Neyse geçmiş olsun her iki tarafa da ....

Joker Çevrimdışı
14 Şub 2006
5,808
1,985
Keyifli bir forum olmuyor çünkü sizin bu bu yaklaşımımız dolayı. Konunun mağduru olarak bir yazı yazıyorum altina neden yazmamam gerektiği öğütleri ilisiyor.

Eger bir yanlış, eksik vs varsa özgürce yazılmalı ki kalite yukselsin.

Hatta ben de sizin yukaridaki yorumlarınızi tahmin edip terettut etmiştim

Ne ben at gözlüğü takıyorum ne de haksizlik yapıyorum

Konu başlığı neydi? Konu nereye gitti?
Otosansür uygulasaydım bu tarz konuların açılmasına veya özgürce yorum yapmanıza müsade etmezdim.
iki tarafada geçmiş olsun
iyi forumlar

Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar