Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cansel hanım her zamanki gibi çiçek bir hanım son dakika randevusu ile görüştük sağ olsun kırmadı beni. Kendisi ile 2. görüşmem olduğu için hiç tereddüdüm olmadı izmirin bir tanesi teşekkürler
Cansel hanım her zamanki gibi çiçek bir hanım son dakika randevusu ile görüştük sağ olsun kırmadı beni. Kendisi ile 2. görüşmem olduğu için hiç tereddüdüm olmadı izmirin bir tanesi teşekkürler
Canım benim güzel yorumun için çiçek hanım seni öpüyor çok güzel bir görüşme oldu benim içinde gerçekten seni tanımak çok güzel keyifli saatler için teşekkür ediyorum sana daha uzun güzel görüşmelerimize sende benim bitanemsin son dakika oldu ama çok güzel oldu kocaman öpüyorum seni en kısa zamanda tekrar görüşmek üzere hoşçakal