- 29 Haz 2022
- 106
- 278
- 32
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Herkese iyi akşamlar öncelikle değerli üyeler,
Canselciğimle ilk görüşmemizi 24 Kasım da(1 saatlik) 2. görüşmemizi de 28 Kasımda(2 saatlik) ve 3. görüşmemizi de bugün(3 saatlik) gerçekleştirdik. Ve her defasında kendisine hem ben hem de o bana her anlamda alıştı alıştım.
Sohbetinden ikramından ve gösterdiği sevgili yakınlığından kendisine beni her defasında daha da çok bağlamayı fazlasıyla başarıyor. Özel anlarımızdan bahsetmeyeceğim doruklarda yaşanan bu anlar herşeyiyle 10 üzerinden 10.
3. görüşmemi 3 saatlik almakta ne kadar mantıklı bir karar verdiğimi defalarca anladım. Zaman su gibi akıp geçse de Canselimin yanında ona o 3 saatcik sürede yeteri kadar doyamasamda yaşanan her salise benim için çok özeldi ve öyle de kalacak. Bu stresli hayatın karmaşasından beni çekip koparıp bir nebze de olsa kendimi başka bir evrende hissetmemi sağlayan özel kadın Canselciğime buradan emekleri için sabahlara kadar ne kadar teşekkür etsem azdır. En en en yakın zamanda tekrar görüşmek dileğiyle canımmm.
Kendine çok çok çok dikkat et.
Canselciğimle ilk görüşmemizi 24 Kasım da(1 saatlik) 2. görüşmemizi de 28 Kasımda(2 saatlik) ve 3. görüşmemizi de bugün(3 saatlik) gerçekleştirdik. Ve her defasında kendisine hem ben hem de o bana her anlamda alıştı alıştım.

Kendine çok çok çok dikkat et.