- 19 Nis 2021
- 9,768
- 22,305
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Yururken arkaba bakmazsan dusersin iste böyle.
Mersi...Offf offf yine muhtesemsin
Prenses ❤![]()
Ağına düşmem için senin İzmir'e yada benim İstanbul'a gelmem gerekO takılan popito balığı bir gün benim de ağıma düşecek![]()
Evet ya ben hep arkama bakıyorumYururken arkaba bakmazsan dusersin iste böyle.![]()
Keşke, çok isterdim. Bi dahakine beraber düşelim.Evet ya ben hep arkama bakıyorumozaman gel beni kaldır
![]()
aman dikkat düşmeyin sakın ...
Ağına düşmem için senin İzmir'e yada benim İstanbul'a gelmem gerekama dikkat et ağları iyi kontrol et delikleri küçük olsun ozaman ağına takılabilirim
❤❤
Çıkartılması gereken bir şey gibi
Aman cansel hanım bundan sonra dıkkatlı olun.
Yardım edersen sevinirimGüzel bı şey takılmış.
Çıkarmaya yardım edeyim![]()
Tamam olurKeşke, çok isterdim. Bi dahakine beraber düşelim.![]()
Düştüm işte bir yardım eden yokaman dikkat düşmeyin sakın ...![]()
Aman AllahımAğları sıkı ördüm en hele bir düş içine hiç bir yere kaçamazsın![]()
Bilmem ki çıksın mı çıkmadan da olur aslındaÇıkartılması gereken bir şey gibi![]()
Çok teşekkür ederim çok mutlu olurdum yardımınız için hayır demem tabikiBen kendi ellerimle çıkartırdım o takılan güzel şeyi cansel hanım cım❤❤❤
Yani okadar dikkat ediyorum ama işte ne yapacaksın iş kazası oluyor böyleAman cansel hanım bundan sonra dıkkatlı olun.yırtılabilirdi
Gercekten koptu kopacaktıkopmasa bari yazik olucak![]()
En iyisini alırım tabiki .Yeterki isteyınYani okadar dikkat ediyorum ama işte ne yapacaksın iş kazası oluyor böyleyırtılırsa bana siz yenisini alırsınız artık
❤❤❤
![]()
Çok teşekkür ederimEn iyisini alırım tabiki .Yeterki isteyın![]()
Harika resim, süpersiniz
Düşene ne yapilir, yardim bizim isimiz.Tamam oluryardımcı olucaksan seve seve
![]()
elimi uzattım ama ... görmedin ...Düştüm işte bir yardım eden yok![]()
haklı hınzır ben olsam bende oraya takılırdımNedense hep te buraya takılıyor![]()
senin gibi kibar beyefendi den beklediğim hareket buyduDüşene ne yapilir, yardim bizim isimiz.![]()
Evet çıkarmak gerek ama başbaşa kalınca tabikiefenim öncelikle hepsini çıkarmanız lazım kurtulmak için , sonra fotoğraflar halinde paylaşırsanız bizlerde kurtulduğunuzu görür rahatlarız![]()
Vayy...vayy...çok havalı bir yorum olmuşelimi uzattım ama ... görmedin ...
Oda takılcak yeri bulmuş diyorsunuz yanihaklı hınzır ben olsam bende oraya takılırdım![]()
Çok teşekkür ederimHer zamanki gibi harikasın mükemmel bir poz.
senin gibi kibar beyefendi den beklediğim hareket buyduyardımcı olman
teşekkürler
![]()
Neler yapiyorsunuz Canselll
Valla bende bilmiyorum resim çekilirken ben ben değilimNeler yapiyorsunuz Canselll...
O da biliyor işini
Evet çok iyi biliyor hiç şaşırmıyor gideceği yeriAyakkabı bile nereye takılacağını biliyor.
Kül kedisi misali hemen geliyorum yardıma yardım ederken boş durmak olmaz tabi
Bende kül kedisi olmak isterimKül kedisi misali hemen geliyorum yardıma yardım ederken boş durmak olmaz tabi![]()
Ayakkabıyı giydirir başka şeyleri çıkarırım ama ben seve seve haz duya duyaBende kül kedisi olmak isterim ☺ tabiki ayakkabımı siz girdircekseniz![]()
Biraz kibarlıkAyakkabıyı giydirir başka şeyleri çıkarırım ama ben seve seve haz duya duya❤
![]()
Olur seve seve çıkarabilirsinizSeni gidi yaramaz topuk dur siz yorulmayin ben çıkarayım diyeceğim ama ne siz Ankara'da ne ben İzmir'de![]()
Gözüm yollarda bekliyorum tabi incall müjdesi ile şahane olur tabi kısa zamanınızda bir yer edinebilirsemOlur seve seve çıkarabilirsinizmesafeler önemli değil insan gelmek istedikten sonra
![]()
Şehir dışı görüşmelerimi sadece outcall olarak yapıyorumGözüm yollarda bekliyorum tabi incall müjdesi ile şahane olur tabi kısa zamanınızda bir yer edinebilirsem![]()
Düşünmemek elde değil insanın aklına neler neler getiriyorsun senBiraz kibarlıkbirazda farklı şeyler düşünüyorsunuz
![]()
Off off offf...Sabah sabah ağır tahrik var ama....
Ayyy ben çok fenayımDüşünmemek elde değil insanın aklına neler neler getiriyorsun sen![]()
Tahrik etmeyi çok seviyorumOff off offf...Sabah sabah ağır tahrik var ama....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nasil da takılmış bilmiyorum ki...hay aksi . gelmiş takılmış .
Bunları yüz yüze konuşalım bence sevilmemiz gereken konular var hemAyyy ben çok fenayımhaklısınız şuan bir şey diyemiyorum
![]()
Olur yüz yüze daha iyi olur bencede en yakın zamanda bekliyorumBunları yüz yüze konuşalım bence sevilmemiz gereken konular var hem![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!