Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Ağzına sağlık Ahucum

19 Ağu 2024
70
60
43
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yani aslında başlık herşeyi anlatıyor olmalı. Bursa'dan İstanbul'a iş için gitmiştim, uzun süredir kendisini takipliyordum nihayet amacıma ulaştım. İyi ki de ulaştım. Çok tatlı çok naif çok alçak gönüllü ve çok cici bir hanımefendi. Balık etli GF sevenler için bir nimet diyebilirim. En büyük zaafım olan konuda; ağzına sağlık Ahucum diyorum 😍🙃 Tanımak, sohbet etmek ve yaşamak güzel bir deneyimdi.

Partner AHU Çevrimdışı
1 Kas 2020
185
1,686
Yani aslında başlık herşeyi anlatıyor olmalı. Bursa'dan İstanbul'a iş için gitmiştim, uzun süredir kendisini takipliyordum nihayet amacıma ulaştım. İyi ki de ulaştım. Çok tatlı çok naif çok alçak gönüllü ve çok cici bir hanımefendi. Balık etli GF sevenler için bir nimet diyebilirim. En büyük zaafım olan konuda; ağzına sağlık Ahucum diyorum 😍🙃 Tanımak, sohbet etmek ve yaşamak güzel bir deneyimdi.
🥰 Teşekkürler cnm yine bekliyorum 🥰

29 Tem 2023
264
158
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Referans için teşekkürler...

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar