Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Ah Ceylin, Yine düştük yollara, yollara, yollara

kingcrimson Çevrimdışı
9 Ara 2021
1,318
2,455
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bir kaç gün önce Ceylin hanımın yollarına düştüm. Yine.
Akıl ve mantık ile izah edilemez, tenim özlüyor onu. Dördüncü oldu galiba. Aslında saymayı bıraksam iyi olacak. Mutluluk nasıl rakamlara dökülebilemezse hissetiklerimde öyle.
Öncelikle değinmem gerekirse Ceylin ile hiç bir sorun yaşamıyorum. Kendisi karşısındaki kişiye değer veren, saygılı davranan bir insan.
Randevulaşmadan başlayarak ondan ayrılmama kadar her şey tıkır tıkır, pamuk gibi yumuşacık geçiyor. İşten, güçten, dünya hallerinden gelen tüm kötü enerji akıp gitmiş sinirlerim alınmış bir hale geliyorum.

Onunla ilgili her detay hoşuma gidiyor. İlk öpüşmemiz hep masum oluyor örneğin. Sonrası fena tabi ki de 😅 o ilk öpücük için bile değer her yola, her şeye.

Çok uzatmakta istemiyorum Ceylin iyiki varsın hayatımda 😘
Müsadeniz ile şarkımı bırakıp gideyim 😁

Yine düştük yollara, yollara, yollara
Yine aştık dağları, dağları, dağları.

Ayağım gaz pedalında
Ardımda fırtına.
Dönülmez ufuklarda
Yollardayım.

Bu bir belirsiz gidiş
Hem çıkış var hem iniş
İşte şimdi burdayım
Yanındayım.

Sen varsın ya
Her şey senden önce
Ve senden sonra...

Logan Çevrimdışı
8 May 2018
339
453
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Muhteşem bir anlatım.
Samimi ve bilgilendirici referans paylaşımı için de, ayrıca teşekkürler.
İki tarafı da tebrik ederim.

Saygılar. 🙏

Kingz Çevrimdışı
12 Ocak 2018
463
452
Cinsiyetiniz nedir?
Bazen İstanbul’da yaşamamak iyi mi kötü mü bilmiyorum ama İstanbul’da yaşasaydım benimde Ceylin’le görüşme sayım unutacak kadar çok okurdu kesin
Paylaşım için teşekkürler

Fingolfin Çevrimdışı
26 Haz 2009
669
792
Cinsiyetiniz nedir?
Vay üstad Bulutsuzluk Özlemi diyorsun.
Eski günler geldi aklıma. Teşekkür ederim.
Seni Görmem Lazım diye de bir şarkı vardı o albümde baya güzeldi.
Sağlam altyapısı vardı o albümün.
Walkman ile epey dolanmışlığım vardı etrafta.
Hey gidi günler.

alex1010 Çevrimdışı
3 Ocak 2022
2,605
2,494
51
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Akıl ve mantık ile izah edilemez, tenim özlüyor onu. Dördüncü oldu galiba. Aslında saymayı bıraksam iyi olacak. Mutluluk nasıl rakamlara dökülebilemezse hissetiklerimde öyle.
Öncelikle değinmem gerekirse Ceylin ile hiç bir sorun yaşamıyorum. Kendisi karşısındaki kişiye değer veren, saygılı davranan bir insan.
Randevulaşmadan başlayarak ondan ayrılmama kadar her şey tıkır tıkır, pamuk gibi yumuşacık geçiyor. İşten, güçten, dünya hallerinden gelen tüm kötü enerji akıp gitmiş sinirlerim alınmış bir hale geliyorum.

Onunla ilgili her detay hoşuma gidiyor. İlk öpüşmemiz hep masum oluyor örneğin. Sonrası fena tabi ki de 😅 o ilk öpücük için bile değer her yola, her şeye.

Ayağım gaz pedalında
Ardımda fırtına.
Dönülmez ufuklarda
Yollardayım.

Bu bir belirsiz gidiş
Hem çıkış var hem iniş
İşte şimdi burdayım
Yanındayım.

Sen varsın ya
Her şey senden önce
Ve senden sonra...
Paylaşım için teşekkürler sevişmenize sağlık

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,679
10,834
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel ve samimi paylaşım için teşekkürler. Arada hem ten hem de kafa uyumu olunca görüşme sayıları da yavaş yavaş unutuluyor doğal olarak. "Yine düştük yollara" ilk çıktığında her gün dinlerdim yolda yürürken, @Fingolfin walkman dedi, dejavunun dibini yaşattı şimdi, yine yaşımız çıktı ortaya :D

Fingolfin Çevrimdışı
26 Haz 2009
669
792
Cinsiyetiniz nedir?
Güzel ve samimi paylaşım için teşekkürler. Arada hem ten hem de kafa uyumu olunca görüşme sayıları da yavaş yavaş unutuluyor doğal olarak. "Yine düştük yollara" ilk çıktığında her gün dinlerdim yolda yürürken, @Fingolfin walkman dedi, dejavunun dibini yaşattı şimdi, yine yaşımız çıktı ortaya :D
Aynen üstad önemli olan kaç yaşında hissettiğin derlerya. Biz baya genç hissediyoruz.
Arnold abimizin The Last Stand filmindeki repliği aklıma geldi. Abimiz darbeyi alınca yıkılıyor. Soruyorlar ''Heey neyin var'' diye. ''Yaşlıyım'' diyor.
Yaşlıyız ama hala iş var bizde :ROFLMAO:

Maske Çevrimdışı
29 Haz 2021
1,788
2,664
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Almanyadan ilk walkmanim geldiğinde teknolojinin son noktası idi benim için

Thorrr Çevrimiçi

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
7,229
5,854
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Ayağım gaz pedalında
Ardımda fırtına.
Dönülmez ufuklarda
Yollardayım.

Bu bir belirsiz gidiş
Hem çıkış var hem iniş
İşte şimdi burdayım
Yanındayım.

Sen varsın ya
Her şey senden önce
Ve senden sonra...
sewişmenize sağlık

Tatlı Kıvırcık Çevrimdışı
17 Tem 2020
6,855
6,983
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan

Ayağım gaz pedalında
Ardımda fırtına.
Dönülmez ufuklarda
Yollardayım.

Bu bir belirsiz gidiş
Hem çıkış var hem iniş
İşte şimdi burdayım
Yanındayım.

Sen varsın ya
Her şey senden önce
Ve senden sonra...
Tenlerimiz özlüyor birbirini bebeğim.🥰🥰💕💕. Ben kaçıncı oldu bilmiyorum saymayı bıraktım.🫣🫣
Ama sonsuz olsun istiyorum.💓💗💗. Her gelişin bir öncekinden dahada heyecanlandırıyor beni çünkü.💖💖😚😚
Evet bebeğim mutluluk rakamlara dökülemez hissettiklerimiz de.🥵🥵
Bende seninle hiç sorun yaşamadım tatlım.
Aksine her görüşmemiz bir öncekinden daha keyifliydi.😚😚🥰🥰. Üzerinde ki bütün kötü enerjilerden arındırabiliyorsam ne mutlu bana.😘😘😘
Çok teşekkür ederim bebeğim bu güzel düşüncelerin ve hislerin için.💕💕💕💞. Herşey çok güzeldi.💘💖💖
Bu güzel şarkı için ayrıyetten çok teşekkür ediyorum bebeğim.😊😊☺️☺️🥰🥰. Herşey mükemmeldi.🥰🥰🥰
Bir daha ki mükemmel ötesi görüşmemizi iple çekiyorum bebeğim.😘😘😙😙😗
O zamana kadar kendine çok iyi bak.❣️❣️. Öpüyorum o güzel kalbinden.💋💋💋
Hoşçakal bebeğim.💋💋💋💋💓💗💖💘💝💕❣️💕💞💕❣️❤️‍🔥💜❤️❤️🖤🤍🤎💚💛💛💛💟💛💛🧡🧡💓💟💟💖💘💞💕😍🥰😘😘🥰😚😚😗😗😚😚😍🥰😘

kingcrimson Çevrimdışı
9 Ara 2021
1,318
2,455
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Tenlerimiz özlüyor birbirini bebeğim.🥰🥰💕💕. Ben kaçıncı oldu bilmiyorum saymayı bıraktım.🫣🫣
Ama sonsuz olsun istiyorum.💓💗💗. Her gelişin bir öncekinden dahada heyecanlandırıyor beni çünkü.💖💖😚😚
Evet bebeğim mutluluk rakamlara dökülemez hissettiklerimiz de.🥵🥵
Bende seninle hiç sorun yaşamadım tatlım.
Aksine her görüşmemiz bir öncekinden daha keyifliydi.😚😚🥰🥰. Üzerinde ki bütün kötü enerjilerden arındırabiliyorsam ne mutlu bana.😘😘😘
Çok teşekkür ederim bebeğim bu güzel düşüncelerin ve hislerin için.💕💕💕💞. Herşey çok güzeldi.💘💖💖
Bu güzel şarkı için ayrıyetten çok teşekkür ediyorum bebeğim.😊😊☺️☺️🥰🥰. Herşey mükemmeldi.🥰🥰🥰
Bir daha ki mükemmel ötesi görüşmemizi iple çekiyorum bebeğim.😘😘😙😙😗
O zamana kadar kendine çok iyi bak.❣️❣️. Öpüyorum o güzel kalbinden.💋💋💋
Hoşçakal bebeğim.💋💋💋💋💓💗💖💘💝💕❣️💕💞💕❣️❤️‍🔥💜❤️❤️🖤🤍🤎💚💛💛💛💟💛💛🧡🧡💓💟💟💖💘💞💕😍🥰😘😘🥰😚😚😗😗😚😚😍🥰😘

dışı kadar içi de güzel kadın, görüşmek üzere 😘

17 Tem 2020
6,855
6,983
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
🤭🤗🙏💋

17 Tem 2020
6,855
6,983
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Aynen üstad önemli olan kaç yaşında hissettiğin derlerya. Biz baya genç hissediyoruz.
Arnold abimizin The Last Stand filmindeki repliği aklıma geldi. Abimiz darbeyi alınca yıkılıyor. Soruyorlar ''Heey neyin var'' diye. ''Yaşlıyım'' diyor.
Yaşlıyız ama hala iş var bizde :ROFLMAO:
🤭🤭🤭

Leventtan Çevrimdışı
30 Ağu 2017
74
169
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Ayağım gaz pedalında
Ardımda fırtına.
Dönülmez ufuklarda
Yollardayım.

Bu bir belirsiz gidiş
Hem çıkış var hem iniş
İşte şimdi burdayım
Yanındayım.

Sen varsın ya
Her şey senden önce
Ve
Vayy süper bir anlatım olmuş kingcrimson, paylaşım için teşekkürler. 😍
Aslında buna anlatım değil sunum demek lazım ki yakın zamanda kıvırcık etkisine maruz kalmış biri olarak ben çok kıskandım 😏.

17 Tem 2020
6,855
6,983
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Vayy süper bir anlatım olmuş kingcrimson, paylaşım için teşekkürler. 😍
Aslında buna anlatım değil sunum demek lazım ki yakın zamanda kıvırcık etkisine maruz kalmış biri olarak ben çok kıskandım 😏.
🤭🤭 Çok teşekkür ederim balım.🍯🍯 Beni bu güzel sözlerinizle onure ediyorsunuz gerçekten.😘🤗🤗 Çok hoş çok tatlısın bebegim.💋💋😘😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar