- 9 Ara 2021
- 1,318
- 2,455
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Bir kaç gün önce Ceylin hanımın yollarına düştüm. Yine.
Akıl ve mantık ile izah edilemez, tenim özlüyor onu. Dördüncü oldu galiba. Aslında saymayı bıraksam iyi olacak. Mutluluk nasıl rakamlara dökülebilemezse hissetiklerimde öyle.
Öncelikle değinmem gerekirse Ceylin ile hiç bir sorun yaşamıyorum. Kendisi karşısındaki kişiye değer veren, saygılı davranan bir insan.
Randevulaşmadan başlayarak ondan ayrılmama kadar her şey tıkır tıkır, pamuk gibi yumuşacık geçiyor. İşten, güçten, dünya hallerinden gelen tüm kötü enerji akıp gitmiş sinirlerim alınmış bir hale geliyorum.
Onunla ilgili her detay hoşuma gidiyor. İlk öpüşmemiz hep masum oluyor örneğin. Sonrası fena tabi ki de
o ilk öpücük için bile değer her yola, her şeye.
Çok uzatmakta istemiyorum Ceylin iyiki varsın hayatımda
Müsadeniz ile şarkımı bırakıp gideyim
Yine düştük yollara, yollara, yollara
Yine aştık dağları, dağları, dağları.
Ayağım gaz pedalında
Ardımda fırtına.
Dönülmez ufuklarda
Yollardayım.
Bu bir belirsiz gidiş
Hem çıkış var hem iniş
İşte şimdi burdayım
Yanındayım.
Sen varsın ya
Her şey senden önce
Ve senden sonra...
Akıl ve mantık ile izah edilemez, tenim özlüyor onu. Dördüncü oldu galiba. Aslında saymayı bıraksam iyi olacak. Mutluluk nasıl rakamlara dökülebilemezse hissetiklerimde öyle.
Öncelikle değinmem gerekirse Ceylin ile hiç bir sorun yaşamıyorum. Kendisi karşısındaki kişiye değer veren, saygılı davranan bir insan.
Randevulaşmadan başlayarak ondan ayrılmama kadar her şey tıkır tıkır, pamuk gibi yumuşacık geçiyor. İşten, güçten, dünya hallerinden gelen tüm kötü enerji akıp gitmiş sinirlerim alınmış bir hale geliyorum.
Onunla ilgili her detay hoşuma gidiyor. İlk öpüşmemiz hep masum oluyor örneğin. Sonrası fena tabi ki de

Çok uzatmakta istemiyorum Ceylin iyiki varsın hayatımda

Müsadeniz ile şarkımı bırakıp gideyim

Yine düştük yollara, yollara, yollara
Yine aştık dağları, dağları, dağları.
Ayağım gaz pedalında
Ardımda fırtına.
Dönülmez ufuklarda
Yollardayım.
Bu bir belirsiz gidiş
Hem çıkış var hem iniş
İşte şimdi burdayım
Yanındayım.