Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Aklimi aldin tatli kivircik

Siradanbiri

Normal Üye
25 Haz 2020
5
17
47
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Simdi siz konu basligini okuyunca atesli dakikalar felan diye dusuneceksiniz ama yok oyle yagma

Oncelikle tatli kivirciktan bir hayli uzakta yasiyorum. Malum pandemi gunleri homeofis calisiyoruz esimle. Arkadaslarimiz cevremiz vs. Hep ortak oyle ben x arkadaslarla takilicam felan yok yani 7 24 bereberiz. Neyse uzamasin bugun tam firsat yakaladim 3-4 saat beylikduzu taraflarinda bi isim var hatta cumartesi yine o tarafta olacagim. Dedim firsat bu firsat hemen ofis islerini hallettim evden ciktim. Cikar cikmaz da tatli kivirciga mesaj attim iste ben forum zamparalarin pasif uyelerinden bla bla diye. Saolsun tatli kivircikta aninda donus yapti bir taraftan heyecanliyim bu zamparalik isini yilda 1 felan yapiyorum nasilim ama liseli asiklar misali mesajlar geliyor tatli kivirciktan sonra birden basimdan asagi kaynar sular dokuldu. Evde bilgisayar acik whatsapp web acik diling diling diye bildirim sesleri acik. Dedim sen bittin bi halt yiycektin simdi seni halt edicek evdeki evden uzaklasali 7-8 dakika olmus. Eve bir kosusum var Huseyin bolt yanimdan gecemez. Ulan 7 dk yol kos kos bitmiyor sanki yarim saattir kosuyorum kapiyi caldim esim kapiyi acti noldu cnm neden geri dondun deyince hissettigim hazzi tarif edemem nasil oldu bilmem ama bir sekilde esim hic bilgisayara bakmamis hemen deliller karartildi hissedilen yusufluk kendini gevsemeye birakti. Valla @Tatlı Kıvırcık daha plan yapamadan plan yatti ama oylede olsa boylede olsa tarifi mumkun olmayan bi haz yasattin borcun olsun ne diyim. Bakalim artik ne zamana firsat bulucazda seninle gorusebilecekmiyiz hayirlisi

Bayer Çevrimdışı

Bayer

İlaç markası ile alakam yoktur. 🙂
14 May 2020
1,271
2,704
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Geçmiş olsun🙂 acemiliği kaldırmaz bu zamparalık işleri bu sefer ucuz atlatmışsın. Yaşadığın adrenalin sana bir süre yeter başka bahara kaldı zamparalık 😀😀

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
11,900
10,102
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Detaylı ve güzel paylaşımınız için teşekürler ikinizede tebrikler

ByHermes Çevrimdışı

ByHermes

Sallansada yıkılmaz tahtım...! - Canım forum❤️
21 Ara 2020
862
1,290
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Tam benzer durumdan patlamıslıgım var. Ama bilgin olsun eve kadar kosmana gerek yoktu, telefondan bilgisayardaki oturumu kapatabilirdin :) yinede büyük gecmis olsun, sorunsuz halletmis olman ayrıca sevindirici

birincizabit Çevrimdışı

birincizabit

BORN to SAIL ⛵️ FORCED to WORK
9 Kas 2020
394
601
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylaşım olmuş. Tabi okuyucu olarak bizlere böyle ama senin aklın çıkmış tabi ve şanslı adammışsın ucuz kurtarmışın. Geçmiş olsun.
Bu arada içinde bulunduğun durumu çok da yadırgamıyorum @Tatlı Kıvırcık bu, insanın aklını başından alıyor işte :)

RangerG Çevrimdışı
17 Mar 2020
638
1,438
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ucuz atlatmışsınız geçmiş olsun 😉
Hanımla aynı işi yaparak Zamparalık dosyasını baştan kapatmışsınız zaten 😂 😂

LuckyStrike Çevrimdışı

LuckyStrike

Reklam ve işbirliği için DM lütfen 🤪
26 Şub 2015
954
1,528
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Simdi siz konu basligini okuyunca atesli dakikalar felan diye dusuneceksiniz ama yok oyle yagma

Oncelikle tatli kivirciktan bir hayli uzakta yasiyorum. Malum pandemi gunleri homeofis calisiyoruz esimle. Arkadaslarimiz cevremiz vs. Hep ortak oyle ben x arkadaslarla takilicam felan yok yani 7 24 bereberiz. Neyse uzamasin bugun tam firsat yakaladim 3-4 saat beylikduzu taraflarinda bi isim var hatta cumartesi yine o tarafta olacagim. Dedim firsat bu firsat hemen ofis islerini hallettim evden ciktim. Cikar cikmaz da tatli kivirciga mesaj attim iste ben forum zamparalarin pasif uyelerinden bla bla diye. Saolsun tatli kivircikta aninda donus yapti bir taraftan heyecanliyim bu zamparalik isini yilda 1 felan yapiyorum nasilim ama liseli asiklar misali mesajlar geliyor tatli kivirciktan sonra birden basimdan asagi kaynar sular dokuldu. Evde bilgisayar acik whatsapp web acik diling diling diye bildirim sesleri acik. Dedim sen bittin bi halt yiycektin simdi seni halt edicek evdeki evden uzaklasali 7-8 dakika olmus. Eve bir kosusum var Huseyin bolt yanimdan gecemez. Ulan 7 dk yol kos kos bitmiyor sanki yarim saattir kosuyorum kapiyi caldim esim kapiyi acti noldu cnm neden geri dondun deyince hissettigim hazzi tarif edemem nasil oldu bilmem ama bir sekilde esim hic bilgisayara bakmamis hemen deliller karartildi hissedilen yusufluk kendini gevsemeye birakti. Valla @Tatlı Kıvırcık daha plan yapamadan plan yatti ama oylede olsa boylede olsa tarifi mumkun olmayan bi haz yasattin borcun olsun ne diyim. Bakalim artik ne zamana firsat bulucazda seninle gorusebilecekmiyiz hayirlisi

Çok ince sıyrılmış durumdan.

kadikoylu Çevrimiçi

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,679
10,834
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Büyük geçmiş olsun, bilgisayardan whatsapp a giriş başladı, mertlik iyice bozuldu zaten...

Tatlı Kıvırcık Çevrimdışı
17 Tem 2020
6,855
6,983
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan

Canım benim öncelikle geçmiş olsun son 🤭🤭 iyiki fazla uzaklaşmamissin evden yoksa daha kotu şeyler olabilir di .bizim görüşmemiz sorun değil canım önemli olan kötü bisiler olmadan olayı kurtarmış sin nasılsa görüşürüz plan yaparız canım dert etme 🤗🤗 kendine iyi bak öpüldün 💋

HIDIRR Çevrimdışı

HIDIRR

El şeyini görmeyen kendi şeyi en büyük sanırmış
19 Tem 2019
1,157
1,971
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Birader sen git bir kaç tane yetim giyindir verilmiş sadakan varmış. Direkten dönmüşsün. Damdan düşen anlar damdan düşenin halinden

s_nassen Çevrimdışı
26 Tem 2017
1,178
1,363
Canım benim öncelikle geçmiş olsun son 🤭🤭 iyiki fazla uzaklaşmamissin evden yoksa daha kotu şeyler olabilir di .bizim görüşmemiz sorun değil canım önemli olan kötü bisiler olmadan olayı kurtarmış sin nasılsa görüşürüz plan yaparız canım dert etme 🤗🤗 kendine iyi bak öpüldün 💋
Şu olgunluğa bak. Başkası olsa görüşme iptal oldu diye türlü türlü sorun çıkartırdı. Bu kadının kıymetini bilmek lazım. Çok değerlisin @Tatlı Kıvırcık Dünya seninle güzelleşiyor 🥰🥰

Tatlı Kıvırcık Çevrimdışı
17 Tem 2020
6,855
6,983
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Şu olgunluğa bak. Başkası olsa görüşme iptal oldu diye türlü türlü sorun çıkartırdı. Bu kadının kıymetini bilmek lazım. Çok değerlisin @Tatlı Kıvırcık Dünya seninle güzelleşiyor 🥰🥰
Bebeğim çok teşekkür ederim seviliyorsun canım benim yani normal karşılamak lazım önemli bir konu aile olunca bize susmak düşer 🤫😚😚🤗🤗🤗

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar