- 19 Nis 2021
- 9,768
- 22,305
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
bende senin arkadan bakayım o zaman daha güzel olacaktır eminim kiBurdan manzara çok güzel sizin açınızdan manzara nasıl bilmem
![]()
Yakından görmeyi tercih ederimBurdan manzara çok güzel sizin açınızdan manzara nasıl bilmem
![]()
Rica ederim beğenmenize sevindimPaylaşım için teşekkürler cansel hanım manzara şahane![]()
Arkadamdan değil ama yanımdan bakabilirsinbende senin arkadan bakayım o zaman daha güzel olacaktır eminim ki![]()
Çok sevinirimYakından görmeyi tercih ederim![]()
Böyle miiiiGözlerim yuvalarından fırladı bebeğim, harikasın![]()
Manzara mükemmel. Yakından görmek vardı şimdi o manzarayı. Bazı fazlalıklar olmadan tabikideBurdan manzara çok güzel sizin açınızdan manzara nasıl bilmem
![]()
BendeÇok sevinirimbelki beraber izleriz manzarayı
![]()
Buradan fevkaladeBurdan manzara çok güzel sizin açınızdan manzara nasıl bilmem
![]()
benim açımdan bakmaya doyamadığım bir güzellik manzarası cansel ulusoy hanım cımBurdan manzara çok güzel sizin açınızdan manzara nasıl bilmem
![]()
Benim manzarammm daha güzel amaBurdan manzara çok güzel sizin açınızdan manzara nasıl bilmem
![]()
Evet bebeğim öyle kaldı gözlerimBöyle miiii
Teşekkürler bebeğim
![]()
En kısa zamanda beraber izleyelim minik kuşumManzara mükemmel. Yakından görmek vardı şimdi o manzarayı. Bazı fazlalıklar olmadan tabikide![]()
Benden daha iyi bir manzarada olamazsın haksızlık buuuBenim manzarammm daha güzel ama![]()
Tahmin ediyorum şuan ve sesli gülüyorumEvet bebeğim öyle kaldı gözlerim![]()
Teşekkür ederimmanzaranın en güzeli iç açıcı olanı karşımızda vuuuu
Farkındayım gözlerin kalp olmuş gönlümün sultanıBuradan fevkalade![]()
Çok teşekkür ederim bitanembenim açımdan bakmaya doyamadığım bir güzellik manzarası cansel ulusoy hanım cım
Tamam canımEn kısa zamanda beraber izleyelim minik kuşumartık ozaman bakarız fazlalık olur,olmaz bilemem
![]()
Size bakarken hep öyle gönlümün efendisiFarkındayım gözlerin kalp olmuş gönlümün sultanı![]()
En kısa zamanda neden olmasınbu manzara yi daha da yanindan incelemek lazim![]()
Gelince de böyle olsun inşallahSize bakarken hep öyle gönlümün efendisi![]()
Başka türlüsü mümkün mü ki?Gelince de böyle olsun inşallahaminnn
![]()
Aaaaa bu olmadı ama üzdüArkadamdan değil ama yanımdan bakabilirsin![]()
Manzarammm sensin zatenBenden daha iyi bir manzarada olamazsın haksızlık buuu![]()
Elde sensin dilde sen, gönüldesin baştasın, Cansel’in İstanbul’u fethettiği yaştasın...Burdan manzara çok güzel sizin açınızdan manzara nasıl bilmem
![]()
Tamam tamam üzülmeAaaaa bu olmadı ama üzdü![]()
Deplasma çağırıyor gibisinElde sensin dilde sen, gönüldesin baştasın, Cansel’in İstanbul’u fethettiği yaştasın...
Sana selam getirdim sosyalf'dan
-Luis Campos
Bayraklı’dan da manzaraya bakmak ister misin acaba?Burdan manzara çok güzel sizin açınızdan manzara nasıl bilmem
![]()
Manzara gerçekten çoook güzelmiş.Burdan manzara çok güzel sizin açınızdan manzara nasıl bilmem
![]()
Biliyorum kiiManzarammm sensin zaten![]()
Canım bitanemSenin olduğun her lokasyon da manzara çiçektir güldür![]()
Teşekkürler bebişkomBu açıdan manzara fena çok ateşli![]()
Bayraklı'dan da manzara bence harikadır isterim tabiki neden olmasınBayraklı’dan da manzaraya bakmak ister misin acaba?![]()
Canımsın teşekkür ederimManzara gerçekten çoook güzelmiş.![]()
Aksini düşünmek mümkün mü?Canımsın teşekkür ederimbeğendiğine sevindim
![]()
Ben bu manzaraya bakmak yerine dokunmak istiyorum.Burdan manzara çok güzel sizin açınızdan manzara nasıl bilmem
![]()
Sen öyle diyorsanAksini düşünmek mümkün mü?![]()
Manzaya karşı herşey olabilir bebekkkkBen bu manzaraya bakmak yerine dokunmak istiyorum.![]()
Evet ben de duydum, geçenlerde dunyanin en büyük yanardağı faaliyete geçmiş.Manzaya karşı herşey olabilir bebekkkkdokunmayı özlemişsindir sen
![]()
Benim yüzümden miEvet ben de duydum, geçenlerde dunyanin en büyük yanardağı faaliyete geçmiş.![]()
Yok kaçan kurtulmuş,kacamayan bir iki kişi varmış, kimlik tespiti devam....Benim yüzümden mikimseye birşey olmuş mu bari...
![]()
Kesin o kaçamayanlar sen ve benYok kaçan kurtulmuş,kacamayan bir iki kişi varmış, kimlik tespiti devam....![]()
Manzaradan bahsederken nerelere geldik, mecburen sevisecez en sonunda.Kesin o kaçamayanlar sen ve ben![]()
Gıcıkmısn senBiliyorum kiibende zaten bunu duymak istemiştim
teşekkür ederim bitanem
![]()
Ben de seni özledim güzel kadın.Sen öyle diyorsanben hayır dermiyim
özlendin
![]()
Malesef kıyafetler kişiye özeldirTangan çok güzelmiş bana giydirir misin
630 km lik mesafeden bakmama rağmen,Gayet Güzel Cansel HanımBurdan manzara çok güzel sizin açınızdan manzara nasıl bilmem
![]()
Burdan manzara çok güzel sizin açınızdan manzara nasıl bilmem
![]()
rica ederim ne demek güzel kadınnTeşekkür ederimkhjfhdgsxhf
![]()
Bu manzara hep güzelllllBurdan manzara çok güzel sizin açınızdan manzara nasıl bilmem
![]()
Ya zaten senin yüzünden oluyor bunlar benide bozuyorsunManzaradan bahsederken nerelere geldik, mecburen sevisecez en sonunda.![]()
Bende seni özledim kiiBen de seni özledim güzel kadın.![]()
Çok ta uzak değilmişiz aslında630 km lik mesafeden bakmama rağmen,Gayet Güzel Cansel Hanım![]()
Sen özledin de haberin yok...Özleniyorsun fıstığım,bize yollar göründü galiba![]()
Güzel kadın seni öpüyorrica ederim ne demek güzel kadınn
Çok naziksiniz teşekkürlerbenim resimde gördüğüm manzaranın tarifi yok yaşamak lazım
Bütün suç bende, sen de suç olur mu bebekkkkk?Ya zaten senin yüzünden oluyor bunlar benide bozuyorsunmecburen mi yoksa isteyerek mi
![]()
Dur bir düşüneyimBütün suç bende, sen de suç olur mu bebekkkkk?![]()
Teyit etmej icn sordum biliyorumdaEvittttt nerden bildin![]()
oy oy istanbula bir yolu düşse bak nasıl öpücezzzGüzel kadın seni öpüyor![]()
Çok fenasın sen var yaTeyit etmej icn sordum biliyorumda![]()
Çok yakınlarda inşallahoy oy istanbula bir yolu düşse bak nasıl öpücezzz
Sen daha fenasinÇok fenasın sen var ya![]()
tabiki tabiki ne demek hemen tanışırızÇok yakınlarda inşallahtanışmak dileğiyle
![]()
Dağların eteklerine vuran güneş ışıkları ovalara doğru süzülmüş. Hipnotize oldumBurdan manzara çok güzel sizin açınızdan manzara nasıl bilmem
![]()
Çok teşekkür ederimfiziğinize bayıldım etkilenmemek elde değil
O güneş ışığında bukusmak dileğiyleDağların eteklerine vuran güneş ışıkları ovalara doğru süzülmüş. Hipnotize oldum
Rica ederim gönlümün efendisiO güneş ışığında bukusmak dileğiyleteşekkür ederim güzel mesajınız için
![]()
Aaaâa cok ayip amaÇok mikropsun yaaaseviliyorsun bebişim
![]()
Aaaâa cok ayip amabende seni bebekim
Yeditepe istanbul, pardon izmir manzarasi var benim tarafta.Burdan manzara çok güzel sizin açınızdan manzara nasıl bilmem
![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!