Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Alya'nın evine ilk ziyaret

ForzaKaplan Çevrimdışı
24 Ara 2021
52
205
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
15 OCAK 2022 ALYAXX(VERA AY) İÇİN AÇILAN REFERANS : Bu hafta içi nihayet Alya'yı evinde ziyaret etmek de nasip oldu. Yılın en çok talep edilen incalluydu biliyorsunuz. Açıkçası ben de biraz beklentilerim yüksek gittim. Malum ikinci buluşma hep en güzelidir. Her şey daha yeni ve heyecanlı ama tanışıklık da var üstelik ev ziyareti. Kız çok uğraştı eve hediyenizi unutmayın.

Randevulaşmak, evi bulmak, buluşmak. Her şey sorunsuz, zaten bu kızla iletişim kurmak çok kolay. Yani GFE dediğin zaten oradan başlamıyor mu? Canım benim her zaman rahat her zaman sıcak.

Evini çok beğendim Alya'nın, hani büyük konuşamam sonuçta forumdaki kızlardan 4-5 tanesinin evini gördüm en fazla ama şu ana kadar gördüğüm en zevkli güzel döşenmiş ve nasıl desem amaca uygun ev bu bence ☺

Zaten Alya rahat bir insan evde rahat, o zaman zaten kız arkadaşın evine gelmişten farklı hissetmiyor ki insan. Muhabbet sohbet, illa ki evi dolduran chivas şişelerinin muhabbeti falan, hasret gidermece. İndik yatak katına 🙃

Ya gerçekten en güzeli ikinci buluşma. Böyle ateşli, böyle heyecanlı, böyle terden ve şehvetten bir hal olana kadar en son ne zaman sevişmiştim hatırlamıyorum. Bu kızla yatakta geçen her saniye bir ömre bedel. Teni, dokunuşu, gözleri, kıvrımları, kıvrılışı bütün ruhu sararcasına. Böyle sevişmek ancak kadın da zevk aldı mı, sevişmek karşılıklı oldu mu mümkün.

Şimdi bunları yazarken düşünüyorum da piyasada ne kadar çok zampara var derdi sayı tutturmak, pompalamak, skor yapmaktan ibaret. Bu kızla görüşmesin öyle tipler ya, gerçekten sevişmeyi, hissetmeyi, birleşmeyi, sevmeyi bilenler görsün bu kızı. Çünkü öyle insanları hak ediyor Alya.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar