Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Anlatmazsam olmaz :)

3 Ara 2010
55
37
Cinsiyetiniz nedir?
Merhaba millet :) Cansel ile yeni görüşmemden sonra hemen yazmak istedim. Çok yazan anlatabilen biri değilimdir. Bi votka açtım, bi sigara yaktım, birilerine bir şeyler anlatmam lazım. Aslında sadece konuşmaya gitmiştim. Hatta biraz erken buluşsaydık bir şeyler içme fırsatımız da olurdu.
Neyse...
Öncelikle mesajlaşması çok kibardı. Yani robotla değil de gerçekten güzel bir insanla konuştuğunu anlıyorsunuz.
Gittiğimde çok tatlıydı. Minyon tam sarılmak için yanında olmak isteyeceğiniz birisi.
Güzel bir muhabbetimiz oldu. Çekici biri olmamama rağmen, ağırlaması sizi gerçekten özel hissettiriyor. Zaten o an dedim ki kesinlikle 1 saat yetmeyecek.
Kahvelerimizi içip muhabbetimizi ettik. Sonrasında bilemiyorum her şey doğal gelişti zaten. Gerisini anlatmak istemem çünkü önceki anlattıklarımdan çok daha iyiydi. Yani normal görünüp, yatakta canavar olanlar. Normalde aşırı güzel konuşan birinin, yatakta dirty talk yapması çok hoşuma gitti. Şu an keşke daha fazla zamanımız olsaydı diyorum.
Sonuç olarak, bence çok tatlı hatun. Ortam da güzeldi. Çok övmek istemem, çünkü kıskanabilirim. Şimdilik zamanım bitti. Herkesi seviyorum aslında bir ara görüşmemiz lazım :) Kendinize iyi bakın....

"aslında seks için her zaman bir ücret ödersiniz, pembişler bunu daha dürüst şekilde yapıyor"

Son düzenleme:
HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
11,909
10,108
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler ikinizede tebrikler

hektor3535 Çevrimdışı
16 Ağu 2021
341
416
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
sevismenize saglik cansel yine yapmis yapacagini🤣

Gece Kartalları Çevrimdışı
25 Eki 2019
132
156
53
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
"aslında seks için her zaman bir ücret ödersiniz, pembişler bunu daha dürüst şekilde yapıyor"

Kalemine sevişmene sağlık. Ama sözüne katılıyorum. altına imza atarım

8 Kas 2021
284
228
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba millet :) Cansel ile yeni görüşmemden sonra hemen yazmak istedim. Çok yazan anlatabilen biri değilimdir. Bi votka açtım, bi sigara yaktım, birilerine bir şeyler anlatmam lazım. Aslında sadece konuşmaya gitmiştim. Hatta biraz erken buluşsaydık bir şeyler içme fırsatımız da olurdu.
Neyse...
Öncelikle mesajlaşması çok kibardı. Yani robotla değil de gerçekten güzel bir insanla konuştuğunu anlıyorsunuz.
Gittiğimde çok tatlıydı. Minyon tam sarılmak için yanında olmak isteyeceğiniz birisi.
Güzel bir muhabbetimiz oldu. Çekici biri olmamama rağmen, ağırlaması sizi gerçekten özel hissettiriyor. Zaten o an dedim ki kesinlikle 1 saat yetmeyecek.
Kahvelerimizi içip muhabbetimizi ettik. Sonrasında bilemiyorum her şey doğal gelişti zaten. Gerisini anlatmak istemem çünkü önceki anlattıklarımdan çok daha iyiydi. Yani normal görünüp, yatakta canavar olanlar. Normalde aşırı güzel konuşan birinin, yatakta dirty talk yapması çok hoşuma gitti. Şu an keşke daha fazla zamanımız olsaydı diyorum.
Sonuç olarak, bence çok tatlı hatun. Ortam da güzeldi. Çok övmek istemem, çünkü kıskanabilirim. Şimdilik zamanım bitti. Herkesi seviyorum aslında bir ara görüşmemiz lazım :) Kendinize iyi bakın....

Emeğine ve sevişmene sağlık hocam.

Cansel Ulusoy Çevrimdışı

Cansel Ulusoy

Forum Destekçisi
19 Nis 2021
9,768
22,305
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Neyse...

Çok yazan anlatan biri olmamana rağmen harika bir yorum yazmışsın 🤭yorumuna biraz geç cevap verdiğim için özür dilerim 🙏 benim için en önemli detay karşıdaki beyendinin ilk mesajıdır 🥰senin bukadar güzel mesaj ve yazışma harika zaman gecirmemize neden oldu😍keşke içinden geçeni bana söyleseydin ama ben anlamıştım senin bakışlarından o saatin yetmeyeceğini 🤭🙈benim içinde seninle sohpet etmek harikaydı herşeyin doğalı güzeldir insan hiçbir zaman yapmacık olmamalı kendi olmalı benim için misafirim herzaman değerlidir 🥰☺️😉

hepsinin yeri ayrıdır değer verene değer verilir😉Keske daha çok zaman kalsaydın bunu saymıyorum zaten bu tanışma olsun🥰benim tatlı olduğum kadar sende çok tatlısın ve çok kibarsın 🤩 hahaha çok övme 🤣🤣😎😎Neyse bende seni övmeyim😎😎🥰en kısa zamanda tekrar seni misafir etmek isterim ama bu defa hem uzun saat ve alkollü ☺️😉😉 güzel yorumun için ve benim hakkımda güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim 🥰 en kısa zamanda tekrar görüşmek üzere hoşçakal ❤️❤️❤️❤️O pempiş seni yer yer...❤️❤️❤️❤️🥰🥰🥰

Çakır14

Normal Üye
1 Mar 2022
5
0
53
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Mart ayının sonuna doğru İzmir'de olacağım,ben de Cansel Hanımla tanışmayı planlıyorum.Paylaşımınız için de teşekkürederim.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar