Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme anlık gelişen meltem rüzgarı

Kelebek1990 Çevrimdışı
21 Ocak 2020
146
213
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
dün itibariyle Meltem hanımın kendisiyle tanışıp görüşmüş bulunmaktayım başlıktanda anlaşıldığı üzere anlık görüşme talebinde bulundum sağ olsun uygun olduğunu belirtip randevu oluşturduk kendisi güler yüzlü bir hanımefendi evine gitmem ile kapıda beni karşılamasıyla beni benden aldı diyebilirim sohbeti misafirperverliği harika kendisi ise muhteşem 💞 meltemi bilen bilir kendisi partnerine zevk aldırır😘 bende bu zevki yaşayanlardanım kendisini öp öp doyamadım o muhteşem tene doyunulmaz yaşanması gerekilir❤️ herşey için tekrar tekrar teşekkür ediyorum kendisine🙏🙏

HIDIRR Çevrimdışı

HIDIRR

El şeyini görmeyen kendi şeyi en büyük sanırmış
19 Tem 2019
1,157
1,971
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
sizi gidi sevişgenler

m2016 Çevrimdışı

m2016

Uslanmaz Can
13 Eyl 2019
1,052
1,137
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
tebrikler

LasTRomaNce Çevrimdışı

LasTRomaNce

Mekânım denizler
13 Ara 2019
2,161
3,053
53
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bir başkadır Kadıköy Meltem’i😋Üstelik çok naif..Buraya tek satır yazmazmış şimdi😉

ErsanKuneri Çevrimdışı
5 Ağu 2010
136
56
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Meltem iyidir adamı uçurur :)) tebrikler

LasTRomaNce Çevrimdışı

LasTRomaNce

Mekânım denizler
13 Ara 2019
2,161
3,053
53
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yazıp yazmamak ona kalmış birşey birşey diyemem o konuda ama kendisi muhteşem bir bayan
Ben de onu vurguladım zaten.Enfes kadındır Meltem.Çok narin ,çok naiftir onun için yazmıyor demek istedim.

MELTEM Çevrimdışı
17 Ağu 2018
296
920
dün itibariyle Meltem hanımın kendisiyle tanışıp görüşmüş bulunmaktayım başlıktanda anlaşıldığı üzere anlık görüşme talebinde bulundum sağ olsun uygun olduğunu belirtip randevu oluşturduk kendisi güler yüzlü bir hanımefendi evine gitmem ile kapıda beni karşılamasıyla beni benden aldı diyebilirim sohbeti misafirperverliği harika kendisi ise muhteşem 💞 meltemi bilen bilir kendisi partnerine zevk aldırır😘 bende bu zevki yaşayanlardanım kendisini öp öp doyamadım o muhteşem tene doyunulmaz yaşanması gerekilir❤ herşey için tekrar tekrar teşekkür ediyorum kendisine🙏🙏
Çok teşekkür ederim sohbetin sayğılı değer veren davranışın beni çok mutlu etti anlık gelişen ama keyifli bir görüşmeydi benim içinde 😊 tekrar görüşmek dileğiyle 🥰🤗🤗

Gilgamesh Çevrimdışı
18 Ağu 2019
141
422
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
dün itibariyle Meltem hanımın kendisiyle tanışıp görüşmüş bulunmaktayım başlıktanda anlaşıldığı üzere anlık görüşme talebinde bulundum sağ olsun uygun olduğunu belirtip randevu oluşturduk kendisi güler yüzlü bir hanımefendi evine gitmem ile kapıda beni karşılamasıyla beni benden aldı diyebilirim sohbeti misafirperverliği harika kendisi ise muhteşem 💞 meltemi bilen bilir kendisi partnerine zevk aldırır😘 bende bu zevki yaşayanlardanım kendisini öp öp doyamadım o muhteşem tene doyunulmaz yaşanması gerekilir❤ herşey için tekrar tekrar teşekkür ediyorum kendisine🙏🙏

Forumda pasif olarak bulunduğum dönemlerde tanıma şansım olmuştu.Kendisine bir kaç tane referans borcum var 😅

Karakteri, muhabbeti, fiziği ve performansı ile mükemmel bir pembiş.

özel hayatım sebebiyle uzun süre görüşememiştik
Kendileri de müsait olursa, ilk fırsatta bu hasteti bitirme dileğiyle🤣

Paşa ya ayriyeten selamlar 👋😅

Kelebek1990 Çevrimdışı
21 Ocak 2020
146
213
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Forumda pasif olarak bulunduğum dönemlerde tanıma şansım olmuştu.Kendisine bir kaç tane referans borcum var 😅

Karakteri, muhabbeti, fiziği ve performansı ile mükemmel bir pembiş.

özel hayatım sebebiyle uzun süre görüşememiştik
Kendileri de müsait olursa, ilk fırsatta bu hasteti bitirme dileğiyle🤣

Paşa ya ayriyeten selamlar 👋😅
Umarım bir gün denk gelirsiniz tekrar

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar