- 19 Nis 2021
- 9,768
- 22,305
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Afiyet olsunBu güzellik için bir sigara daha yakıyorum ☺
Yanıyorum için için Cansel hanımAfiyet olsunyoksa siz hala yakmadınız mı
![]()
Yoo hiç haksızlık değilAma bu saatte. Haksızlık bu![]()
Hiç önemli değilizmir'e ilk uçak kaçta pardon google'ye yazacaktım
Ben sizi en yakın zamanda söndürmek isterimYanıyorum için için Cansel hanım![]()
size zahmet vermeyeyim ama ilk fırsatta izmire sizin için geleceğimHiç önemli değilGoogle'a gerek yok uçak saatini öğrenmek için ben size özel uçağımı yollayım hemen
![]()
Yalnız saçlar vücut duruş efsane foto olmuş çerçeveletip asmalık
Uyku tutmadı bile
Bir biriktireyim, öyle cevap verim)
Uyku açar uyku falan kalmaz
Sabah uykumu kahveden önce açtığın için teşekkür beyaz melek❤
Çok düşüncelisinizsize zahmet vermeyeyim ama ilk fırsatta izmire sizin için geleceğim🛩✈
Çok teşekkür ederimYalnız saçlar vücut duruş efsane foto olmuş çerçeveletip asmalık ⚜⚜
Bende onun için attım bu pozu uyumayın diyeUyku tutmadı bile
Elbet birgün oda gelir bebeğimBirde bana denk gelse şu anlık halin
Hmm bencede harika bir fikir neden olmasınYeni uyanıp yanında seni görmekten ayrı zevk
Sizin gecenizi güzelleştirmek benim için büyük bir zevk efendimVe gecemizi yine güzelleşirdin. İyi ki varsın
Tamam hadi bakalım biriktir cevabını bekliyorumBir biriktireyim, öyle cevap verim)
Nekadar çok seviyorum sizin uykunuzu kaçırmayıUyku açar uyku falan kalmaz![]()
Neyse ki siz rahat uyumuşsunuzSabah uykumu kahveden önce açtığın için teşekkür beyaz melek❤
Aman AllahımAnlık değil şimdi arabada gördüm sonuç 12 araç zincirleme kaza![]()
Ohh iyi hadi erken saate uyumuşsunuzNeyse ki o saatte mışıl mışıl uyuyordum, sabah kahve yerine uyku açıcı niyetine baktım![]()
Benden güzel şeyler çekiyorsunuz amaBi dolardan Bi de senden cektiğimiz nedir ya![]()
Açtın madem uykumu o halde yaramazlık yapmamız lazımNekadar çok seviyorum sizin uykunuzu kaçırmayı![]()
Seninle birlikte uykusuz her geceye razıyım
Teşekkür ederimcansel hanım izmirde sizinle hoş vakitin hayalini kuruyorum
Yaramazlık yapmayı çok seviyorumAçtın madem uykumu o halde yaramazlık yapmamız lazım![]()
EminmisinSeninle birlikte uykusuz her geceye razıyım
Sen olduktan sonra eminim şüpheniz mi varEminmisin![]()
Yok tabikiSen olduktan sonra eminim şüpheniz mi var
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!