Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Anlık Görüşme

McKnigrt

Normal Üye
15 Eki 2023
1
3
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhabalar bu forumdan araştırmalarım sonucu Cansel hanımla görüşmek istedim mesaj attım hemen dönüş alabildim. İş yoğunluğundan dolayı 2 gün sonra için görüşme planlıyordum ama Cansel hanım yarın görüşebiliriz bir doğum günü programım var ama öğlen saatlerinde görüşebiliriz deyince işi gücü biraz sallayıp ufak bir rötar ile görüşmeye gittim. Çok sıcak karşıladı kıyafeti, ikramları, muhabbeti çok hoştu. Arkadaşlarımla beraber bir program yapmak üzere program yaptık. Benim için gayet sorunsuz güzel bir programdı. Tekrar görüşmek için sabırsızlanıyorum.

Cansel Ulusoy Çevrimdışı

Cansel Ulusoy

Forum Destekçisi
19 Nis 2021
9,768
22,305
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Merhabalar bu forumdan araştırmalarım sonucu Cansel hanımla görüşmek istedim mesaj attım hemen dönüş alabildim. İş yoğunluğundan dolayı 2 gün sonra için görüşme planlıyordum ama Cansel hanım yarın görüşebiliriz bir doğum günü programım var ama öğlen saatlerinde görüşebiliriz deyince işi gücü biraz sallayıp ufak bir rötar ile görüşmeye gittim. Çok sıcak karşıladı kıyafeti, ikramları, muhabbeti çok hoştu. Arkadaşlarımla beraber bir program yapmak üzere program yaptık. Benim için gayet sorunsuz güzel bir programdı. Tekrar görüşmek için sabırsızlanıyorum.
İyiki işi gücü sallayıp geldin...🥰😎iyiki geldi iyiki öne almışız bendeee seni tanımaktan çok keyif aldım çok güzel bir görüşme oldu umarım İzmir'de işin biraz uzun sürer herzaman gelirsin çok kibar,hoş bir partner tanıdım herşey için teşekkür ederim 🤗🤗🤗 inşallah arkadaşlarla beraber de bir görüşme olur😎🤗😎 kocaman öpüyorum seni 💋💋💋 bende seninle tekrar görüşmek için yazmanı bekliyor olacağım çok öpüyorum seni canım benim ❤️❤️❤️❤️ @McKnigrt ❤️❤️❤️❤️❤️

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar