Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Ateşten daha sıcak

hakankarasu1996

Normal Üye
16 Ara 2023
2
13
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzeller güzeli Rus tanrıçamı forumda görür görmez program yapmak istedim ve 3 saatlik program için kendisine mesaj attım çok iyi bir uyum içinde bir buluşma düzenledik, otele gelir gelmez hazırlandım ve kendisini beklemeye başladım, dediği saatte 1 dakika bile gecikmeden yanıma geldi. O kadar güzel ve büyüleyici bir etkisi var ki insanın aklı kapanıyor, onun yanında insanın içini ateş sarıyor..🔥🌸 Çok hoş bir sohbet içinde içkilerimizi içtik ve özel anlara geçmeye başladık, burası zaten neden seçimimi doğru yaptığımı bir kez daha kanıtladı😍, süremiz bittiğinde benim aklım başından uçmuş gibi sonraki buluşmamımızı planlamaya başladım…😊 Demek istediğim böyle bir kadınla zaman geçirmek her şeyi unutturuyor sizlere onu anladım. 🌸❤️

9 Tem 2014
207
129
Cinsiyetiniz nedir?
Güzeller güzeli Rus tanrıçamı forumda görür görmez program yapmak istedim ve 3 saatlik program için kendisine mesaj attım çok iyi bir uyum içinde bir buluşma düzenledik, otele gelir gelmez hazırlandım ve kendisini beklemeye başladım, dediği saatte 1 dakika bile gecikmeden yanıma geldi. O kadar güzel ve büyüleyici bir etkisi var ki insanın aklı kapanıyor, onun yanında insanın içini ateş sarıyor..🔥🌸 Çok hoş bir sohbet içinde içkilerimizi içtik ve özel anlara geçmeye başladık, burası zaten neden seçimimi doğru yaptığımı bir kez daha kanıtladı😍, süremiz bittiğinde benim aklım başından uçmuş gibi sonraki buluşmamımızı planlamaya başladım…😊 Demek istediğim böyle bir kadınla zaman geçirmek her şeyi unutturuyor sizlere onu anladım. 🌸❤️
Sevişmenize sağlık, güzel referans için teşekkür ederim

Dijvar Çevrimdışı
11 Tem 2025
119
80
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Referans için teşekkürler

POLİNA Çevrimdışı
25 Eki 2023
50
315
Güzeller güzeli Rus tanrıçamı forumda görür görmez program yapmak istedim ve 3 saatlik program için kendisine mesaj attım çok iyi bir uyum içinde bir buluşma düzenledik, otele gelir gelmez hazırlandım ve kendisini beklemeye başladım, dediği saatte 1 dakika bile gecikmeden yanıma geldi. O kadar güzel ve büyüleyici bir etkisi var ki insanın aklı kapanıyor, onun yanında insanın içini ateş sarıyor..🔥🌸 Çok hoş bir sohbet içinde içkilerimizi içtik ve özel anlara geçmeye başladık, burası zaten neden seçimimi doğru yaptığımı bir kez daha kanıtladı😍, süremiz bittiğinde benim aklım başından uçmuş gibi sonraki buluşmamımızı planlamaya başladım…😊 Demek istediğim böyle bir kadınla zaman geçirmek her şeyi unutturuyor sizlere onu a
Teşekkür ederim canım bende tanistigime memnun oldum tekrar görüşmek üzere 😊

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar