Aquara
Normal Üye
- 30 Ocak 2010
- 47
- 30
- Cinsiyetiniz nedir?
Ceylin’i uzun zamandır takip ediyordum. Çok da güzel bir iletişim kurmuştuk, twitterdan, whatsapptan sürekli mesajlaşıyorduk. Ancak görüşmek bir türlü kısmet olmamıştı, İstanbul’a her geldiğimde şansımı zorluyordum ama bir takım aksilikler yüzünden denk getiremedik. Nihayet aylar süren uğraşı sonrası 2 hafta önce görüşebildik, orada da yine bir engel çıkacak gibi oldu ama artık dayanacak gücüm kalmamıştı 
Yerini bulmak çok kolay, ama İstanbul trafiğini unutmamak gerekiyor
. Kendisi de bu konuda çok anlayışlı, ben de trafiğin azizliğine uğrayarak biraz geciktim. Yolda iletişimi de sağlayamayınca, hazırlanmak için zaman istedi. Ki bu beklemeye fazlasıyla değdi 
Biraz maceralı bir apartman kapısı giriş sonrası evindeydim, aylar süren kovalamaca sonuç vermişti... Karşımda öylece duruyordu ve nefes kesiciydi...

Pırıl pırıl bir evi var, çok da cana yakın ve samimi. Öncesinde, uzaktan, çok sıcak bir iletişim kurmuştuk ama ilk defa karşılaşmamıza rağmen, uzun süredir tanışıyormuşcasına rahat davranabildim. O konuştu ben dinledim, keşke daha çok konuşsaydı
.
Dinlerken de izledim... Teni, fiziği, gözleri, yüzü, herşeyiyle çok çekici ve güzel bir kadın.
Güzel bir sohbetin ardından odaya geçtik ve hiç çıkmadık... Özel anlar saklı kalsın ama fazlasıyla mutlu etti beni... Umarım ben de onu mutlu etmişimdir.
İkramlar konusunda da çok ısrarcı, zorla su, soda, çikolata yedirdi.
Çıkarken de 2-3 tane elime verdi, çok sevdiğimden çocuklar gibi sevindim
Çok teşekkür ederim Ceylin, beni evine kabul ettiğin için.
Umarım en kısa zamanda tekrar buluşuruz.

Yerini bulmak çok kolay, ama İstanbul trafiğini unutmamak gerekiyor

Biraz maceralı bir apartman kapısı giriş sonrası evindeydim, aylar süren kovalamaca sonuç vermişti... Karşımda öylece duruyordu ve nefes kesiciydi...
Pırıl pırıl bir evi var, çok da cana yakın ve samimi. Öncesinde, uzaktan, çok sıcak bir iletişim kurmuştuk ama ilk defa karşılaşmamıza rağmen, uzun süredir tanışıyormuşcasına rahat davranabildim. O konuştu ben dinledim, keşke daha çok konuşsaydı

Dinlerken de izledim... Teni, fiziği, gözleri, yüzü, herşeyiyle çok çekici ve güzel bir kadın.
Güzel bir sohbetin ardından odaya geçtik ve hiç çıkmadık... Özel anlar saklı kalsın ama fazlasıyla mutlu etti beni... Umarım ben de onu mutlu etmişimdir.
İkramlar konusunda da çok ısrarcı, zorla su, soda, çikolata yedirdi.
Çıkarken de 2-3 tane elime verdi, çok sevdiğimden çocuklar gibi sevindim

Çok teşekkür ederim Ceylin, beni evine kabul ettiğin için.
Umarım en kısa zamanda tekrar buluşuruz.