Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Aylin Hanım’la Vol 4

opscura Çevrimdışı
21 Eki 2017
238
154
Herkese merhaba,

Aylin hanım’la geçtiğimiz günlerde bir görüşme daha gerçekleştirdik. Bu vesileyle kendisine tekrar teşekkür etmek istedim. Ayrıca buradan gtr uygulamasına, atıl kurt’a ve sevgili amcalara da teşekkürlerimi bir borç bilirim... İyi günler diliyorum. Sevgiyle Kalın.

Maniac Çevrimdışı
1 Ağu 2009
2,240
427
Vol 4 Maşallah Maşallah

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE VE SAĞLIKLI OLUNCA GÜZEL!
6 Haz 2018
6,253
8,089
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Herkese merhaba,

Aylin hanım’la geçtiğimiz günlerde bir görüşme daha gerçekleştirdik. Bu vesileyle kendisine tekrar teşekkür etmek istedim. Ayrıca buradan gtr uygulamasına, atıl kurt’a ve sevgili amcalara da teşekkürlerimi bir borç bilirim... İyi günler diliyorum. Sevgiyle Kalın.

opscura veda ederkenki modda seni öperim :)
Atıl kurt ve amcaların kıymetlisiyiz, tabii teşekkür edeceksin :) Bu arada "1 - Günaydın, nasılsın canım diyeceksin. 2- Ne yedin diyeceksin. 3 - Uyudun mu diyeceksin. Lütfen karıştırma :))
Seni tekrar görmek güzeldi, ben de teşekkür ederim.

Sevgiler...

opscura Çevrimdışı
21 Eki 2017
238
154
@opscura veda ederkenki modda seni öperim :)
Atıl kurt ve amcaların kıymetlisiyiz, tabii teşekkür edeceksin :) Bu arada "1 - Günaydın, nasılsın canım diyeceksin. 2- Ne yedin diyeceksin. 3 - Uyudun mu diyeceksin. Lütfen karıştırma :))
Seni tekrar görmek güzeldi, ben de teşekkür ederim.

Sevgiler...

Düşünüyorum , veda öpücüğü modunu, ben bi ara hiç bitmeyecek sandım. Aynı kişilere ve uygulamaya teşekkür, her zaman devam edecek. Onlarsız olmaz. Mesajlara yarın başlıyorum. Umarım sıralamayı karıştırmam...

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,253
8,089
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Düşünüyorum , veda öpücüğü modunu, ben bi ara hiç bitmeyecek sandım. Aynı kişilere ve uygulamaya teşekkür, her zaman devam edecek. Onlarsız olmaz. Mesajlara yarın başlıyorum. Umarım sıralamayı karıştırmam...
opscura sıralama önemli, karıştırırsan takkeleri değişiriz :)
Sabah 07.00 lütfen :)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,253
8,089
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
35.5 ayaklar için ayakkabı alınacak yerler önerirdim ama dayak yemekten her zaman korkmuşumdur. Sanırım sen ne demek istediğimi anladın...

opscura Anlamaz olsaydım, saçlarım elektrik çarpmış gibi oldu sinirdenn !! Bu bana yapılır mı ya?! :(

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,679
10,834
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Keyifli alışkanlıklar güzeldir; darısı başıma :) Keyifli paylaşım için her iki tarafa da teşekkürü unutmadan tabii...

Maniac Çevrimdışı
1 Ağu 2009
2,240
427
Sevişmenize sağlık Volleyelim

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,253
8,089
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Vay canına millet vol 4 diyor biz 1 bile diyemedik. ambargoları protesto ediossss

Sevgili thinker , benimle tanışma fırsatı bulanların da bildiği üzere full time hizmet verebilen bir pembiş değilim. Hal böyle olunca ancak aynı zaman diliminde uyuşabilince 2, 3, 4 olabiliyor :) Bir türlü uyuşamayınca 1 bile olamıyor :(
Buradan da yazmış olayım, nezaket kuralları çerçevesinde yaklaşan kimseyi kasten reddetmiyorum ancak sınırlı zamanı olan biriyim.
Bir türlü denk gelemediğimiz ama ilgisini alakasını esirgemeyen arkadaşlara sevgilerimi sunarım :)
Seni de öperim :)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,253
8,089
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
15 Kas 2009
189
-2,064
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
oo miss gibi sekis kokuyor burası :) Ne güzel sevişilmiş öyle kurtlar yaşlı amcalar aralara molalar gizli şifreli konuşmalar :) Kıskandırıyorsunuz hepimizi :)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,253
8,089
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
oo miss gibi sekis kokuyor burası :) Ne güzel sevişilmiş öyle kurtlar yaşlı amcalar aralara molalar gizli şifreli konuşmalar :) Kıskandırıyorsunuz hepimizi :)

Deadpool cuğum sen de bilirsin, insanlar birden fazla kez bir araya gelince aralarındaki muhabbet de daha keyifli hale geliyor. Bizimki de biraz öyle oldu, daha başka şeyler de var ama işte kendimize de saklayalım bir şeyler değil mi?!
Bu arada sana anlatacaklarım da birikti,taşıyoooor :)

15 Kas 2009
189
-2,064
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
@Deadpool cuğum sen de bilirsin, insanlar birden fazla kez bir araya gelince aralarındaki muhabbet de daha keyifli hale geliyor. Bizimki de biraz öyle oldu, daha başka şeyler de var ama işte kendimize de saklayalım bir şeyler değil mi?!
Bu arada sana anlatacaklarım da birikti,taşıyoooor :)

O zaman bir araya gelme vakti gelmiş de geçiyor :)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,253
8,089
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Deadpool arayı uzattık tabii ;)

Bir ara koş gel de iki lafın belini kıralım ;)

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar