- 19 Nis 2021
- 9,768
- 22,305
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bak sonra neden aklıma sürekli fantezi geliyor oluyor
İşcilik iyi olmamış, kim bagladiysa artik. Dur bi geleyim bakariz yapilacak birşey varsa hallederiz bebekkk.
Bekle geliyorum çözüp kurtarmaya
Böyle bir hediye paketini kapıma bırakıp gitseler ne güzel olur
Admin bizi bağlamadanÜlke olarak hepimizin sorunu bu elimiz ayağımız bağlı bekliyoruz
![]()
Himmm bir düşüneyimEyvah eyvah.
Ben de gittikçe size bağlanıyorum.
Nasıl yapsak ki?
Hadiiii baglayabilior muyuz?
Cansel le bağlan hayata....
Offf yine mi...ne kadar kötüyüm ben yaBak sonra neden aklıma sürekli fantezi geliyor oluyor![]()
Neden ki valla misafirim bağladıİşcilik iyi olmamış, kim bagladiysa artik. Dur bi geleyim bakariz yapilacak birşey varsa hallederiz bebekkk.![]()
Bilmem ki ordan öyle mi görünüyorBir küçük ironi mi var, yoksa kafamda deli sorular![]()
Hala gelmedin bekliyorumBekle geliyorum çözüp kurtarmaya❤
Özelden attım adresi bekliyorumAdres bekliyoruz gelip cozecez sizi
Belli mi olur belki birgün o hediye paketi evinizin önünde bekliyor olabilir hiç belli olmaz hayat bu...Böyle bir hediye paketini kapıma bırakıp gitseler ne güzel olur![]()
Evet adminim haklısınÜlke olarak hepimizin sorunu bu elimiz ayağımız bağlı bekliyoruz
![]()
Böylede zaptedemezler benceSizi ancak böyle zaptede bilirler bence![]()
Kötü adam değil ben istedimHangi kötü adam bağladı seni söyle prenses hemen imha adelim onu![]()
Öyle deme bebeğim ya kıyıyorlar iştekim kiyabilirki bu guzellige![]()
Yaaaa yerim seni gerçekten hayranım senin şu paylaştığın görsellereNerdeymis cansel in baglari gosterin bana
Fantazi bu her an herşey OlabilirHadiiii baglayabilior muyuz?
Çok fena fantazilersonra kafamda deli fikirler , fantaziler, harikasın![]()
Bekliyorum hadi çabuk gelinben gelip kurtarırım sizi cansel hanım cım
Yaaaa yerim seni gerçekten hayranım senin şu paylaştığın görsellereburda bebeğim burda bak...tam da burda kes hadi artık
![]()
Kurdaleyi koparabilirim ama...zincirleri kırmak zor olurYolcudur Abbas bağlasan durmaz, zincir lazım zincir![]()
Kontrol bende diyorsun yaniBöylede zaptedemezler bence![]()
İşte hayata bağlanmak bu kadar kolayCansel le bağlan hayata....
Bakcaz o Konuya, ama Bi süre beklemek gerek, bu ara inzivadayımİşte hayata bağlanmak bu kadar kolayCansel=hayat
![]()
Söylemeyi unuttum bu arada geçmeden yazayım, tahrik ve tahrip gücü yuksek bir paylaşım bu.
Tabi siz ne zaman istersenizBakcaz o Konuya, ama Bi süre beklemek gerek, bu ara inzivadayım
Tahrik etmeyi severimSöylemeyi unuttum bu arada geçmeden yazayım, tahrik ve tahrip gücü yuksek bir paylaşım bu.
Olur da görüşebilirsek başınıza iş açabilir Cansel hanım![]()
Ayy benim fıstığımı kim bağlamşta unutmuş orda çok ayıp nasıl kıydılar sana
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!