- 19 Nis 2021
- 9,768
- 22,305
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bence de, çıkıp bir daha bakicam hemen. Bundan ben de istiyorum.
Bencede bı çık hemen geri gel bak...Bence de, çıkıp bir daha bakicam hemen. Bundan ben de istiyorum.![]()
Bakmam mi?Bencede bı çık hemen geri gel bak...
Baktın mı tekrar
☘❤Tamam olur en kısa zamanda ❤☘
Akşam vakti bu soğukta hem içimi ısıtın
Ozaman sizi şöyle İzmir'e alalımyanında uzanmak isterdim bu güzelliğin
Kalp ritimleri ne dikkat edin lütfen size birşey olmasınAkşam vakti bu soğukta hem içimi ısıtınhemde kalp ritmimi yine bozdun bebeğim
süpersin yine melek❤
Şaşi bakinca üç boyutlu birseyler gordum sanki ama cikip bir daha bakmam lazim.Tamamnasıl görünüyor peki yine aynı mı
![]()
Sen bugün durmadan gir çık yapcaksın gibi görünüyorŞaşi bakinca üç boyutlu birseyler gordum sanki ama cikip bir daha bakmam lazim.![]()
![]()
Dur konusturma, geliyom.Sen bugün durmadan gir çık yapcaksın gibi görünüyordikkat ette soluğu İzmir'de alma
![]()
Sayende nasıl olucakKalp ritimleri ne dikkat edin lütfen size birşey olmasın![]()
Bence siz İzmir'e gelin kalp ritimleriniz hemen düzene girerSayende nasıl olucakyanına gelemeden sen hastaneye gelicen
❤
![]()
Daha durun yeni başladımah ahh erittin bitirdin bizi cansel![]()
Gelmek var, gel(me)mek var.Tamam hadi bekliyorum❤❤
Sen birtanesinBence siz İzmir'e gelin kalp ritimleriniz hemen düzene girer![]()
Tamam sen konsantre olGelmek var, gel(me)mek var.Konsantre olmam lazım.
Bakmalara doyamıyorum artık gözümü açıp kapattığım her yerde sen varsın her yerde seni görüyorum
Çünkü baktığın heryerde herşeyde ben varımBakmalara doyamıyorum artık gözümü açıp kapattığım her yerde sen varsın her yerde seni görüyorum
Bir daha bakmaya fırsat kalmıyor ki bakınca gözlerinizi ayıramıyorsunuz kitlenip kalıyor insan, derinlere dalıp gidiyorsunuz @Cansel Ulusoy . Yanınıza gelmek lazım artık bi fırsatını bulup
Bakan hemen orda olmam lazım der bence
Sen benim artık zihnimin sahibi oldun sadece gözlerim olsa mı aklım fikrim kalbim her yerim Cansel Ulusoy nefes alınca Cansel demeden alamıyorum nefesiÇünkü baktığın heryerde herşeyde ben varımöyle görmek istediğin için
gözlerinde Cansel yazısı çıkıyor dolar işareti gibi
![]()
Şu anda bakarak ama kötü düşünceler aklımda
Hala orda mı takılı kaldınızBir daha bakmaya fırsat kalmıyor ki bakınca gözlerinizi ayıramıyorsunuz kitlenip kalıyor insan, derinlere dalıp gidiyorsunuz @Cansel Ulusoy . Yanınıza gelmek lazım artık bi fırsatını bulup![]()
Sen baktın ve hemen yanımda oldun meselaBakan hemen orda olmam lazım der bence![]()
Dur birde ben bakayım banada aynı etki olucak miBen bir kere baktım ama kilitlendim kaldım valla![]()
efsanesiniz, öptüm
Yok artık gerçekten miSen benim artık zihnimin sahibi oldun sadece gözlerim olsa mı aklım fikrim kalbim her yerim Cansel Ulusoy nefes alınca Cansel demeden alamıyorum nefesi
Evet fark ettim attığınız emojilerdenŞu anda bakarak ama kötü düşünceler aklımda![]()
O başlığı bulmak için nekadar uğraştım bilemezsinizTam başlığa uygun bayildim
Peki...sizin nefesiniz kesildi minefes kesici bir manzara olmuş![]()
Bir defa bakan, birde zoom yaparak bakar olmalıydı sanırım![]()
Çok teşekkür ederimefsanesiniz, öptüm
Tabiki de gerçekten her gün acaba Cansel Ulusoy bugün nasıl beni hayata tekrardan bağlayacağı fotoğrafları beklemekle geçiyor saatlerimYok artık gerçekten mi
![]()
kesilmez mi , yakından görmek daha da güzel olurduPeki...sizin nefesiniz kesildi mi![]()
Kafalar karışıkGir çık gir çık pixel pixel edildiniz.
![]()
Tabiki de gerçekten her gün acaba Cansel Ulusoy bugün nasıl beni hayata tekrardan bağlayacağı fotoğrafları beklemekle geçiyor saatlerim
Efes almak için yardımcı olabilirim size isyersenizkesilmez mi , yakından görmek daha da güzel olurdu![]()
Bağlamak ne kelime tutku ile yaşıyorum bu hayatı seni gördüğüm her andan sonraNasıl iyi bağlıyormuyum hayata seni
ozaman fotolara devam
![]()
Bakiyom, bakiyom birsey olmuyo, ........ dur bidakka...... aaaaaa olduuuuu....... dur bida bakcem.....
Yaşasın başardım sonundaBağlamak ne kelime tutku ile yaşıyorum bu hayatı seni gördüğüm her andan sonra
HahahaaBir ben mı ? Ben zoom yapıp bakmadım diyen yalan söyler o kadar netzoom yapmayan hiç görmeyendir ancak
![]()
Bak bebek her türlü her yerden her şekilde bak...oldumu nasıl şimdi oldumu tamam olmuşBakiyom, bakiyom birsey olmuyo, ........ dur bidakka...... aaaaaa olduuuuu....... dur bida bakcem.....![]()
Offf yanında olsaydım keşke bakmakla yetinirmiydim fıstığım
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!