- 25 Ara 2019
- 212
- 283
- 37
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Evet sevgili dostlar cansele daha önce de görüşmüş ,referans yazmıştım. seferinde daha yüksek haza ulaşmam daha mutlu bi şekilde ayrılmam bi daha yazmamı sağladı onunlayken zamanın nasıl geçtiğini anlayamıyorum bile.. kendisi ile 3 saatlik bi program ayarladım iletişimdeki samimiyet sizi her anlamda rahat davranmanızı sağlıyor pazar gece kısa bi yazismadan sonra p.tesi icin sözleştik artık ezbere bildiğim yolları daha kısa tamamlayarak kapısına vardım yine cok sık ve sexi kiyafeti ile karşıladı ki her kiyafeti ayrı dişilik katıyor...eger bi kıyafet isteğiniz varsa onunla karşılıyor sizi seçeneği oldukca bol ..biraz sohbet ikramlar hoş beş derken usulca sokuluyor yanınıza ufak dokunuşlar tetikliyor sizi ordan yatak odasına her anını sizinle yaşayan yaptığı işten zevk alan zevk veren hatun... karşılıklı oraldan sonra bol pozisyonlu final ( misyoner, dogy ,cowgirl, vs..) sevişmede aceleci degil öpüşmeyi sevişmeyi seviyor diri ve pürüssüz vücudu ile her pozisyona gelebiliyor...her seans sonrası duş alışı yeni kıyafetler giymesi sizi tekrardan havaya sokmaya yetiyor kısaca ben her gittiğimde sexe sevişmeye doyarak ayrılıyorum .. kendisinin bana yaptığı güzel süpriz içinde teşekkür ediyorum..