Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Bana Şifa oldun İncilay 😘

Silva34 Çevrimdışı
26 Nis 2021
43
173
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Nasıl başlasam, ne söylesem bilemiyorum. Ne söylesem az gelicek. İncilay hanım foruma ilk geldiğinde ilgimi çekti. Kafaya koydum kendisi ile görüşmek istiyordum. İrtibat kurdum. İlk andan itibaren pozitif enerji veriyor. Bugün öğlen için anlaştık. Kendi evinde 4 saat geçirdik. Evin yeri rahat bir konumda. Anadolu yakasından gitmeme rağmen hiç zorluk çekmedim. Evi gerçekten çok temiz ve güzel. Beni çok güzel bir kıyafetle karşıladı. Gözleri, yüzü, fiziği, oturması, kalkması kısacası muhteşem bir insan. Harika bir masa hazırlamış. Güzel müzikler eşliğinde tanıştık koyu bir sohbete daldık. Kendisi gerçekten çok zeki, çok bilgili bir insan. Çok farklı konularda çok güzel sohbetler ettik. Birden fazla ortak yanımız var. Daha sonra odaya geçip unutulmaz anlar yaşadık ikimizde. Performanslarımız çok çok çok iyiydi. İkimizde çok mutluyduk. İncilay hanım gerçekten asla ama asla vazgeçilmez birisi. O kadar memnun kaldım ki en kısa süre içerisinde gecelik görüşeceğiz. Kendisiyle ayrılırken bile kopamadık defalarca birbirimize sarıldık ve öpüştük. Bu zamana kadar yaşadığım şeyler güzeldi ama İncilay hanımla yaşadıklarım muhteşemdi. Çok iddialı olucak belki ama herkes bir yana İncilay hanım bir yana. Kendisinin deyimiyle birbirimize şifa olduk. Çok asil birisiniz İncilay hanım. Keşke yanınızda zaman durup kalsa. En kısa süre içinde tekrar görüşeceğiz.

cemyrdm Çevrimdışı
30 Tem 2011
954
811
Cinsiyetiniz nedir?
Nasıl başlasam, ne söylesem bilemiyorum. Ne söylesem az gelicek. İncilay hanım foruma ilk geldiğinde ilgimi çekti. Kafaya koydum kendisi ile görüşmek istiyordum. İrtibat kurdum. İlk andan itibaren pozitif enerji veriyor. Bugün öğlen için anlaştık. Kendi evinde 4 saat geçirdik. Evin yeri rahat bir konumda. Anadolu yakasından gitmeme rağmen hiç zorluk çekmedim. Evi gerçekten çok temiz ve güzel. Beni çok güzel bir kıyafetle karşıladı. Gözleri, yüzü, fiziği, oturması, kalkması kısacası muhteşem bir insan. Harika bir masa hazırlamış. Güzel müzikler eşliğinde tanıştık koyu bir sohbete daldık. Kendisi gerçekten çok zeki, çok bilgili bir insan. Çok farklı konularda çok güzel sohbetler ettik. Birden fazla ortak yanımız var. Daha sonra odaya geçip unutulmaz anlar yaşadık ikimizde. Performanslarımız çok çok çok iyiydi. İkimizde çok mutluyduk. İncilay hanım gerçekten asla ama asla vazgeçilmez birisi. O kadar memnun kaldım ki en kısa süre içerisinde gecelik görüşeceğiz. Kendisiyle ayrılırken bile kopamadık defalarca birbirimize sarıldık ve öpüştük. Bu zamana kadar yaşadığım şeyler güzeldi ama İncilay hanımla yaşadıklarım muhteşemdi. Çok iddialı olucak belki ama herkes bir yana İncilay hanım bir yana. Kendisinin deyimiyle birbirimize şifa olduk. Çok asil birisiniz İncilay hanım. Keşke yanınızda zaman durup kalsa. En kısa süre içinde tekrar görüşeceğiz.
Paylaşım için teşekkürler. Büyüleyici etkisi fotolardan bile belli olabiliyor. Ki siz yaşamışsınız,Şanslısınız...(y)

İNCİLAY Çevrimdışı
23 May 2021
301
571
Sen çok tatlısın... Seninle tanışmış olmakta benim için büyük keyifti.. Birikte çok güzel vakit geçirdik.. Böyle duygulu ve kibar bir beyle görüştüğüm için kendimi şanslı hissediyorum.. Zaman nasıl geçti anlamadım Birlikte çok ortak noktamız oldu... Daha konuşacak çok şey var.. İyiki geldin güzel adam 🐹💕😘

ByHermes Çevrimdışı

ByHermes

Sallansada yıkılmaz tahtım...! - Canım forum❤️
21 Ara 2020
862
1,290
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylasım icin tesekkürler. İncilay hanım merak uyandırmaya devam ediyor :)

Serhat4 Çevrimdışı
17 Eki 2021
23
12
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
bilgilendirici paylaşımın için teşekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar