- 26 Nis 2021
- 43
- 173
- 40
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Nasıl başlasam, ne söylesem bilemiyorum. Ne söylesem az gelicek. İncilay hanım foruma ilk geldiğinde ilgimi çekti. Kafaya koydum kendisi ile görüşmek istiyordum. İrtibat kurdum. İlk andan itibaren pozitif enerji veriyor. Bugün öğlen için anlaştık. Kendi evinde 4 saat geçirdik. Evin yeri rahat bir konumda. Anadolu yakasından gitmeme rağmen hiç zorluk çekmedim. Evi gerçekten çok temiz ve güzel. Beni çok güzel bir kıyafetle karşıladı. Gözleri, yüzü, fiziği, oturması, kalkması kısacası muhteşem bir insan. Harika bir masa hazırlamış. Güzel müzikler eşliğinde tanıştık koyu bir sohbete daldık. Kendisi gerçekten çok zeki, çok bilgili bir insan. Çok farklı konularda çok güzel sohbetler ettik. Birden fazla ortak yanımız var. Daha sonra odaya geçip unutulmaz anlar yaşadık ikimizde. Performanslarımız çok çok çok iyiydi. İkimizde çok mutluyduk. İncilay hanım gerçekten asla ama asla vazgeçilmez birisi. O kadar memnun kaldım ki en kısa süre içerisinde gecelik görüşeceğiz. Kendisiyle ayrılırken bile kopamadık defalarca birbirimize sarıldık ve öpüştük. Bu zamana kadar yaşadığım şeyler güzeldi ama İncilay hanımla yaşadıklarım muhteşemdi. Çok iddialı olucak belki ama herkes bir yana İncilay hanım bir yana. Kendisinin deyimiyle birbirimize şifa olduk. Çok asil birisiniz İncilay hanım. Keşke yanınızda zaman durup kalsa. En kısa süre içinde tekrar görüşeceğiz.