Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Barbie Nil ile harika 3 saat

mistersinister Çevrimdışı

mistersinister

Normal Üye
1 Eki 2021
28
47
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkese merhabalar, iyi haftalar

Geçtiğimiz gün Nil ile harika bir görüşme gerçekleştirdik, kendisiyle forumdan ayrılmadan kısa bir süre önce görüşmüş ve forumdan ayrıldığında da daha fazla görüşemediğimiz için pişman olmuştum, bu sebeple geri dönmesine en çok sevinenlerden biri de benimdir herhalde zira içimde ukde kalmıştı kendisini tekrar görememek.
Geçen kısa zaman Nil'den hiçbir şey almamış aksine vermiş, seksiliğine seksilik katmış. Yüz güzelliği, fiziği, ses tonu kısacası her şeyi ile çekici ötesi bir kadın, yumuşacık tenini ve harika dudaklarını tatmak ise paha biçilemez, yataktaki performansı, dirty talk'ıysa adamı baştan çıkarmaya yeter de artar bile. 😈

Tekrar, tekrar, tekrar görüşmek üzere! @Barbie Nil

LasTRomaNce Çevrimdışı

LasTRomaNce

Mekânım denizler
13 Ara 2019
2,161
3,053
53
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Solis Çevrimdışı
13 Şub 2019
413
679
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Barbie nil candır 😊 Doyurmaması mümkün değil siz yeter ki isteyin 😉

Gecelerin Yargıcı

Normal Üye
13 Ağu 2022
46
42
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Nil’le sayamayacağım kadar görüşme yapmış birisi olarak harika birisidir her konuda 🔥🔥🔥🔥

Ahmet07121995 Çevrimdışı
9 Ağu 2023
837
647
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Geçtiğimiz gün Nil ile harika bir görüşme gerçekleştirdik, kendisiyle forumdan ayrılmadan kısa bir süre önce görüşmüş ve forumdan ayrıldığında da daha fazla görüşemediğimiz için pişman olmuştum, bu sebeple geri dönmesine en çok sevinenlerden biri de benimdir herhalde zira içimde ukde kalmıştı kendisini tekrar görememek.
Geçen kısa zaman Nil'den hiçbir şey almamış aksine vermiş, seksiliğine seksilik katmış. Yüz güzelliği, fiziği, ses tonu kısacası her şeyi ile çekici ötesi bir kadın, yumuşacık tenini ve harika dudaklarını tatmak ise paha biçilemez, yataktaki performansı, dirty talk'ıysa adamı baştan çıkarmaya yeter de artar bile. 😈

Referans için teşekkürler

Barbie Nil Çevrimdışı
22 Eki 2016
2,235
2,436

Canım iyi ki görüştüm cidden çok eğlendim çok güzel zaman geçirdik , zaman benden hiç bir şey alamaz bu süre zarfında daha da güzelleştim hatta zaman bana güzel şeyler verdi 🫦 Biliyorsun dirty talk benim olmazsa olmazım konuşmadan asla sevişip seks yapamam tabi aynı uyumu sağlarsak tadından yenmez seninle geçen zamanda çok güzeldi tekrar görüşmek dileğiyle kendine çok cici bak ☺️

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar