- 19 Nis 2021
- 9,768
- 22,305
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Fıstığım ikimiz başbaşa oldukmu dayancek yerler bulunur elbetBaşımı duvara mı yoksa sırtımı duvara mı dayasam
yoksa yatak mı daha iyi
![]()
Çok teşekkür ederim bebeğimbebegim sen olduktan sonra mekanin,pozun pekte bir onemi kalmiyor![]()
Evet yatak benimde fovarim fazlasıyla rahatyatak her zaman konfor alanı en iyisi dersusarım
Bana şiirler yazan adam...Bazen bir uçurum kalır….Bazen de martıların ardından….Velvele koparan bir leş kalır…Bir intihar gibi puşt olunca sevdalar…Sırtını duvara yaslar,sırtını ağaca yaslar,susarsın….Sen artık hiçbir sözü,hiçbir sözü kaldıramazsın….
Sen nereye yaslarsan yasla Cansel’im….her zaman en güzelisin![]()
Senin dürüstlüğünü seveyim ben yerim seni bebeğim benimŞimdi sen söz konusu olduğuna göre dürüstçe cevap veriyorum. Sen bana dayan yavrum, pişman olmazsın...![]()
Fındığım ne kadar doğru söyledin benim evde dayancak yer çok yeterki sen gel buluruz biryerlerFıstığım ikimiz başbaşa oldukmu dayancek yerler bulunur elbether şekli deneriz dayan dayanabildiğine offff offfff
![]()
Sen omzuma başını koysan olmazmi bebeğimBaşımı duvara mı yoksa sırtımı duvara mı dayasam
yoksa yatak mı daha iyi
![]()
Olur canım benimSen omzuma başını koysan olmazmi bebeğim❤
Böyle gereksiz ayrıntılara takilmasak mi bebekkk?Başımı duvara mı yoksa sırtımı duvara mı dayasam
yoksa yatak mı daha iyi
![]()
Pozisyon düşünüyorum acaba hangisini olsa kiBaşımı duvara mı yoksa sırtımı duvara mı dayasam
yoksa yatak mı daha iyi
![]()
Bebegim en iyisi başını göğsüme yasla olmaz mıBaşımı duvara mı yoksa sırtımı duvara mı dayasam
yoksa yatak mı daha iyi
![]()
Tamam bebekkk takılmayalım yeterki sen isteBöyle gereksiz ayrıntılara takilmasak mi bebekkk?
Sen duvar olursan ben sana sırtımı dayarımbazen duvar olmak ister insan...
Olur bebeğimSırtını yatağa yasla, ben de başımı senin sımsıcak koynuna yaslayayım, sonra sımsıkı sarılıp uyuyalım ❤![]()
Onu gelince konuşuruzPozisyon düşünüyorum acaba hangisini olsa ki![]()
Olmaz mı çok güzel olurSen
Bebegim en iyisi başını göğsüme yasla olmaz mı![]()
Teşekkürler bebeğim biraz yanıma yanaşbaşını daya omuzuma sarılıp uyuyalım güzellik
Nereye neresi orası...Nasıl istersen öyle daya aman oraya daya![]()
Güzel fikirduvarda başlayıp yatakta devamı gelse![]()
Yeşil koltukBence direk yeşil koltuğa![]()
Başka birşeye daha dayayabilirsinBaşımı duvara mı yoksa sırtımı duvara mı dayasam
yoksa yatak mı daha iyi
![]()
Tamam olur neden olmasınBaşka birşeye daha dayayabilirsin
En sevdigim yerGel kalbime daya![]()
Ama aklınıza gelmiş bak bence çok ta güzel olmuşDuvarin yerinde olmak istiyecegim aklima gelmezdi
Ozaman sizi mi kırcam sırayla hepsine dayanayım bennnFatk etmez mi hepsi mi tabi ki hepsi![]()
Teşekkür ederim bebeğimmarifet yatakta değil sende bence bebeğim :)
Dimi olsun yaniiiTamam olur neden olmasın![]()
Dimi olsun yaniii
Bencede olmalıDimi olsun yaniii
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!