Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bayram Şekeri Yendi

Mertpasa

Normal Üye
19 Eyl 2022
2
11
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Cafede nargile içerken yaramazlık perileri esince eylüle bir yazayım dememle hadi gel demesi bir oldu 😄 Evi çok güzel bir yerde toplu taşıma olarak müsait önceden plan yapılırsa sorunsuz gidilebilir. Özel aracımla gitmediğim için park konusunu bilemiyorum ama nezih sakin bir bölge. Eylül hanıma gelirsek yorum yapmaya gerek yok dolgun hatun sevenler gözü kapalı gitsinler kesinlikle ziyaret edilmesi gereken bir kadın. İlgi alakası sohbeti sevişmesi herşeyiyle size bütün hayat telaşını unutturuyor.Sonuç olarak tavsiyemizdir efenim iletişim kurunuz. 😄 @EYLÜLRÜYA

Ahmet07121995 Çevrimdışı
9 Ağu 2023
837
647
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Cafede nargile içerken yaramazlık perileri esince eylüle bir yazayım dememle hadi gel demesi bir oldu 😄 Evi çok güzel bir yerde toplu taşıma olarak müsait önceden plan yapılırsa sorunsuz gidilebilir. Özel aracımla gitmediğim için park konusunu bilemiyorum ama nezih sakin bir bölge. Eylül hanıma gelirsek yorum yapmaya gerek yok dolgun hatun sevenler gözü kapalı gitsinler kesinlikle ziyaret edilmesi gereken bir kadın. İlgi alakası sohbeti sevişmesi herşeyiyle size bütün hayat telaşını unutturuyor.Sonuç olarak tavsiyemizdir efenim iletişim kurunuz. 😄 @EYLÜLRÜYA
Referans için teşekkürler

EYLÜLRÜYA Çevrimdışı
27 Mar 2022
256
401
Cinsiyetiniz nedir?
Biseksüel Bayan
Teşekkür ederim canım tanıştığımıza çok memnun oldum ☺️☺️

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
11,899
10,094
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar