- 30 Ağu 2017
- 74
- 169
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Öncelikle forumda ilk kez bir hanım ile görüşme yaptım. Bir müddettir (ki 1-2 aydan fazladır) sessizce forumu çoğunlukla Ceylin hanımı takip ediyordum. Fotoğrafları, videoları, referans yorumları derken gözüm seğirmeye başlamıştı. En son Maske'nin de kendini ödüllendirmelisin tavsiyesi sonrası Ceylin hanım'a mesaj atıp 2 saatlik bir randevu istedim ve olumlu yanıt vererek beni çok mutlu etti 
. (4 gün önceden randevu istedim) o dört günün geçmesi de pek kolay olmadı. 
Sonunda randevu günü ve saati gelmişti. Otelde bir heyecan bekliyordum. Kapıyı açtığımda bir müddet zaman durdu sanki
bir bahar rüzgarı odaya girdi galiba. Dönüp arkasından baktım, fotoğraflarından daha güzel zarif, harika
bir kadın.
Hem yüz güzelliği hem fiziği beni oldukça aptallaştırdı galiba. (Kendisinden bir kez daha özür diliyorum) sohbet , muhabbet bir anda başladı. Sanki daha önce de defalarca görüşmüş gibiydik. Onun yanında çok rahat hissettim. Forumda konuşulduğu gibi "Tatlı Kıvırcık Etkisi" ne 
girmiştim çoktan. Sonra bir çırpıda gidip, benim yanında getirmesini istediğim kıyafetleri giyip geldi. Ondan sonrası rüya gibiydi.
Yatak bölümünü çok anlatmak istemiyorum. Ama şunu söylemek lazım, Ceylin yatakta efsane
; dokunuşları,
öpücükleri
, yemyeşil bakışları 
, kıvraklığı... 
Görüşmemiz boyunca ondan gözümü
alamadım 
Hakkında okuduğum tüm referansları hak etmiş doğrusu. (Bunları otelden yazıyorum. Kendi gideli 2 saat oldu, hala çıkamadım Ceylin etkisinden
)
Her şey harikaydı çok teşekkürler güzellik

Sonunda randevu günü ve saati gelmişti. Otelde bir heyecan bekliyordum. Kapıyı açtığımda bir müddet zaman durdu sanki

Yatak bölümünü çok anlatmak istemiyorum. Ama şunu söylemek lazım, Ceylin yatakta efsane

Her şey harikaydı çok teşekkürler güzellik