Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Beklenen birleşme😍

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
25 May 2023
14
46
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
2 haftadır bi türlü denk gelemediğim kıvırcığım ile denk geldik ve olanlar oldu ilk kapıdan girdiğim andan itibaren çok sıcak samimi bi karşılama yaptı güzelliğinden bahsetmeme gerek yok afet 😍 bana güzel ikramlarda bulundu sohbet ettik yarım saat sanki uzun zamandır birbirimizi tanıyormuşuz gibi hiç yabancılık çekmedim yatağa doğru geçtik önce beni kendimden geçirdi kucak dansı ile zaten teninin kokusu beni benden alıyordu kucak dansı ile bitirici darbe yaptı devamı için bi randevu alıp yanına gitmeniz yeterli 🥰

17 Haz 2023
260
251
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu hoş paylaşım için teşekkürler,bir kıvırcıkzede daha katıldı aramıza😂😂😂

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
7,227
5,850
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
2 haftadır bi türlü denk gelemediğim kıvırcığım ile denk geldik ve olanlar oldu ilk kapıdan girdiğim andan itibaren çok sıcak samimi bi karşılama yaptı güzelliğinden bahsetmeme gerek yok afet 😍 bana güzel ikramlarda bulundu sohbet ettik yarım saat sanki uzun zamandır birbirimizi tanıyormuşuz gibi hiç yabancılık çekmedim yatağa doğru geçtik önce beni kendimden geçirdi kucak dansı ile zaten teninin kokusu beni benden alıyordu kucak dansı ile bitirici darbe yaptı devamı için bi randevu alıp yanına gitmeniz yeterli 🥰
paylaşım için teşekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar