- 19 Nis 2021
- 9,768
- 22,305
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Teşekkür ederim canımyine muhtesem sin guzellik beyaz sende favorim![]()
Kıyamam sana yaa...içecek birşey yokmu yanındaBenim söyleyecek sözüm kalmadı dilim damağım kurudu artık![]()
Çok teşekkür ederim canımHer gün olduğu gibi bugün de bitirdin beni çok güzelsin çok ❤❤❤
Tünaydın. Beyaz çok yakışmış.... Güzele ne giyse ya da giymese yakışıyor ama...
seni begenmemek icin kör olmak lazimTeşekkür ederim canım ❤ beğendiğine sevindim![]()
Günaydın günaydın olalı böyle bir melek ile karşılaşmamış tır Günaydın beyaz melek
Sizlerede bembeyaz günler
Ben olursam sen yorumda yaparsın yanımda da yatarsınHer resime yorum yapılır mı? Yapılır tabi. Süpersin. Gel yanımda yat dercesine
Yardıma geleyim isterseniz Cenk beyHadi şimdi gelde çalış![]()
Olsun bakalımSayenizde oyle olsun❤
Günaydın tatlımGünaydın günaydın olalı böyle bir melek ile karşılaşmamış tır Günaydın beyaz melek
Çok teşekkür ederimTünaydın. Beyaz çok yakışmış.... Güzele ne giyse ya da giymese yakışıyor ama...![]()
![]()
![]()
Teşekkür ederimHarikasınız, görüşebilmek dileğiyle![]()
Çok incesiniz gerçekten çok teşekkür ederimseni begenmemek icin kör olmak lazim![]()
Çok teşekkür ederimbeyaz size çok yakışıyor.
Teşekkürler hepimiz için bembeyaz gün olsunSizlerede bembeyaz günler
O zaman hiç çalışamamYardıma geleyim isterseniz Cenk bey![]()
Bı işin ucundan da ben tutarsam çabuk biter diye dedim ama siz çalışamacak gibiyseniz ben hiç gelmeyimO zaman hiç çalışamam![]()
Süpersiniz ya...Çok teşekkür ederim ❤❤arada giymek gerek arada giymemek gerek![]()
Teşekkür ederimSüpersiniz ya...![]()
![]()
![]()
![]()
Çok teşekkür ederimNe guzel bir uzanis, çok davetkar![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!