- 19 Nis 2021
- 9,768
- 22,305
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bence de çok rahat olurdunuz hiç şüpheniz olmasınBen yanında olsam bende çok rahat olurdum Cansel hanım![]()
Öyle bir şüphem asla olamazdı zatenBence de çok rahat olurdunuz hiç şüpheniz olmasın![]()
Yanına uzanmak isterdim beraber sen zaten rahatmışsın bende yanında rahatlamak isterdimSende benim yanıma uzaak istermisin?
![]()
Çok güzel olurdu uzanıp seyretmek İyi keyiflerSende benim yanıma uzaak istermisin?
![]()
kim istemezSende benim yanıma uzaak istermisin?
![]()
Arkanda ben olsam aşırı rahat olurumSende benim yanıma uzaak istermisin?
![]()
Doğru bir kararÖyle bir şüphem asla olamazdı zaten
Yatak çok rahat oyuzdenYanına uzanmak isterdim beraber sen zaten rahatmışsın bende yanında rahatlamak isterdim![]()
YesssKeşke olabilsem Perfectsvalinn
Ben olsam bende hayır demezdimkim bu teklife hayir diyebilirki
Uzaklar, yakın olsun bebeğim yakından izleNe yapalım uzaktan izliyorum seni
Hadi gel ozaman bekliyorummmmmeveeetttttt............. çok isterim
TeşekkürlerÇok güzel olurdu uzanıp seyretmek İyi keyifler![]()
Seni ben yirim sen istemezsen olmazkim istemez![]()
Belki bir gün oda olurArkanda ben olsam aşırı rahat olurum![]()
en çokta ben isterim cansel hanımSende benim yanıma uzaak istermisin?
![]()
Bir ömür boyu yanında huzur bulmak isterim vücudunun her noktasını bir öpücük ile süslesem 365 gün yanında olurumSende benim yanıma uzaak istermisin?
![]()
Rica ederim hayatın rengi belli olmaz Tabiki belki bir gün olur Cansel hanımTeşekkürler
Belki bir gün uzanıp seyredersiniz![]()
Uzanmak ne kelime bebeğim daha neler neler yaparım ben bir bilsenSende benim yanıma uzaak istermisin?
![]()
En kısa zamanda diyelim Ozaman tatlımen çokta ben isterim cansel hanım
Bence sana 365 gün yetmez bebeğimBir ömür boyu yanında huzur bulmak isterim vücudunun her noktasını bir öpücük ile süslesem 365 gün yanında olurum
İnşallah diyelimRica ederim hayatın rengi belli olmaz Tabiki belki bir gün olur Cansel hanım![]()
Bilmez miyim hiçUzanmak ne kelime bebeğim daha neler neler yaparım ben bir bilsen![]()
Evet Dünya küçük ne zaman ne olacağı belli olmazİnşallah diyelimhayat bu tabiki bilemeyiz
![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!