- 19 Nis 2021
- 9,768
- 22,305
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Balıkesir den sana kucak dolusu selamlar canım. Öpüyorum seni kocamanYeni cicilerimle size Tire'den selam lar
![]()
cansel ulusoy çok güzelsinYeni cicilerimle size Tire'den selam lar
![]()
Tire'den de sana kocaman kocaman öpücükler minik kuşumBalıkesir den sana kucak dolusu selamlar canım. Öpüyorum seni kocaman![]()
Benimki de sende olsun muPembe gönlüm sende biliyorsun![]()
Çok teşekkür ederim @HERDİF24cansel ulusoy çok güzelsin
Çok teşekkür ederim beğendiğinize sevindimCiciler cok yakismis![]()
Çok tatlı çok yakışmış aşırı sempatik olmuş ama sen hep seksisin nasıl olacakYeni cicilerimle size Tire'den selam lar
![]()
Çok teşekkür ederimSize çok ama çok yakışmış gerçekten Konak’ta yürüyüş ne güzel olurdu sizinle![]()
Rica ederim ben bu güzel yorumlarınız için teşekkür ederimTeşekkürlertakibiniz için
O kadar da seksi olmamak için uğraşıyorumÇok tatlı çok yakışmış aşırı sempatik olmuş ama sen hep seksisin nasıl olacak![]()
Ahahahah yok yok sen bize canlı lazımsın dur nereyeO kadar da seksi olmamak için uğraşıyorumdaha ne yapayım ben öleyim miii
![]()
Burdayım burdayım merak etmeAhahahah yok yok sen bize canlı lazımsın dur nereye![]()
çok güzel olmuşsunuz yeni cicileriniz üzerinizde paralansınYeni cicilerimle size Tire'den selam lar
![]()
Teşekkür ederim canımçok güzel olmuşsunuz yeni cicileriniz üzerinizde paralansın![]()
kısmet denemek lazımTeşekkür ederim canım
Sen parçalamak istermisin![]()
Tabiki herşey kısmetkısmet denemek lazımbak gerçek sanırım sonra malum önümüzdeki hafta itibarı ile artık izmirdeyim yakındır yanına gelmem
![]()
ben dediğini yapan birisiyimTabiki herşey kısmetkısmet dedik ve oldu
![]()
Evet biliyorumben dediğini yapan birisiyimsöz verdiğim herkese sözümü tutarım gelicem dediysem gelirim sadece zaman bazen değişebilir
![]()
Erken kalkan yol alır demişlerYeni cicilerimle size Tire'den selam lar
![]()
Kesinlikle doğru bir sözErken kalkan yol alır demişler![]()
O sizin kibarlığınız çok teşekkür ederimHer zamanki gibi şık ve zarifsiniz. İyi eğlenceler![]()
Üstat ilk gördüğümde bende aynı düşündümBaşlığı “Ben bugün erken boşaldım.” diye okudum.![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!