Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Ben eve dönüyorum ama ruhum bedenim Özge de kaldı 🌹😍

GençFenerbahçeli1907 Çevrimdışı
27 Şub 2022
1
12
25
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
herkese merhabalar 🙋🏻‍♂️
@ÖZGE ile ne zamandır görüşmek ve tanışmak istiyordum ve en sonunda yazıp müsait bir gününe program olsuşturduk.
Şunu söylemeden geçemicem özgenin iletişimi yaklaşımı hem çok hızlı hem çok net ve samimi
🙏🏻🤍
İstanbul’a geldiğimde heyecanlıydım saatler bir türlü geçmiyordu ve en son beklenen an gelmişti ve özge gelmişti yüz güzelliği ne kadar belli oluyor bilmiyorum ama inanılmaz güzel bir yüzü var çok güzel fit bir vücudu var Dışarda denk gelseniz bu kız kesinlikle manken derseniz o kadar güzel 😍
Özge ile odaya girdiği anda o yüksek enerjisini hissediyorsunuz yada ben o enerjiyi yakaladım bilmiyorum çok güzel sohbet ettik konu konuyu açtı her konuda konuştuk dertleştik birbirimize fikir verdik nerdeyse sabaha kadar oturup konuşabilirdik.
Özel anlara girmeyi çok istemiyorum ama bir iki cümle söylemek isterim.
Benim için çok çok güzel bir görüşmeydi çok ateşli geçti inanaılmaz keyif aldım özgenin fiziği o kadar güzel ki o yataktaki görüntü aklınızdan çıkmıyor ben çok keyif aldım @ÖZGE de benim kadar aldığını umuyorum 🤤😘
Ve özge ile ayna önünde Doggy pozisyonunda yaşadığımız an bir süre aklımdan çıkmıcak gibi o fiziği duruşu aynadan bakışları inanılmazdı 🤤
En güzeldi kan ter içinde kalıp özge ile yatağa uzanıp sohbet etmek nabzım 10 dk sonra anca kendine geldi ben buna ten uyumu diyorum 😅😍

İyi ki İstanbul’a gelmişim ve senin gibi kendi kalbi güzel biriyle tanışmışım kendine çok iyi bak özgecim seviliyorsun 🌹♥️🙏🏻

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
11,899
10,095
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
sevişmenize sağlık

AntonyoBanderas Çevrimdışı
8 Eyl 2020
1,499
2,131
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Kaleminize sağlık. ...

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
7,225
5,847
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
herkese merhabalar 🙋🏻‍♂️
@ÖZGE ile ne zamandır görüşmek ve tanışmak istiyordum ve en sonunda yazıp müsait bir gününe program olsuşturduk.
Şunu söylemeden geçemicem özgenin iletişimi yaklaşımı hem çok hızlı hem çok net ve samimi
🙏🏻🤍
İstanbul’a geldiğimde heyecanlıydım saatler bir türlü geçmiyordu ve en son beklenen an gelmişti ve özge gelmişti yüz güzelliği ne kadar belli oluyor bilmiyorum ama inanılmaz güzel bir yüzü var çok güzel fit bir vücudu var Dışarda denk gelseniz bu kız kesinlikle manken derseniz o kadar güzel 😍
Özge ile odaya girdiği anda o yüksek enerjisini hissediyorsunuz yada ben o enerjiyi yakaladım bilmiyorum çok güzel sohbet ettik konu konuyu açtı her konuda konuştuk dertleştik birbirimize fikir verdik nerdeyse sabaha kadar oturup konuşabilirdik.
Benim için çok çok güzel bir görüşmeydi çok ateşli geçti inanaılmaz keyif aldım özgenin fiziği o kadar güzel ki o yataktaki görüntü aklınızdan çıkmıyor ben çok keyif aldım @ÖZGE de benim kadar aldığını umuyorum 🤤😘
Ve özge ile ayna önünde Doggy pozisyonunda yaşadığımız an bir süre aklımdan çıkmıcak gibi o fiziği duruşu aynadan bakışları inanılmazdı 🤤
En güzeldi kan ter içinde kalıp özge ile yatağa uzanıp sohbet etmek nabzım 10 dk sonra anca kendine geldi ben buna ten uyumu diyorum 😅😍

İyi ki İstanbul’a gelmişim ve senin gibi kendi kalbi güzel biriyle tanışmışım kendine çok iyi bak özgecim seviliyorsun 🌹♥️🙏🏻
sewişmenize sağlik

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,678
10,834
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel ve detaylı paylaşım için teşekkürler...

ÖZGE Çevrimdışı
1 Tem 2020
357
6,636
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
herkese merhabalar 🙋🏻‍♂️
🙏🏻🤍

Bidenem seni tanımak da çok güzeldi. Geçen her dakika hem keyifli hem de çok eğlenceliydi. Tekrar sevişmek üzere bal çocuk😍💋

rulokat

Normal Üye
11 Mar 2022
39
49
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşımınıza sağlık, umarım Özge Hanım'ın müsait bir zamanı bana da denk gelir şuan sadece okumakla yetiniyorum :(

Okurbey Çevrimdışı
15 Ağu 2021
80
139
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Darısı başımıza 🥰 neydi replik: Sevişmenize sağlık ☺️

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar