- 19 Nis 2021
- 9,768
- 22,305
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
bu kadarda hizli gidilmezki
Yok canım yaa hızlı değil ki videodan öyledirbu kadarda hizli gidilmezki![]()
Evet bende çok seviyorum
Yok hızlı değil aslında ama...kurallara uyarım merak etmeyin![]()
Araç çok mu süratli acaba? Kapatmışsınız Cansel hanım sol şeridi.... Aman dikkat....Müzikte veriyor çoşkuyu...
hic oyle gorunmuyorYok canım yaa hızlı değil ki videodan öyledir![]()
Wowww Şimdi benim için çok daha anlamlı olduEvet bende çok seviyorum ♥♥ne mutlu bana![]()
Severim heyecanıCansel hanım dikkat edin İzmirde bu aralar federaller çok kontrol yapıyor
Benim misafirlerim herzaman şanslıdırNe şanslı misafirler var
Bize böyle gelen biri olacak mı acaba![]()
Çok düşünceliniz kaptanım teşekkür ederimEve giderken yavaş gidin cumartesi gecesi zil zurna çok olur![]()
Kaçarak gitmesinler de bizdenNe şanslı misafirler var
Bize böyle gelen biri olacak mı acaba![]()
Başkan kaçarak gitmemeleri için bütün hunerlerimizi kullanırız bizdeKaçarak gitmesinler de bizden![]()
Cansel Hanım bize de böyle koşarak gelmenizi istiyoruz. Lütfen ....
Yok canım niye kaçsınlar sizin gibi kibar bir beyefendidenKaçarak gitmesinler de bizden![]()
Senin hünere ihiyacın yok yavrum (Brad Pitt)Başkan kaçarak gitmemeleri için bütün hunerlerimizi kullanırız bizde![]()
Kibarlığımız varsa sebebi sizsiniz efendim.... İzmir güzeli diyorum size..... İlk fırsatını bulduğum anda İzmir güzeli ile de buluşmak farz oldu sanırımYok canım niye kaçsınlar sizin gibi kibar bir beyefendiden ☺☺![]()
En yakın zamanda diyelim inşallahCansel Hanım bize de böyle koşarak gelmenizi istiyoruz. Lütfen ....![]()
![]()
![]()
Sen varya sen çok fena bi kızsınSenin hünere ihiyacın yok yavrum (Brad Pitt)gibi adamsın maşallah ❤❤
![]()
Haklısınız...beni düşündüğünüz için teşekkür ederimAraba kullanırken böyle telefonda video çekimi falan, aman Cansel hanım dikkat edin.
Allah korusun...
Ankara ya ziyaret düşünür müsünüz? Gelecek pempişlerimiz var İstanbul dan.... Sizi de görmek isteriz.En yakın zamanda diyelim inşallahgüzel davetler olursa neden olmasın
![]()
Çok teşekkür ederim efendimKibarlığımız varsa sebebi sizsiniz efendim.... İzmir güzeli diyorum size..... İlk fırsatını bulduğum anda İzmir güzeli ile de buluşmak farz oldu sanırım![]()
![]()
Bakalım ilerleyen zamanda öyle bir planım var ama tarih belli değil hayırlısı diyelim gelmek isterim tabiAnkara ya ziyaret düşünür müsünüz? Gelecek pempişlerimiz var İstanbul dan.... Sizi de görmek isteriz.![]()
Gerçekten mi...Sen varya sen çok fena bi kızsın![]()
Zamanı gelince bir sayfa açıp, yayınlarsınız.....Çok iyi olur.Bakalım ilerleyen zamanda öyle bir planım var ama tarih belli değil hayırlısı diyelim gelmek isterim tabi![]()
Tabiki tarih belli olunca konu açarım video atarımZamanı gelince bir sayfa açıp, yayınlarsınız.....Çok iyi olur.Sizi ağırlamaktan dolayı mutluluk duyacağımız dan hiç şüphem yok.... Ankara yı canlanıyor.....
![]()
Ustad sizde iyi alistiniz yaw başka sehirlerin penbislerine.Zamanı gelince bir sayfa açıp, yayınlarsınız.....Çok iyi olur.Sizi ağırlamaktan dolayı mutluluk duyacağımız dan hiç şüphem yok.... Ankara yı canlanıyor.....
![]()
Üstad 50 tane pempişiniz var daha da isterseniz ama.... Ankara başkent. Öncelik tanıyalım ama... Değil mi Cansel Hanım ??Ustad sizde iyi alistiniz yaw başka sehirlerin penbislerine.
@Cansel Ulusoy daha İstanbul'a gelecek. Aradan çıkın rica edicem![]()
Hadi bakalım. Gelin. Ankara yı da şahsen gezdireceğim... Neresini isterseniz. Çalışmayacağım o zamanlarda.Tabiki tarih belli olunca konu açarım video atarım(benimde hiç şüphem yok eminim çok güzel ağırlayacağınızdan şimdiden bu güzel davet için teşekkür ederim
![]()
Teşekkür ederimHadi bakalım. Gelin. Ankara yı da şahsen gezdireceğim... Neresini isterseniz. Çalışmayacağım o zamanlarda.![]()
...
Ustad sizde iyi alistiniz yaw başka sehirlerin penbislerine.
@Cansel Ulusoy daha İstanbul'a gelecek. Aradan çıkın rica edicem![]()
Evet İstanbul'da çok pempiş arkadaşlarım var haklısınız...ama siz nekadar merak ediyorsanız onlarda merak ediyorlarÜstad 50 tane pempişiniz var daha da isterseniz ama.... Ankara başkent. Öncelik tanıyalım ama... Değil mi Cansel Hanım ??
Pempiş hırsızına çıkmasın adımız![]()
![]()
![]()
Bütün penbislerimizi seviyoruz.Evet İstanbul'da çok pempiş arkadaşlarım var haklısınız...ama siz nekadar merak ediyorsanız onlarda merak ediyorlarben şimdi araya girmeyim
siz aranızda halledin
bütün beyefendiler bütün pempişleri merak ediyor bütün pempisler hepinize yeter bence
❤
(Ankara'da çok güzel İstanbul'da )
Ustad el yükseltme bak rest çekerim alırım arabanı altindanHadi bakalım. Gelin. Ankara yı da şahsen gezdireceğim... Neresini isterseniz. Çalışmayacağım o zamanlarda.![]()
...
Üstad senin ki daha zor. Hadi derse Cansel hanım beni tüm müzeleri gezdir derse, çok müze var...Ustad el yükseltme bak rest çekerim alırım arabanı altindan![]()
Pempislerde sizi seviyordurBütün penbislerimizi seviyoruz.
Her nerede yaşıyor ve yasatiliyorsa
Ama senin son zamanlarda bendeki yerin ayrı Cansel hanimcim biliyorsun ,![]()
Ustad el yükseltme bak rest çekerim alırım arabanı altindan![]()
O müzelere girsek neckadar zamanda çıkarız ki...Üstad senin ki daha zor. Hadi derse Cansel hanım beni tüm müzeleri gezdir derse, çok müze var...![]()
İstanbul için bayağı zaman gerekir. Ankara içinde öyle ama. Ankara için En önemlisi Anadolu Medeniyetleri Müzesi... Görmeyi tavsiye ederim. mö 3000 - 3500 . Anıtkabir ve TBMM müzeleri ile kale . Görülmesi gerekir diye düşünüyorumO müzelere girsek neckadar zamanda çıkarız ki...❤yada çıkabilirmiyiz
![]()
Ben dedim size girdikmi çıkamayız diyeİstanbul için bayağı zaman gerekir. Ankara içinde öyle ama. Ankara için En önemlisi Anadolu Medeniyetleri Müzesi... Görmeyi tavsiye ederim. mö 3000 - 3500 . Anıtkabir ve TBMM müzeleri ile kale . Görülmesi gerekir diye düşünüyorum
2 sabah yarım gün hızlı turBen dedim size girdikmi çıkamayız diye![]()
Ee bende denizler aşıp geliyorum sana
Ömrümüz müzede geçecek desenize2 sabah yarım gün hızlı tur
Biliyorum canım ne denizler ne badireler atlatıyorsunuz benim için teşekkür ederimEe bende denizler aşıp geliyorum sana
Ayarlayım bir Ankara turu.... Biraz da Ankara havaları gösteririz.Ömrümüz müzede geçecek desenizebu ince düşünceniz için teşekkür ederim
![]()
Teşekkür ederimAyarlayım bir Ankara turu.... Biraz da Ankara havaları gösteririz.Ay başından sonra Aralık başı gibi neden olmasın... Bir yoklama alırsınız önce, bugünkü gibi.
Bekleriz Cansel hanım. Değişiklik iyi olur sizin içinde belki. Pinky hanım 22 -28 gibi Ankara da. Daha önce bir pempişimiz kısa süreli gelebilir. Net değil. Sizinle tanışmak isteyen olacaktır. Kısmet artık. Ama ilgileniriz sizinle...Memnun kalırsınız umarım .Teşekkür ederiminsanllah diyelim gelmek isterim tabiki
![]()
Evet haklısınızBekleriz Cansel hanım. Değişiklik iyi olur sizin içinde belki. Pinky hanım 22 -28 gibi Ankara da. Daha önce bir pempişimiz kısa süreli gelebilir. Net değil. Sizinle tanışmak isteyen olacaktır. Kısmet artık. Ama ilgileniriz sizinle...Memnun kalırsınız umarım .
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!