Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

💃 Benim için denizleri aşıp gelen özel misafirime güzel şarkıyla gidilir 💃

wassago Çevrimdışı
9 Nis 2021
57
62
48
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Araba kullanırken böyle telefonda video çekimi falan, aman Cansel hanım dikkat edin.
Allah korusun...

Cansel Ulusoy Çevrimdışı

Cansel Ulusoy

Forum Destekçisi
19 Nis 2021
9,768
22,305
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Kibarlığımız varsa sebebi sizsiniz efendim.... İzmir güzeli diyorum size..... İlk fırsatını bulduğum anda İzmir güzeli ile de buluşmak farz oldu sanırım 🥰 🥰
Çok teşekkür ederim efendim🤭ne mutlu bana 🤗 sizin gibi kibar ve nazik beyefendilerle tanışmak,güzel zaman geçirmek çok hoş 💓💓💓💓

GÜNEŞ1975 Çevrimdışı

GÜNEŞ1975

İyi Forumlar ...
22 Ağu 2021
2,737
2,963
50
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bakalım ilerleyen zamanda öyle bir planım var ama tarih belli değil hayırlısı diyelim gelmek isterim tabi 🥰🥰🥰
Zamanı gelince bir sayfa açıp, yayınlarsınız.....Çok iyi olur. 🥰 Sizi ağırlamaktan dolayı mutluluk duyacağımız dan hiç şüphem yok.... Ankara yı canlanıyor..... 🥰

Cansel Ulusoy Çevrimdışı

Cansel Ulusoy

Forum Destekçisi
19 Nis 2021
9,768
22,305
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Zamanı gelince bir sayfa açıp, yayınlarsınız.....Çok iyi olur. 🥰 Sizi ağırlamaktan dolayı mutluluk duyacağımız dan hiç şüphem yok.... Ankara yı canlanıyor..... 🥰
Tabiki tarih belli olunca konu açarım video atarım🤭😎(benimde hiç şüphem yok eminim çok güzel ağırlayacağınızdan şimdiden bu güzel davet için teşekkür ederim 🥰💋💋

GÜNEŞ1975 Çevrimdışı

GÜNEŞ1975

İyi Forumlar ...
22 Ağu 2021
2,737
2,963
50
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Tabiki tarih belli olunca konu açarım video atarım🤭😎(benimde hiç şüphem yok eminim çok güzel ağırlayacağınızdan şimdiden bu güzel davet için teşekkür ederim 🥰💋💋
Hadi bakalım. Gelin. Ankara yı da şahsen gezdireceğim... Neresini isterseniz. Çalışmayacağım o zamanlarda. 🥰 🥰 ...

Cansel Ulusoy Çevrimdışı

Cansel Ulusoy

Forum Destekçisi
19 Nis 2021
9,768
22,305
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Üstad 50 tane pempişiniz var daha da isterseniz ama.... Ankara başkent. Öncelik tanıyalım ama... Değil mi Cansel Hanım ??
Evet İstanbul'da çok pempiş arkadaşlarım var haklısınız...ama siz nekadar merak ediyorsanız onlarda merak ediyorlar 🤗😉ben şimdi araya girmeyim 😉siz aranızda halledin 😉bütün beyefendiler bütün pempişleri merak ediyor bütün pempisler hepinize yeter bence 💋🥰🥰❤️💋💋(Ankara'da çok güzel İstanbul'da )

Dilsizseytan Çevrimdışı
13 Eyl 2021
1,111
1,995
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Evet İstanbul'da çok pempiş arkadaşlarım var haklısınız...ama siz nekadar merak ediyorsanız onlarda merak ediyorlar 🤗😉ben şimdi araya girmeyim 😉siz aranızda halledin 😉bütün beyefendiler bütün pempişleri merak ediyor bütün pempisler hepinize yeter bence 💋🥰🥰💋💋(Ankara'da çok güzel İstanbul'da )
Bütün penbislerimizi seviyoruz.
Her nerede yaşıyor ve yasatiliyorsa😁
Ama senin son zamanlarda bendeki yerin ayrı Cansel hanimcim biliyorsun ,😘

GÜNEŞ1975 Çevrimdışı

GÜNEŞ1975

İyi Forumlar ...
22 Ağu 2021
2,737
2,963
50
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
O müzelere girsek neckadar zamanda çıkarız ki...🤦🤦🤣🤣🥰🤣💋❤yada çıkabilirmiyiz 🤣🤣🥰💋💋
İstanbul için bayağı zaman gerekir. Ankara içinde öyle ama. Ankara için En önemlisi Anadolu Medeniyetleri Müzesi... Görmeyi tavsiye ederim. mö 3000 - 3500 . Anıtkabir ve TBMM müzeleri ile kale . Görülmesi gerekir diye düşünüyorum

GÜNEŞ1975 Çevrimdışı

GÜNEŞ1975

İyi Forumlar ...
22 Ağu 2021
2,737
2,963
50
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Teşekkür ederim 🤗 insanllah diyelim gelmek isterim tabiki 💋💋
Bekleriz Cansel hanım. Değişiklik iyi olur sizin içinde belki. Pinky hanım 22 -28 gibi Ankara da. Daha önce bir pempişimiz kısa süreli gelebilir. Net değil. Sizinle tanışmak isteyen olacaktır. Kısmet artık. Ama ilgileniriz sizinle...Memnun kalırsınız umarım .

Cansel Ulusoy Çevrimdışı

Cansel Ulusoy

Forum Destekçisi
19 Nis 2021
9,768
22,305
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Bekleriz Cansel hanım. Değişiklik iyi olur sizin içinde belki. Pinky hanım 22 -28 gibi Ankara da. Daha önce bir pempişimiz kısa süreli gelebilir. Net değil. Sizinle tanışmak isteyen olacaktır. Kısmet artık. Ama ilgileniriz sizinle...Memnun kalırsınız umarım .
Evet haklısınız 😘ondan hiç şüphem yok canım teşekkür ederim 🥰🥰

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
11,909
10,106
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
sizin için okyanus bile aşılır cansel ulusoy hanım cım

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar