- 19 Nis 2021
- 9,768
- 22,305
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Olsun fıstığım yeşillerde çok yakışmış
Bende denizleri dağları aşıp geleceğim, çok özlendin... Bu arada paylaşımımı ancak bugün yazabildim, etkinden yeni kurtuldum. Aslında hiç kurtulmak istemiyordum
Teşekkür ederim fındığımOlsun fıstığım yeşillerde çok yakışmış![]()
Teşekkür ederimMisafiriniz çok şanslı böyle bir güzelliği yakından göreceği için![]()
Çok büyük bir etki yapmış sanırımBende denizleri dağları aşıp geleceğim, çok özlendin... Bu arada paylaşımımı ancak bugün yazabildim, etkinden yeni kurtuldum. Aslında hiç kurtulmak istemiyordum![]()
Teşekkürlerşanslı insanmış. Kıskandım![]()
Çok teşekkür ederim canımHer halin ayrı güzel prenses![]()
Çok teşekkür ederim bebeğimYeşiller içinde harikasın bebeğim![]()
Bugüne böyle güzel ve canlı renkle baslamak istedimYeşili ilk tercihim olmazdı ama Cansel olduktan sonra yeşil bile çok güzel. Yakınlarda olanlar gelmeyince uzaklardan gelenler yerimizi mi aldı. Keyifli bir görüşme olsun kuzum.
Tamam canım ikiside var merak etme sen yeterki gel ama dikkat et araba kullanırken yorum yapma...
Yeşiller içinde sen harikalar
Nazarlar değmesin sizeTeşekkürlerkıskanmayın lütfen sizin içinde resim atıyorum
![]()
Derin bir ahhh çektim, şuan yanında olmak vardı
Bayıldııım bebeğimÇok teşekkür ederim bebeğimbeğendiğine sevindim
![]()
Sevişmenize sağlık Cansel hanım
Bebeğim birtanesinTamam canım ikiside var merak etme sen yeterki gel ama dikkat et araba kullanırken yorum yapma...![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!