- 19 Nis 2021
- 9,768
- 22,305
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ben isterimde sen varken baska yildizi bu gozler gorurmiki acaba
Başka yok ki zaten. Doğru tespit.Ben sadece 3 yıldız gördümmmm![]()
Ben sadece bir tane yıldız görebiliyorum o da sensin tatlım
Başka yok ki zaten. Doğru tespit.![]()
Orda bir tane yıldız varYahu 3 dedim kararım net, 3 yıldız @Cansel Ulusoy da Andromeda![]()
Temelde 3+1 yildizdan oluşan galaksi göruyorum, karadelik yok gibi ama....
Evren'de 10 sekstilyon yıldız var bunların tek bir karşılığı Cansel Ulusoy etmez O yüzden sayılabilecek tek bir Yıldız var Cansel Ulusoy'dur.
Kaç defa sana dedim benim fotolara bakmak için sağa çek aracınıBebeğimvalla yoldayım
bana kaza yaptırcan yollarda❤ 2021 en güzel yıldızın
offf o bir tanrıca
obir kraliçe
o bir prenses❤ offf offf @Cansel Ulusoy
yine anladın sen
Demekki diğer yıldızlar sönük kalmış en parlayanları görmüşsün senBen sadece 3 yıldız gördümmmm![]()
Bence görmez görmek isterse de göremezBen isterimde sen varken baska yildizi bu gozler gorurmiki acaba
Hahahaaa olan oldu diyorsun...Sonunda bu olacaktı zaten. Yıl sonuna doğru yine hepimizi çıldırttın ❤❤❤❤
Gerçekten mi saydınız mı yoksaToplam 87 adet yıldız var... üzerinizde ki 3 yildizida sayarsak 90 adet...
Yaaaa teşekkür ederim...Ben sadece bir tane yıldız görebiliyorum o da sensin tatlım![]()
Diyen çıkabilir ama öyle demeGöz var nizam var yani3'ten fazla diyen çarpılır
![]()
Yanlış görüyorsun ozaman bebeğim gözlük tak...Ben bir tane görüyorum![]()
Kararsızlık en kötü şeydir hayattaYahu 3 dedim kararım net, 3 yıldız @Cansel Ulusoy da Andromeda![]()
Kesinlikle goremezBence görmez görmek isterse de göremez![]()
Ben yıldızları görmiyorum
Saydım tabii ki de toplam 90 yıldız net...Gerçekten mi saydınız mı yoksamerak ettim bende sayıcam...
![]()
Anlık atiyorsun heyecan yapıyorumKaç defa sana dedim benim fotolara bakmak için sağa çek aracınıteşekkür ederim bebeğim
![]()
Doğru galaksidesin bebek...Temelde 3+1 yildizdan oluşan galaksi göruyorum, karadelik yok gibi ama....![]()
Bebeğimsin... teşekkür ederimEvren'de 10 sekstilyon yıldız var bunların tek bir karşılığı Cansel Ulusoy etmez O yüzden sayılabilecek tek bir Yıldız var Cansel Ulusoy'dur.
Teşekkür ederim bebeğimbizim tek yildizimiz sensin guzellik![]()
Şımartıyorsunuz beni ama...çok teşekkür ederimen parlak yıldız sensin , mükemmelsin![]()
Offf offf offfffizmirde olduğunu görüp off lamak
Yerim seni teşekkür ederimYıldız değil güneş bile sönük kalır senin yanında❤❤❤
Gerçekten mi neden ki acaba gözleriniz mi kapalı yoksaBen yıldızları görmiyorum![]()
Yok artık yaa inanmam valla bende sayıcam ve yazcam beklemede kalınSaydım tabii ki de toplam 90 yıldız net...
Oda doğru herşey anlık gelişiyorAnlık atiyorsun heyecan yapıyorum❤
![]()
Yaz olunca sayalım olur muNe zaman ve neredeama sen böleyken o yıldızları zor sayarız güzellik
Sen istedikten sonra tabiki de olurum artık o yıldızla ay'ı buluşturmak lazımBebeğimsin... teşekkür ederimsende ay
ol
![]()
Tamam anlaştık önceOda doğru herşey anlık gelişiyorbundan sonra mesaj atarım foto atmadan önce
![]()
İnşallah canımSen istedikten sonra tabiki de olurum artık o yıldızla ay'ı buluşturmak lazım![]()
Bayağı yoğun yıldız yağmuru var.... Size düşen 3 tane ...
Evet yıldızların arasında kaldımBayağı yoğun yıldız yağmuru var.... Size düşen 3 tane ...![]()
![]()
![]()
O ayak bileklerinden başlayıp,saçının teline kadar sayabilirim ama 1(bir) den fazla sayabileceğimi zannetmiyorum@CanselUlusoy
O yıldızlar biter mi be saymakla
Benim gördüğüm tek yıldız var oda sensin İzmir'in ballı kaymaklı lokumu
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!