- 19 Nis 2021
- 9,768
- 22,305
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Çok hoş bir kare olmuş, yine ilk yorum benden geldi Prensesim'e![]()
Sana bir öpücük versem benimle bir kadeh viski içermisin bebeğim otel odamızda. Sonrası seninle benim aramda
Bir kadeh dehil bir yudum da olsa içerim fındığımSana bir öpücük versem benimle bir kadeh viski içermisin bebeğim otel odamızda. Sonrası seninle benim aramda![]()
Teşekkür ederim fıstığım cansınBir kadeh dehil bir yudum da olsa içerim fındığımben seninle o viskiyi
![]()
Yanımda sen olduktan sonra ne gerek var biskreme bebeğim
Yine muhteşemsiniz Cansel hanım
Bi biskrem verdin mi?
Böyle yoğun akışkanlı bir çikolata olursa tabi foto çekilir
İyim teşekkür ederim siz nasılsınızNe yapıyorsunuz Cansel hanım aklımızı almaya niyetlisiniz galiba![]()
Gene yatak üzeri foto ve gene ayakkabı ahh sen ahhh
Bn olsam başka birşey isterdim
Rica ederim fındığımTeşekkür ederim fıstığım cansın![]()
Ben bilmemm partnerim bilirDünyanın en lezzetli biskremi galiba![]()
Bebeğim ben sana bir öpücük değil bin milyon öpücük veririmBiskrem yerine bir öpücük karşılığında ben neler yaparım. Bunu bir düşün derim
Ama biskrem olursa da güzel olur bebeğim öyle demeYanımda sen olduktan sonra ne gerek var biskreme bebeğim
Ozaman sana biskrem yok öyle foto çekersinben onu biskremsizde yapardim![]()
Vercem deyip vermemek de olmaz yani. İyi etmişin.Evet verdim![]()
Ama sen olduktan sonra ne gerek var başka tatlıyaAma biskrem olursa da güzel olur bebeğim öyle deme![]()
Yanii çok ayıp olurduVercem deyip vermemek de olmaz yani. İyi etmişin.
Oda doğruAma sen olduktan sonra ne gerek var başka tatlıya![]()
Ama sana biskrem vermeden resim çekmiştin hatırlıyormusun bebeğimBöyle yoğun akışkanlı bir çikolata olursa tabi foto çekilirçok hoş poz
Kıyamam ben size kalbiniz sizin olsunSağlığınıza duacıyız. Kalbimi aldınız zaten onunla aklımızda gitti
Aaaa gerçekten mi bak ya yine ayakkabıGene yatak üzeri foto ve gene ayakkabı ahh sen ahhhbi bskrem versem doggy der miyiz kim
![]()
Ben biliyorum senin ne isticeğiniBn olsam başka birşey isterdim![]()
Canım çok teşekkür ederim bebeğimHarika poz olmuş prenses![]()
Bak bak naslda biliyorBen biliyorum senin ne isticeğini![]()
Sana kavuşmuştum biskrem de neymiş sen en lezzetli çikolatasınAma sana biskrem vermeden resim çekmiştin hatırlıyormusun bebeğim![]()
Ama Yanında daha neler var neler bi bilsenAaaa gerçekten mi bak ya yine ayakkabıbilmem düşünmem lazım beni öyle bir biskremle kandıramazsın
![]()
Bı biskrem bile artık ne kadar pahalıBiskrem alıp fotoğraf çekmek ha....
Bedavaya yapmışız biz bu işi Cansel hanım...
Söylenecek bir sürü söz var.... Bende kalmasını tercih ediyorum......
Siyah her zaman farklıdırSiyah tercih ederim ayakkabı bile iyi kombin olmuş![]()
Teşekkürler bebeğimSana kavuşmuştum biskrem de neymiş sen en lezzetli çikolatasın![]()
Hahaaay sevsinler seniSiz gerçekten ayarlarımızla oynuyorsunuz… Bir biskrem ile kanar mıyım ben bu güzelliğe peki? Kanarım tabi ki…![]()
Ozaman yüz bin milyon hiyxydxcyc boloncuk öpücük veriyorum yeter miBir öpücükle geçmez sanki![]()
Ben kanmam ona cnmBı biskreme kandırırım![]()
Görürsün sen inanır mısın inanmazmısınBen kanmam ona cnm![]()
Evet öyle oldu
Inanmam inanmamGörürsün sen inanır mısın inanmazmısın![]()
O zaman kim kimi kandırırsa diyelim mi?Hahaaay sevsinler seniyada ben seveyim
belki kandırırım belli mi olur belki de ben kanarım
![]()
Tamam diyelimO zaman kim kimi kandırırsa diyelim mi?![]()
Benim için hiç sıkıntı yokTamam diyelimben sizi kandırırım gibime geliyor
![]()
Hmmm nasl yapacaksnBen seni kandırmasını bilirim![]()
İki kişi arasında kalması gereken konular söyleyeceklerim.... Yaşandı ve bitti...Bı biskrem bile artık ne kadar pahalı
Merak ettim bu sözleri banada söyleyin![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!