- 25 Ara 2019
- 212
- 283
- 37
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Bir yılı aşkın süredir görüştüğüm her seferinde hiç sıkılmadan mutlu ve memnun olarak ayrıldığım cansel hanım ile yine harika bi gün geçirdim... yine kısa bi yarışmadan sonra randevu gun ve saatini ayarladik , artik ezbere bildigim yollardan daha kısa surede tamamlayarak evinin kapısına vardım... iceri girer girmez muhteşem sexi kıyafetiyle karşıladı sağolsun kıyafet konusunda hiç kırmadı zaten dolabı dolu dizgin her seçenek var... sohbeti ikramları ve güzel kalbi ile size sevgili tadinda anlar yasatiyor yatak odası kısmı anlatılmaz yaşanır cinsten....gerçekten cok iyi fit ve duru vücudu ile her pozisyona eşlik etmeye müsait sevişmede karşılıklı oralda hiçbir sıkıntı yok tabi burda hijyenik olmak zorundasınız 

bi kaprisi falan yok siz temiz ve kibar oldugunuz sürece herşey mükemmel geciyo... her seans arasi duş ve o eşssiz dolabından giydiği harika kıyafetler ile sizi yeniden havaya sokuyor... izmirde bana göre bu işi düzgün yapan misafirinin memnuniyetini ön planda tutan ender partnerlerden ve bence her türlü övgüyü fazlasıyla hakediyor .. bir yılı geçti her fırsat bulduğumda görüşürüm çizgisini hiç bozmadan üstüne koyarak devam eden cansel hanima yine bana yaşattığı harika anlar için teşekkür ediyorum 

iyi ki tanımışım seni öpüyorum kocaman