Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Bi insan bu kadar mı mükemmel olur ( cansel ulusoy)

bledd45 Çevrimdışı
25 Ara 2019
212
283
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Bir yılı aşkın süredir görüştüğüm her seferinde hiç sıkılmadan mutlu ve memnun olarak ayrıldığım cansel hanım ile yine harika bi gün geçirdim... yine kısa bi yarışmadan sonra randevu gun ve saatini ayarladik , artik ezbere bildigim yollardan daha kısa surede tamamlayarak evinin kapısına vardım... iceri girer girmez muhteşem sexi kıyafetiyle karşıladı sağolsun kıyafet konusunda hiç kırmadı zaten dolabı dolu dizgin her seçenek var... sohbeti ikramları ve güzel kalbi ile size sevgili tadinda anlar yasatiyor yatak odası kısmı anlatılmaz yaşanır cinsten....gerçekten cok iyi fit ve duru vücudu ile her pozisyona eşlik etmeye müsait sevişmede karşılıklı oralda hiçbir sıkıntı yok tabi burda hijyenik olmak zorundasınız 😊😊😊 bi kaprisi falan yok siz temiz ve kibar oldugunuz sürece herşey mükemmel geciyo... her seans arasi duş ve o eşssiz dolabından giydiği harika kıyafetler ile sizi yeniden havaya sokuyor... izmirde bana göre bu işi düzgün yapan misafirinin memnuniyetini ön planda tutan ender partnerlerden ve bence her türlü övgüyü fazlasıyla hakediyor .. bir yılı geçti her fırsat bulduğumda görüşürüm çizgisini hiç bozmadan üstüne koyarak devam eden cansel hanima yine bana yaşattığı harika anlar için teşekkür ediyorum ♥️🥰🥰iyi ki tanımışım seni öpüyorum kocaman 😘😘😘

Serbian Çevrimdışı
8 Mar 2019
217
607
Cinsiyetiniz nedir?
Bir yılı aşkın süredir görüştüğüm her seferinde hiç sıkılmadan mutlu ve memnun olarak ayrıldığım cansel hanım ile yine harika bi gün geçirdim... yine kısa bi yarışmadan sonra randevu gun ve saatini ayarladik , artik ezbere bildigim yollardan daha kısa surede tamamlayarak evinin kapısına vardım... iceri girer girmez muhteşem sexi kıyafetiyle karşıladı sağolsun kıyafet konusunda hiç kırmadı zaten dolabı dolu dizgin her seçenek var... sohbeti ikramları ve güzel kalbi ile size sevgili tadinda anlar yasatiyor yatak odası kısmı anlatılmaz yaşanır cinsten....gerçekten cok iyi fit ve duru vücudu ile her pozisyona eşlik etmeye müsait sevişmede karşılıklı oralda hiçbir sıkıntı yok tabi burda hijyenik olmak zorundasınız 😊😊😊 bi kaprisi falan yok siz temiz ve kibar oldugunuz sürece herşey mükemmel geciyo... her seans arasi duş ve o eşssiz dolabından giydiği harika kıyafetler ile sizi yeniden havaya sokuyor... izmirde bana göre bu işi düzgün yapan misafirinin memnuniyetini ön planda tutan ender partnerlerden ve bence her türlü övgüyü fazlasıyla hakediyor .. bir yılı geçti her fırsat bulduğumda görüşürüm çizgisini hiç bozmadan üstüne koyarak devam eden cansel hanima yine bana yaşattığı harika anlar için teşekkür ediyorum ♥🥰🥰iyi ki tanımışım seni öpüyorum kocaman 😘😘😘
Tebrikler. Cansellendiniz. :) İzmir tayfanın mücevheri. @Cansel Ulusoy

Cansel Ulusoy Çevrimdışı

Cansel Ulusoy

Forum Destekçisi
19 Nis 2021
9,768
22,305
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Bir yılı aşkın süredir görüştüğüm her seferinde hiç sıkılmadan mutlu ve memnun olarak ayrıldığım cansel hanım ile yine harika bi gün geçirdim... yine kısa bi yarışmadan sonra randevu gun ve saatini ayarladik , artik ezbere bildigim yollardan daha kısa surede tamamlayarak evinin kapısına vardım... iceri girer girmez muhteşem sexi kıyafetiyle karşıladı sağolsun kıyafet konusunda hiç kırmadı zaten dolabı dolu dizgin her seçenek var... sohbeti ikramları ve güzel kalbi ile size sevgili tadinda anlar yasatiyor yatak odası kısmı anlatılmaz yaşanır cinsten....gerçekten cok iyi fit ve duru vücudu ile her pozisyona eşlik etmeye müsait sevişmede karşılıklı oralda hiçbir sıkıntı yok tabi burda hijyenik olmak zorundasınız 😊😊😊 bi kaprisi falan yok siz temiz ve kibar oldugunuz sürece herşey mükemmel geciyo... her seans arasi duş ve o eşssiz dolabından giydiği harika kıyafetler ile sizi yeniden havaya sokuyor... izmirde bana göre bu işi düzgün yapan misafirinin memnuniyetini ön planda tutan ender partnerlerden ve bence her türlü övgüyü fazlasıyla hakediyor .. bir yılı geçti her fırsat bulduğumda görüşürüm çizgisini hiç bozmadan üstüne koyarak devam eden cansel hanima yine bana yaşattığı harika anlar için teşekkür ediyorum ♥🥰🥰iyi ki tanımışım seni öpüyorum kocaman 😘😘😘
Bebeğim...yerim ben seni yaa..🥰bu güzel ve içten yorumun için çok teşekkür ederim 🥰seviliyorsun ❤️❤️

GÜNEŞ1975 Çevrimdışı

GÜNEŞ1975

İyi Forumlar ...
22 Ağu 2021
2,737
2,963
50
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İzmir'e gittiğim de sizle görüşmek isterim Cansel hanım.... Kabul ederseniz tabi :love: ki ....

GÜNEŞ1975 Çevrimdışı

GÜNEŞ1975

İyi Forumlar ...
22 Ağu 2021
2,737
2,963
50
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevişmenize sağlık... Tebrikler ....

GÜNEŞ1975 Çevrimdışı

GÜNEŞ1975

İyi Forumlar ...
22 Ağu 2021
2,737
2,963
50
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Boşuna dememişler.... Savaşma seviş diye ....:love::love::love: Sevişenler hep mutlu ...:love:

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
11,900
10,102
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar