- 14 Eki 2019
- 947
- 1,873
- 39
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Bu aralar iz bırakanlar,ilgimi çekenler,ilgisi olanlar,uyumu yakaladıklarımla devam ediyorum.İlk iki görüşmede göz teması,bakışlar,net tavırları,her yönüyle Sena zaten etkilemişti..Gelelim bu akşam üzeri iki saat misafiri oldum.Çok hoş karşıladı,gülümseyen bakışlar ile
Gözlerim onda kaldı o an siyah tensi külotlu çorap,beyaz t shirt özenle benim için hazırlanılmış,bayılırım
.Biraz zayıflamış daha güzel olmuş
Sohbet ikramlar özel hayat mevzuları derken konu konuyu açıyor,alıyor gidiyor.Koltukta yumulma,üzerime çıkma ile herşey başladı,benim günahım suçum yok
dudaklarıma yumuldu,sevişme başladı.Öpmedik,dokunmadık hiç bir noktası kalmadı.Teni mükemmel,kalçalar,göğüsler harika.Koltukta uzun soluklu ön sevişme,misyoner ve doggy ile ilk serinlemeyi yaşadım..Sena zevk alıyor,hazzı zevki yaşatıyor.Gayet ıslanmıştı
Banyodan sonra ikramlar vs.Muhabbet ilerliyor daha değişik her konuya değiniyoruz.Koltukta kucakta hareketli sevişme ve haz ile derinliklerde yol alırken bir gün batımının daha sonuna geliyordum.Evet uyum oldu mu,karşınızda size ilgili,acele etmeyen,zevk alan bayana denk geldiniz mi?kaybetmeyin sakın..Ben bunu yapıyorum.Sena yaşattığın özel anlar,ağırlaman,her andaki ilgin,gözlerindeki tebessüm,gülümsemen,neşen ve enerjin için çok teşekkür ederim
Sevgiler