Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Bir Cansel Ulusoy Hikayesi

capkıncocuk Çevrimdışı
21 Ara 2020
355
341
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Selamlar forum ahalisi uzun zamandır takipte olduğum İzmir Güneşi Cansel Ulusoy ile 6 saatlik mükemmel 👌 bir görüşme gerçekleştirdim. Cansel hanım ın otel odasına ilk girişinden çıkışına kadar baş döndürücü güzelliği ile beni benden aldı diğer referans larında da söylendiği gibi harika bir deneyim di Cansel hanıma çok teşekkür ederim beni kırmayıp uzak yollardan gelip görüşme gerçekleştir diği için tekrar tekrar görüşmek üzere Cansel Ulusoy

7 Kas 2021
549
509
49
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Selamlar forum ahalisi uzun zamandır takipte olduğum İzmir Güneşi Cansel Ulusoy ile 6 saatlik mükemmel 👌 bir görüşme gerçekleştirdim. Cansel hanım ın otel odasına ilk girişinden çıkışına kadar baş döndürücü güzelliği ile beni benden aldı diğer referans larında da söylendiği gibi harika bir deneyim di Cansel hanıma çok teşekkür ederim beni kırmayıp uzak yollardan gelip görüşme gerçekleştir diği için tekrar tekrar görüşmek üzere Cansel Ulusoy
O bir melek @Cansel Ulusoy farkı işte izmirin meleği ❤💕

Thorrr Çevrimiçi

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
7,231
5,855
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sewişmenize sağlik

Cansel Ulusoy Çevrimdışı

Cansel Ulusoy

Forum Destekçisi
19 Nis 2021
9,768
22,305
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Benim içinde seninle tanışmak çok güzel ve keyifliydi ne kadar yol uzun olsada herşey çok güzeldi seni tanıdığıma çok memun oldum herşey için çok teşekkür ederim 🤗 umarım İzmir'e yolun düşer seninde misafirim olursun güzel yorumun için teşekkür ederim 🥰 tekrar görüşmek üzere hoşçakal kendine çok iyi bak 💋💋güzel resimler içinde teşekkür ederim ellerine sağlık 🥰🥰🥰 en kısa zamanda daha güzellerini çekmek üzere hoşçakal🤩🤩🤩

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar