- 19 Nis 2021
- 9,768
- 22,305
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Günaydın seninle doğan bir güneşin sebebi Günaydın sabahların en güzel güneşi
Günaydın fıstığım nasıl duruyosun böyle canım çekti bak şimdi
Karar vermene çok sevindimKarar verdim. Bütün renkler yakışıyor, ama siyah ve beyaz daima bir tık önde
Bu poz fazla seksi olmuş baş döndürücü
Günaydın bebeğimGünaydın seninle doğan bir güneşin sebebi Günaydın sabahların en güzel güneşi
Günaydın fındığımGünaydın fıstığım nasıl duruyosun böyle canım çekti bak şimdi![]()
Çok teşekkür ederimÇok seksisiniz Cansel Hanım,İstanbul'a bekleriz daimi olarak![]()
Çok teşekkür ederim güzel mesajınız içingüne acannn çiceklerr gibisiniz cansel hanim![]()
Öyle bir şey söz konusuysa,beklerim Cansel HanımÇok teşekkür ederimdaimi olarak degil ama gezmek için gelebilirim
teklifler var bakalım şuan masada
![]()
Arkadan beline sarilsam
Beğenmez olurmuyum hiç hararet tavan motor su kaynattıGünaydın fındığımaaa neden duruşumu beğenmedim mi
![]()
Az bir aklım vardı onuda benden aldın
Evet bir İstanbul planım varÖyle bir şey söz konusuysa,beklerim Cansel Hanım![]()
Aman AllahımBeğenmez olurmuyum hiç hararet tavan motor su kaynattı![]()
Aklını aldıysam yerinede getiririmAz bir aklım vardı onuda benden aldınyine bebegım yaa yapma bunu bana
❤
![]()
Tanıdık tamirci varmı bildiğin yakınlarda fıstığımAman Allahımdurum çok vahim
hemen en yakın tamirciye gitmen gerek
![]()
Evet var olmaz mıTanıdık tamirci varmı bildiğin yakınlarda fıstığım![]()
Konum bilgisi alındı kuzumEvet var olmaz mı
Adresi veriyorum...Cansel Ulusoy İzmir
![]()
Bilmemm kiiiya arkadas sen nasil bir guzelliksin boyle![]()
Bende bu yorumunuza 100 bin milyon günaydın diyorum...bu güzelliğe bir değil 10 günaydın deriz sıkıntı değil![]()
büyülüyor bu güzellik beni
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!