Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Bir hoşgeldin Buse’si

Likeaboss

Normal Üye
4 Eyl 2019
35
41
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bugün Buse hanımla bir görüşmemiz oldu. Kelimelerle anlatılamayacak kadar güzel, narin ve kibar bir hanımefendiyle tanışmış olmaktan çok mutlu oldum. Güzellik göreceli falan değildir, Buse gerçekten güzeldir. Güzel köpeği Şans’la da tanıştık ayrıca. Golden/Labrador kırması çok tatlı bir arkadaş. Yeni bir arkadaş kazandığımı düşünüyorum. Sevgiler Buse 😘

Buse PIRIL Çevrimdışı
9 Haz 2018
1,148
2,614
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Bugün Buse hanımla bir görüşmemiz oldu. Kelimelerle anlatılamayacak kadar güzel, narin ve kibar bir hanımefendiyle tanışmış olmaktan çok mutlu oldum. Güzellik göreceli falan değildir, Buse gerçekten güzeldir. Güzel köpeği Şans’la da tanıştık ayrıca. Golden/Labrador kırması çok tatlı bir arkadaş. Yeni bir arkadaş kazandığımı düşünüyorum. Sevgiler Buse 😘

Tanıştığımıza çok memnun oldum çok keyifli bir saat geçirdik çok teşekkür ederim güzel sözleriniz için 🤗
Önemli olan birbirimizi kazanmak 💋 en kısa zamanda görüşmek dileğiyle ❤️ özliyeceğim🌸

Buse PIRIL Çevrimdışı
9 Haz 2018
1,148
2,614
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
“Güzellik göreceli falan değildir.”
Kılıç gibi keskin bir cümle olmuş.
Aynı fikirdeyim.
Bendede güzellik göreceli bir kavram değildir.
Buse hanıma ilgim zaten vardı,
Şimdi tavan yaptı.
Paylaşım için teşekkürler.

Çok teşekkür ederim tanışalım lütfen 🤗🌸

5 Ağu 2019
68
140
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ah Buse Hanim ne zamandir aklimda da bir turlu gorusemedik. Burcak Hanim ile gorustugumuz zaman ogrendim ki komsularmis-(bu arada Burcak Hanim'a da sevgiler)- Megerse o kadar yakinindaymisim, o bile heyecanlandirmisti beni.

Buse PIRIL Çevrimdışı
9 Haz 2018
1,148
2,614
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Ah Buse Hanim ne zamandir aklimda da bir turlu gorusemedik. Burcak Hanim ile gorustugumuz zaman ogrendim ki komsularmis-(bu arada Burcak Hanim'a da sevgiler)- Megerse o kadar yakinindaymisim, o bile heyecanlandirmisti beni.

Merhaba tabi ne zaman isterseniz görüşebiliriz 🙏🌸🤗

Buse PIRIL Çevrimdışı
9 Haz 2018
1,148
2,614
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan

Aklınızda değil yanınızda kalmak isterim 🤗

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar