Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Bir yağmurlu günde Ceylin...

EdnanBey Çevrimdışı
30 Eyl 2020
1
14
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Birden yağmurun bastırdığı bir İstanbul günü, aaatler öğlene doğru, gün ortasına doğru ilerliyoruz. Hava kapalı, insanın içi sıkılıyor. Bir şeyler yapmak lazım, şeytan dürtüyor. Yazıverdim Ceylin Hanım'a aslında çok da umudum olmadan. O da ne, anında döndü, hızlı bir randevuyla düştüm yola.

Yola düştüm ama nasıl bir yağmur akla ziyan. Yok dedim geri dönmek, yola devam. Velhasıl geldik buluşma noktasına. İkimiz de ıslanmışız biraz ama ne önemi var, uzun süredir hayal ettiğim buluşmayı gerçekleştirmişim.

Resimlerde zaten nasıl bir güzellikle karşılaşacağım belli de, çıplak gözle çok daha güzel detayları fark ediyorsunuz. Güzel bir sohbet ve tanışma faslı, yağmurun getirdiği ürpertiyi atıyor kısa süre sonra, vuslata eriyoruz. Kusursuz bir fizik, olağan üstü orantısı var güzel dövmeleriyle bezediği vücudunun. Göğüsler ve kalçalar, çok güzeller gerçekten.

Önce çekingen girizgahlar, temaslar.. Yeni geçirilen bir operasyon nedeniyle aman burunlar çarpışmasın uyarısını alınca, daha bir narin, daha hassas öpücüklerle, güzel bir tanışma evresi oluyor bedenlerin. Ardından çok keyifli ve güzel bir saat geçiriyoruz, karşılıklı doyurarak bedenlerimizi.

Sonra öğreniyorum ki, aslında o kadar yolu sadece benim için gelmiş, tekrar minnettar kalıyorum kendisine, bir kez daha o yağmurda beni kırmadığı için.

Çok teşekkürlerimi sunuyorum kendisine. Görüşmek dileğiyle..

Tatlı Kıvırcık Çevrimdışı
17 Tem 2020
6,855
6,983
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Birden yağmurun bastırdığı bir İstanbul günü, aaatler öğlene doğru, gün ortasına doğru ilerliyoruz. Hava kapalı, insanın içi sıkılıyor. Bir şeyler yapmak lazım, şeytan dürtüyor. Yazıverdim Ceylin Hanım'a aslında çok da umudum olmadan. O da ne, anında döndü, hızlı bir randevuyla düştüm yola.

Yola düştüm ama nasıl bir yağmur akla ziyan. Yok dedim geri dönmek, yola devam. Velhasıl geldik buluşma noktasına. İkimiz de ıslanmışız biraz ama ne önemi var, uzun süredir hayal ettiğim buluşmayı gerçekleştirmişim.

Resimlerde zaten nasıl bir güzellikle karşılaşacağım belli de, çıplak gözle çok daha güzel detayları fark ediyorsunuz. Güzel bir sohbet ve tanışma faslı, yağmurun getirdiği ürpertiyi atıyor kısa süre sonra, vuslata eriyoruz. Kusursuz bir fizik, olağan üstü orantısı var güzel dövmeleriyle bezediği vücudunun. Göğüsler ve kalçalar, çok güzeller gerçekten.

Önce çekingen girizgahlar, temaslar.. Yeni geçirilen bir operasyon nedeniyle aman burunlar çarpışmasın uyarısını alınca, daha bir narin, daha hassas öpücüklerle, güzel bir tanışma evresi oluyor bedenlerin. Ardından çok keyifli ve güzel bir saat geçiriyoruz, karşılıklı doyurarak bedenlerimizi.

Sonra öğreniyorum ki, aslında o kadar yolu sadece benim için gelmiş, tekrar minnettar kalıyorum kendisine, bir kez daha o yağmurda beni kırmadığı için.

Canım benim ben teşekkür ederim ne demek yağmurlu havalarda sevişmek güzel oluyor bence 🤭🤭🤭 lafı mı olmaz kuzum ben tekrar teşekkür ederim seninle ıslanmak güzel her zaman ıslanmaya beklerim ☺️☺️☺️🤗🤗🤗😘😘

KarGa Çevrimdışı
12 Şub 2020
17
14
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
onlar erdi muradına biz çıkalım kerevetine.. tşkler

m2020 Çevrimdışı
18 Ağu 2020
92
148
51
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

paylaşım için teşekkurler

LasTRomaNce Çevrimdışı

LasTRomaNce

Mekânım denizler
13 Ara 2019
2,161
3,053
53
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ceylin muhteşemsin sen 😋Kıvırcığım😘Yine yakmışsın birisini😅Hiç şaşırmadım👍

diver Çevrimdışı
17 May 2019
24
63
tatlı kıvırcığı geçen hafta tanıdım, fiziğiyle zerafetiyle sohbetiyle aklımı başımdan almıştı...

güzel paylaşımiçin teşekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar