- 19 Nis 2021
- 9,768
- 22,305
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
O yataktaki rahatlığı @Cansel Ulusoy ❤ veriyor bence
Seni o yatağın üstünde gördükten sonra ooo rahatlığı bozmak isterim
Seninle her yer rahat olur @Cansel Ulusoy hanımcığım
Çok teşekkür ederimRahatlığını bilemem ama keyifli olduğu aşikar...
(Yok muhatap olmayacaktım. Olmayacağım...)
Hadi gel bekliyorumDur geliyorum yanına, bakalim rahatmi.![]()
Çok teşekkür ederim canımO yataktaki rahatlığı @Cansel Ulusoy ❤ veriyor bencesenin olduğun her yer rahat ve huzurludur
meleğim
![]()
Benim rahatımı bozunca üzülmezmisinSeni o yatağın üstünde gördükten sonra ooo rahatlığı bozmak isterim
Hahaha neden ki...seni rahat bırakıyorum diye mi...Yatak seninle rahat olmuyor ama
Teşekkür ederimSeninle her yer rahat olur @Cansel Ulusoy hanımcığımkeşke şuan yanında olabilsem var yaa neler olur...
![]()
Oluyormuş demek ki...Bir hatun bu kadar seksi olamaz❤
Seni üzmek bu dünyada en son yapacağım kötülük olur rahatlığa bozmaya gelince ikimizin de hoşlanacağı hareketler için bozmak niyetimBenim rahatımı bozunca üzülmezmisin![]()
Sanırım sizinde yatak dikkatinizi çekmişHerkes doğal olarak yatak üzerindeki güzelliğe odaklanmış ama aşırı merak ettim yatak nerenin yatağı adı sanı markası var mı ?![]()
Yatak rahatsa herşey daha da rahat ve güzel olurrahatlıkmı siz ve yatak ayny karede kim rahatlıgına bakarki![]()
Canım teşekkür ederim biliyorum merak etmeSeni üzmek bu dünyada en son yapacağım kötülük olur rahatlığa bozmaya gelince ikimizin de hoşlanacağı hareketler için bozmak niyetim
Merak ettiğim tek bir şey var CANSEL ULUSOYCanım teşekkür ederim biliyorum merak etme![]()
Gelme şansım olsa, 1 sn durmam,biliyorsunuz.Çok teşekkür ederimisterseniz gelin rahat olup olmadığına beraber bakalım
Aaaa neden ki siz muhatap olmazsanız ben ne yaparım olun lütfen olun...![]()
Yaaaa yerim seniMerak ettiğim tek bir şey var CANSEL ULUSOY
Yok ben varım o yatakta...merak etme senyatak anlamsiz icinde sen yoksan![]()
Biliyorum...Gelme şansım olsa, 1 sn durmam,biliyorsunuz.
![]()
Yaaaa yerim seni![]()
Üzerinde çalışıyorum...Biliyorum...ama ben sizin için özel gelicem
davet ettiğiniz zaman
![]()
Gerçekten mi... yaşasınÜzerinde çalışıyorum...
Başımın tacı yapacağım sizi... Birkaç saatliğine de olsa...
![]()
Tabiki herşey karşılıklıSabırsızlıkla bekliyorum o zamanı tabi karşılıklı
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!