- 19 Nis 2021
- 9,768
- 22,305
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Birazmı bebeğim. Sensiz buraları olmuyor kuşum. Ama sen açığı kapatırsın buna inanıyorum. En güzel yerlerinden bende öpüyorum meleğimKısa bir aradan sonra aranizdayım beni merak edip arayan özelden yazan bütün Mavişlerime burdan teşekkürlerimi iletiyorum hepinizi kocaman öpüyorum
![]()
En çokta ben özledim amaKısa bir aradan sonra aranizdayım beni merak edip arayan özelden yazan bütün Mavişlerime burdan teşekkürlerimi iletiyorum hepinizi kocaman öpüyorum
![]()
Özlendiniz, hem de çokKısa bir aradan sonra aranizdayım beni merak edip arayan özelden yazan bütün Mavişlerime burdan teşekkürlerimi iletiyorum hepinizi kocaman öpüyorum
![]()
Aaa biraz mı yazmışımBirazmı bebeğim. Sensiz buraları olmuyor kuşum. Ama sen açığı kapatırsın buna inanıyorum. En güzel yerlerinden bende öpüyorum meleğim![]()
Bende sizi çok özledim kiiWalla özledik tabi seni ponçik,
Hoşgeldin....
Olmazzzz demihiç özlemeden olurmu seni
Hoşbuldum canımHoşgeldin bebeğim sensiz buraların tadi tuzu yoközlemek ne demek buram buram hasretinle kokuyor tenim bi gelsem sarsılsam doya doya anca gecer hatta geçmez daha çok sarılıp öpmem lazım
belki bi nebze diner
sen hep özlenensin bebeğim senin yerin apayrı seviliyorsun
tekrar hoşgeldin canım benim
![]()
Evet fark ettimEn çokta ben özledim ama
İzmir'e mi gelmiştinCumartesi aklıma geldin dedim nerelerde diye sonra "ya kadının bir normal hayatı var" diye düşününce dedim rahatsız etmiyim
Kısa bir aradan sonra aranizdayım beni merak edip arayan özelden yazan bütün Mavişlerime burdan teşekkürlerimi iletiyorum hepinizi kocaman öpüyorum
![]()
Biraz mı baya baya özleştik ama bizKısa bir aradan sonra aranizdayım beni merak edip arayan özelden yazan bütün Mavişlerime burdan teşekkürlerimi iletiyorum hepinizi kocaman öpüyorum
![]()
Gözler seni arıyor bebeğimKısa bir aradan sonra aranizdayım beni merak edip arayan özelden yazan bütün Mavişlerime burdan teşekkürlerimi iletiyorum hepinizi kocaman öpüyorum
![]()
Hep özleyin beni çok özleyin beniBiraz mı baya baya özleştik ama biz![]()
Bu gözlerde seni arıyor tontiş yanaklımGözler seni arıyor bebeğim
Çok teşekkür ederim çok naziksinizFazlasıyla özleştik sanki hoşgeldiniz![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!