Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Black Magic Woman Ceylin!...

Tatlı Kıvırcık Çevrimdışı
17 Tem 2020
6,855
6,983
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
vay benim maskem ya , gitmiş turnayı 12 den vurmuş , birazda anladığım vurulmuş ki bu zaten olayı güzelleştirir ....

o büyü değil maskem , o şehvet uyandıran sende hatunu bulman , gerçi o vucut bende olsa ben bile sana şehvet uyandırabilirm :)))))

benimde ciddi merak ettiğim bi hanfendi kendisi ama program yoğun :)))) şaka bi yana tatlı kıvırcık ceylin hanfendiye ; kibar dostuma güzel keyifli anlar yaşattığı için ayrıca teşşekür ederim...
Çok teşekkür ederim tatlım 😍😘😘😘😘. Görüşmek üzere diyelim o zaman 🤗😘💋🙏❤️❤️

30 May 2020
201
330
39
Evet forum ahalisi forumun efsanelerinden Ceylin yani nam-ı değer "Tatlı Kıvırcık" ile çok yakın bir zamanda nihayet yüzyüze tanıışmış bulunmaktayım..Bu tanışmanın referansıda aşağıda bulunmakta tarihe not düşmek adına!..
Ceylin belkide benim forumda ilk gözüme çarpan ve tanışmak istediğim kadınlar arasında idi... Bu amaçla da Kasım başlarında kendisi ile bir msglaşmıltık fakat bir türlü benden kaynaklanan gerek sağlık gerekse başka nedenlerden dolayı denk getirememiştik ki kendisi bana her seferinde inanilmaz anlayışlı davrandı bu ertelemelerde.En nihayetinde kısmet oldu ve bir kaç gün öncesine bir plan yapabildik.

Önce standart kısımlardan bahsederlim..

iletişim : Ceyliin iletişimi forumda en sorunsuz olan pembişlerden bir tanesi sanırım.

Ulaşım : Evi Beylikdüzünde çok merkezi bir konumda bulunmakta. Özel aracı ile gelecek olanlar için park sıkıntısı yok,toplu taşıma tercih edecekler içinde Metrobüs e yürüme mesafesinde!..

Ev: Benim bugüne kadar gittigim evler içinde en güzellerinden birisi herhalde. Çok temiz pırıl pırıl bir evi var Ceylin'in

Gelelim asıl konulara:

Evinin önüne geldigimde kısa bir mesajlasşma sonrası Ceylin'in gel msg i ile blrlikte soluğu ceylin'in kapısının önünde aldım ve aralık olan kapıdan uzanıp beni tutup içeri çekti Ceylin!:) içeri girdigimde tam ona doğru hamle yapacakken bu seferde itip beni duvara yapistirdi!.. "Ne yapıyorsun ayakkabılarını çıkar o paspas harici bir yere basmaaaa" diyerek!.. Kontrol şimdilik Ceylin!de idi net bir şekilde:)

Beni kırmayıp istediğim kostümle karşılamıştı beni bu genç kadın ve size şimdi onun hakkında bir kaç detay vermezsem haksızlık etmiş olurum.Ceylin çok güzel bir kadın vücudu zaten forumdan göründüğü gibi olağanüstü, fakat yüzü de çok güzel..Adeta büyüleniyorsunuz yüzüne gözlerine bakarken!..
Salona çok güzel ikramlar hazırlamıştı sağolsun geçtik oturduk ve kendisi sağolsun bana türk kahvesi hazırlamaya başladı.. Bir kaç metre önümde arkası bana dönük şekilde türk kahvesini hazırlarken zihnimde birden Santana" Black Magic Woman" şarkısı çalmaya başladı ve bu tınılar evinden çıkana kadar devam etti :) hoşbeş sohbet derken ben aşırı heyecanlı iken başlarda yavaş yavaş sohbet sonrası heyecanım azalmaya başladı ve ufak tefek dokunuşlar sonrası ceylin istersen sen bir duşa geç teklifi ile birlikte ben duşun altında buldum kendimi.Banyosu pırıl pırıl.. tertemiz havlular sizi bekliyor.

Özel anlara gelecek olursakkkkk :) Ceylin'in harika yumuşacık ve mis gibi kokulu bir teni var. Bu güzel kadında sıfır kapris var.. Siz bakımlı ve temiz olduğunuz takdirde olağan sınırlar dışında herhangi bir "olmaz", tepkisi ile karşılaşmayacaksınız. Ceylin çok güzel öpüşüyor, zaman zaman soft zaman zaman sertleşiyor!.., Oral sexi soft tamda benim sevdigim tarzda:) Yatakta zevk veriyor ve kendiside zevk alıyor ve siz bunu hissediyorsunuz!.. net bir biçimde!..Neredeyse yorulmak nedir bilmiyor, ben bir noktadan sonra pozisyonları saymayı bıraktım. yani Ceylin in sihiri büyüsü yatakta da devam ediyor. Harika vücudunu seyrederken, dokunurken, öperken vücudundaki dövmeler sizi adeta hipnotize ediyor ve sürekli zihninizde ne kadar şanslı bir erkek olduğunuz düşüncesi yankılanıyor sanki. Bel çukurlarındaki ona inanılmaz yakışan iki piercing oraya yapıştırılmış iki yıldız gibi parlıyor ara ara!..
Bir erkeğin o yataktan mutsuz ayrılmasının imkanı yok bence...

Bana ayrılan sürenin sonuna gelmiştik istemiyerek de olsa... Bir duş daha alıp onu son bir kez öperek evinden çıktım. Kendime kızgındım evinden çıktığımda neden daha önce tanışmadım onunla diye.. Kafamda onu bir daha ne zaman görebileceğimin planlarını yaparak arabama doğru yürüyerek uzaklaştım black magic woman'dan.
Not: Ben siyah ve kıvırcık saç ı sevmem, daha doğrusu sevmezdim!... bu kızı ben bu saçtan başka bir saçla düşünemiyorum ve çok seviyorum artık onun saçlarını:)...

Kara Büyülü Kadın​

Benim kara büyülü kadınım var,
Evet, benim kara büyülü kadınım var,
Beni öyle kör etti ki göremem,
O kara büyülü bir kadın,
Benim içimden bir şeytan çıkarmaya çalışıyor.

Bana arkanı dönme, bebeğim
Bana arkanı dönme, bebeğim,
Evet, bana arkanı dönme, bebeğim,
Hilelerinle ortalığı karıştırmayı bırak,
Yoksa sihirli çubuklarımı uyandırabilirsin.

Büyünü üzerime saldın, bebeğim
Büyünü üzerime saldın, bebeğim,
Evet, büyünü üzerime saldın, bebeğim
Kalbimi taşa dönüştürüyor,
Sana öyle ihtiyacım var ki,
Büyülü kadın, seni yalnız bırakamam.
Müthiş bir anlatım yine
Bu kız @Tatlı Kıvırcık kendine şiir de yazdırır şarkı da yazdırır gemileri de yaktırır..

17 Tem 2020
6,855
6,983
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
hocam medeni durumunuzu bilmiyorum fakat uygun olmayan ve Ceylinlenenler için aklıma bir şey geldi. kendisini ile gecelik görüşebilmek adına Beylikdüzünde naylon bir şirket kuralım. şirket merkezi için bir daire tutalım. burada kaç kişiyiz veririz neyse kirasını. import export mecbur gece toplantıları nöbete kalmalar falan olsun🤣
şirket ismi : sweet curly import export gibi bir şey olabilir :cool:
misafirler için güzel bir yatak ve jakuzi şart tabi😂
🤣🤣🤣🤣🤣🤣

17 Tem 2020
6,855
6,983
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Çok değerli yorumun için teşekkür ederim sevgili @ÇAKALER :)
Vallahi vurulmadım desem yalan olur:) ceylinle daha oncesinde bir kac kere msg lasirken hissettigim elektrik gorusmemizde de fazlasiyla devam etti. Vucut konusu ise zaten fotolarda ve videolarda ortada benim bir sey soylememe gerek yok.. mükemmeliğin vücut bulmuş hali olarak özetleyebiliriz sanırım.
Umarım en kısa zamanda sende tanışırsın ceylin'le ve ne demek istredigimi deneyimleyerek daha iyi anlamış olursun!.
Teşekkür ederim balım benim 💋💋💋💋💋💋

ekinoks1

Normal Üye
7 May 2022
15
39
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Evet forum ahalisi forumun efsanelerinden Ceylin yani nam-ı değer "Tatlı Kıvırcık" ile çok yakın bir zamanda nihayet yüzyüze tanıışmış bulunmaktayım..Bu tanışmanın referansıda aşağıda bulunmakta tarihe not düşmek adına!..
Ceylin belkide benim forumda ilk gözüme çarpan ve tanışmak istediğim kadınlar arasında idi... Bu amaçla da Kasım başlarında kendisi ile bir msglaşmıltık fakat bir türlü benden kaynaklanan gerek sağlık gerekse başka nedenlerden dolayı denk getirememiştik ki kendisi bana her seferinde inanilmaz anlayışlı davrandı bu ertelemelerde.En nihayetinde kısmet oldu ve bir kaç gün öncesine bir plan yapabildik.

Önce standart kısımlardan bahsederlim..

iletişim : Ceyliin iletişimi forumda en sorunsuz olan pembişlerden bir tanesi sanırım.

Ulaşım : Evi Beylikdüzünde çok merkezi bir konumda bulunmakta. Özel aracı ile gelecek olanlar için park sıkıntısı yok,toplu taşıma tercih edecekler içinde Metrobüs e yürüme mesafesinde!..

Ev: Benim bugüne kadar gittigim evler içinde en güzellerinden birisi herhalde. Çok temiz pırıl pırıl bir evi var Ceylin'in

Gelelim asıl konulara:

Evinin önüne geldigimde kısa bir mesajlasşma sonrası Ceylin'in gel msg i ile blrlikte soluğu ceylin'in kapısının önünde aldım ve aralık olan kapıdan uzanıp beni tutup içeri çekti Ceylin!:) içeri girdigimde tam ona doğru hamle yapacakken bu seferde itip beni duvara yapistirdi!.. "Ne yapıyorsun ayakkabılarını çıkar o paspas harici bir yere basmaaaa" diyerek!.. Kontrol şimdilik Ceylin!de idi net bir şekilde:)

Beni kırmayıp istediğim kostümle karşılamıştı beni bu genç kadın ve size şimdi onun hakkında bir kaç detay vermezsem haksızlık etmiş olurum.Ceylin çok güzel bir kadın vücudu zaten forumdan göründüğü gibi olağanüstü, fakat yüzü de çok güzel..Adeta büyüleniyorsunuz yüzüne gözlerine bakarken!..
Salona çok güzel ikramlar hazırlamıştı sağolsun geçtik oturduk ve kendisi sağolsun bana türk kahvesi hazırlamaya başladı.. Bir kaç metre önümde arkası bana dönük şekilde türk kahvesini hazırlarken zihnimde birden Santana" Black Magic Woman" şarkısı çalmaya başladı ve bu tınılar evinden çıkana kadar devam etti :) hoşbeş sohbet derken ben aşırı heyecanlı iken başlarda yavaş yavaş sohbet sonrası heyecanım azalmaya başladı ve ufak tefek dokunuşlar sonrası ceylin istersen sen bir duşa geç teklifi ile birlikte ben duşun altında buldum kendimi.Banyosu pırıl pırıl.. tertemiz havlular sizi bekliyor.

Özel anlara gelecek olursakkkkk :) Ceylin'in harika yumuşacık ve mis gibi kokulu bir teni var. Bu güzel kadında sıfır kapris var.. Siz bakımlı ve temiz olduğunuz takdirde olağan sınırlar dışında herhangi bir "olmaz", tepkisi ile karşılaşmayacaksınız. Ceylin çok güzel öpüşüyor, zaman zaman soft zaman zaman sertleşiyor!.., Oral sexi soft tamda benim sevdigim tarzda:) Yatakta zevk veriyor ve kendiside zevk alıyor ve siz bunu hissediyorsunuz!.. net bir biçimde!..Neredeyse yorulmak nedir bilmiyor, ben bir noktadan sonra pozisyonları saymayı bıraktım. yani Ceylin in sihiri büyüsü yatakta da devam ediyor. Harika vücudunu seyrederken, dokunurken, öperken vücudundaki dövmeler sizi adeta hipnotize ediyor ve sürekli zihninizde ne kadar şanslı bir erkek olduğunuz düşüncesi yankılanıyor sanki. Bel çukurlarındaki ona inanılmaz yakışan iki piercing oraya yapıştırılmış iki yıldız gibi parlıyor ara ara!..
Bir erkeğin o yataktan mutsuz ayrılmasının imkanı yok bence...

Bana ayrılan sürenin sonuna gelmiştik istemiyerek de olsa... Bir duş daha alıp onu son bir kez öperek evinden çıktım. Kendime kızgındım evinden çıktığımda neden daha önce tanışmadım onunla diye.. Kafamda onu bir daha ne zaman görebileceğimin planlarını yaparak arabama doğru yürüyerek uzaklaştım black magic woman'dan.
Not: Ben siyah ve kıvırcık saç ı sevmem, daha doğrusu sevmezdim!... bu kızı ben bu saçtan başka bir saçla düşünemiyorum ve çok seviyorum artık onun saçlarını:)...

Kara Büyülü Kadın​

Evet, benim kara büyülü kadınım var,
Beni öyle kör etti ki göremem,
O kara büyülü bir kadın,
Benim içimden bir şeytan çıkarmaya çalışıyor.

Bana arkanı dönme, bebeğim
Evet, bana arkanı dönme, bebeğim,
Hilelerinle ortalığı karıştırmayı bırak,
Yoksa sihirli çubuklarımı uyandırabilirsin.

Büyünü üzerime saldın, bebeğim
Büyünü üzerime saldın, bebeğim,
Evet, büyünü üzerime saldın, bebeğim
Kalbimi taşa dönüştürüyor,
Sana öyle ihtiyacım var ki,
Büyülü kadın, seni yalnız bırakamam.
Bu güzel detaylı paylaşım için teşekkürler. Ceylinle görüşmek elzem oldu artık.

Neysem O Çevrimdışı
12 Şub 2019
289
239
Vayyyy be ne görüşme olmuş , şiirler yazdırmış maske kardeşime.Bu görüşme burada bitecek gibi değil besbelli,bundan sonraki görüşmeleriniz en kötü böyle olsun.

TK Tech Çevrimdışı
10 Nis 2022
114
174
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ve sonunda o muhteşem görüşmemizi gerçekleştirebildik.☺️😄 Elde olmayan nedenler bile kavuşmamıza engel olamadı.😆 Seninle mesajlaşmak çok keyifliydi balım.😊🍯
Hoş sohbetimiz daha mesajlaşmalarımız da başlamıştı.🙃 O sıcaklığını samimiyetini daha mesajlaşırken hissetmiştim bebeğim.😌 Sanki ilk görüşmemiz değilde senelere dayanan bir tanışıklığın verdiği samimiyetle olan görüşme gibiydi hiç yabancılık hissetmedim seninle tatlım.☺️ Belliydi zaten bu kadar uyumlu olucağımız.🤭 Temizliğe biraz fazla önem veriyorum bildiğiniz üzre.😅😅 Peki o duvara yasladığımdaki afallamış hallerin 😆😆😆. Gözümün önünden gitmiyor 😁.Her biri ayrı güzel olan yorum ve düşüncelerin için çok teşekkür ederim bebeğim.🙏🏻 Beni onure ediyorsun. Ne sohbetimize ne de sevişmemize doyum olmadı.Bal tadındaydı 🍯🍯🍯🫦. Öylesine güzel bir ortamdı ki zamanı durdurmak en içten dileğimdi.😌 Her biri çok özel saatlerdi.😍 Daha önce tanışamadık belki ama artık hep görüşeceğimize eminim ben kuzum.💕💕 Senin gibi bir beyefendiyle görüşmeyi her kadın ister.🤭 Nerede nasıl davranılması gerektiğini bilen, sohbetine muhabbetine doyum olmayan, bakımlı, nazik, tatlı ve bir o kadar da güler yüzlü, çok hoş bir beyefendisin bebeğim.🥰🥰 Sana siyah ve kıvırcık saçı sevdirebildiysem ne mutlu bana.😌.Seni tanıma şerefine nail olduğum için ayrı bir mutluyum tabi 🙏😘.
Üzerinizde böylesine güzel etkiler bırakabilmek beni gerçekten yüceltiyor.☺️. Verdiğim emeğin karşılığını almak öyle mutlu ediyor ki anlatamam.☺️🥰 Başlı başına muhteşem bir görüşme oldu.🫠 Ve kesinlikle tekrarı olması gereken bir görüşmeydi.😋🤩 Hediye ettiğin bu güzel şarkı içinse ayrı teşekkür ederim tatlım.😙 Ellerimden her zaman bol köpüklü kahveler yapacağım bebeğim.☺️ Sen yeter ki iste.😝 Bir sonra ki görüşmemize kadar kendine çok iyi bak tatlım.☺️ Öpüyorum hem kaleminden hem de o güzel kalbinden bir sürü.😻😻 Herşey için tekrardan çok ama çook teşekkür ederim.💋💋🙏🏻 Hoşçakal ve sağlıcakla kal .Seviliyorsun bebeğim 🤗😘😘❤️💋💋💋💋💋👄👄🫦💓💗💘💘💝💞❣️❣️❣️❤️‍🔥💓💟💟💟💓💗💘💝💞❤️❤️🧡💜💜😍🥰😘🥰😋😚😙😗😗😚😋😋😛🥰🥰🥰😍😍🥰😍😙
Sen nasıl bir hatunsun be! Cevabı bile partnerine o anları bir daha yaşatıyor😊😊 vallahi çok harikasın... İyi ki varsın😊😊🔥🔥🔥🔥🔥 sevişmenize sağlık😊😊😊👏👏👏👏👏

TK Tech Çevrimdışı
10 Nis 2022
114
174
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
hocam medeni durumunuzu bilmiyorum fakat uygun olmayan ve Ceylinlenenler için aklıma bir şey geldi. kendisini ile gecelik görüşebilmek adına Beylikdüzünde naylon bir şirket kuralım. şirket merkezi için bir daire tutalım. burada kaç kişiyiz veririz neyse kirasını. import export mecbur gece toplantıları nöbete kalmalar falan olsun🤣
şirket ismi : sweet curly import export gibi bir şey olabilir :cool:
misafirler için güzel bir yatak ve jakuzi şart tabi😂
Ne kadar veriyoruz beni yazın😁

HiPo Çevrimdışı
18 Eki 2015
370
654
62
Cinsiyetiniz nedir?
bravo maske, az ve öz ... ama kıvırcık'a da bravo, tabiri caizse ve haddim olmayarak :ROFLMAO:
... hep keyifli zamanlarınız olsun 👍

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar