- 19 Nis 2021
- 9,768
- 22,305
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Anaammmm... Telefon alev aldi ya la
Ozaman jakuziye alayım sizi ateşiniz düşerSanırım ateşim çıkıyor![]()
İzmirin kızları yakıyor insanları
Ne oldu...Anaammmm... Telefon alev aldi ya la![]()
İçinizi ısıtmak değil yakmak isterimbu sogukta guzelligin icimizi isitti prenses![]()
Aman dikkat edin İzmir'in kızları ile havasına güven olmaz...İzmirin kızları yakıyor insanları![]()
yaktin bitirdin bizi zalimin kizi daha ne kadar yakicanİçinizi ısıtmak değil yakmak isterim![]()
Off off @Cansel Ulusoy bitirdin yine
Tamammyaktin bitirdin bizi zalimin kizi daha ne kadar yakican![]()
Yeterki siz yakın . Havasına belki ama size güveniyorlarki Balıkesirimize davet ediyorlarAman dikkat edin İzmir'in kızları ile havasına güven olmaz...bizim işimiz bu yakar geçeriz
![]()
Köpüğü çok olmuş. Az kopuklusu yok mu?
Altın vuruşu yaptın yine ❤Efendim canım ❤❤❤
Telefonu elinde patlayan dayilar gibiNe oldu...amann dikkat edin eliniz yanmasın
![]()
Çok teşekkür ederimYeterki siz yakın . Havasına belki ama size güveniyorlarki Balıkesirimize davet ediyorlar![]()
Bu bol köpüklü bebeğimKöpüğü çok olmuş. Az kopuklusu yok mu?![]()
![]()
![]()
Anılar güzel anılarAnılar anılarr![]()
Ama ne yapayım kiTelefonu elinde patlayan dayilar gibiOrtaligi atese vermissiniz ama kucukhanim ... Bu kadar davetkar olunmaz ki
Hayir , olayi bu seviyeye cikartirsaniz bizim yapacak biseyimiz kalmiyor geriye
![]()
Teşekkürler Evet güzel bir andı...ne güzel anlar öyle![]()
Ya ama Ben simdi nasil ise konsantre olacagim yaAma ne yapayım kibiraz gözünüz, gönlünüz banyo yapsın dedim...
ozaman bende jakuzide sizi davet ediyor
haklısınız ne diyim şimdi
![]()
Bende sıfır köpük seviyorum, mümkün mü acabaBu bol köpüklü bebeğimsen az köpüklü mü seviyorsun
onuda ilerleyen saatlerde atarım
![]()
Bu güzel yorumlarla çokta güzel çalışılır benceYa ama Ben simdi nasil ise konsantre olacagim yaSozumuz soz Olsun ne yakin zamanda diyelim kucukhanim
Gerçekten köpükleriniz çok güzelmiş @Cansel Ulusoy hanfendi…keşke köpüğünüzde ki bir baloncukta ben olsaydım…semtimize renk kattınız…kokunuzu bırakıp gittiniz…bye bye…
Neden acaba köpüklü sevmiyorsunuz sanki içimden bir ses içinizdeBende sıfır köpük seviyorum, mümkün mü acaba![]()
İnan o an hiç birşey umrumda değildiAnılar güzel anılarköpükler banyonun kapısından taştı
iyi bizi kovmadilar otelden
![]()
Fark ettimİnan o an hiç birşey umrumda değildi![]()
Çok teşekkür ederim bebeğimYine Cansel yine muhteşem ❤❤❤
Çok teşekkür ederimGerçekten köpükleriniz çok güzelmiş @Cansel Ulusoy hanfendi…keşke köpüğünüzde ki bir baloncukta ben olsaydım…semtimize renk kattınız…kokunuzu bırakıp gittiniz…bye bye…
Bu nazik ve güzel mesajınız için asıl ben teşekkür ederim sevgili Cansel hnm…Bu kentten bir kadın geçti diyeceğim,öyle güzel,öyle asil…bu mesajınızı ekran görüntüsü alıp,çerçevelettirip duvara asacağım,resminizin yanına…Kendine çok iyi bak güzel Kadın….Çok teşekkür ederimbelki bir gün olursunuz
neden olmasın
burnunuza bir köpük koyardım
yanımda olsaydınız tekrar ben gelene kadar kokumla idare edin diye bıraktım
![]()
İşim kımıl kımıl oldu bende olmak isterdim yanında yamacında
Rica ederimBu nazik ve güzel mesajınız için asıl ben teşekkür ederim sevgili Cansel hnm…Bu kentten bir kadın geçti diyeceğim,öyle güzel,öyle asil…bu mesajınızı ekran görüntüsü alıp,çerçevelettirip duvara asacağım,resminizin yanına…Kendine çok iyi bak güzel Kadın….![]()
Detaylar çok önemli benim icinBu nasıl bir detay güzelliği böyle❤❤❤
Gel yanıma yanı başımaİşim kımıl kımıl oldu bende olmak isterdim yanında yamacında![]()
Hay daaa bir bu eksikti,
Bu ne seksilik böyle güne böyle senle böyle başlanmalı acilen en aciliyetinden sen lazımsın
ooo bu fotoğrafı görünce ben neler kaçırmışım bunca zaman diyorum
Bir gün beraber köpükleniriz bebişimyanında olmak vardı![]()
Islak ıslak duvardan duvara çarpılmak bence çok iyi olur iz çıkarHay daaa bir bu eksikti,insanı bir duvardan bir diğerine çarpıyordu,abondone ettin akşam akşam cık çık bakar oldum fotoğraflarına@CanselUlusoy
Tüm çıplaklığı kapattım köpükleahahahaa çok güzel bir sansür olmuş
Güne başlamak dileğiyleBu ne seksilik böyle güne böyle senle böyle başlanmalı acilen en aciliyetinden sen lazımsın![]()
Evet İstanbul orası ama şuan İzmir'deyimİstanbul da misiniz yoksa![]()
Yok daha kaçırmış sayılmazsınooo bu fotoğrafı görünce ben neler kaçırmışım bunca zaman diyorum![]()
daha yeni başlıyoruz o zamanYok daha kaçırmış sayılmazsın![]()
Evet canım daha yolun başındayızdaha yeni başlıyoruz o zaman![]()
Köpükler nerede duracağını biliyor bebito
Ne kadar fena bu köpüklerKöpükler nerede duracağını biliyor bebitoGüzel yer seçmişler
![]()
Bu foto yeni değil yavrumHiç de haber vermiyorsun
Çok teşekkür ederimçok etkileyici fizik![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!