Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Böyle eskort olmaz(!)

26 Eyl 2019
58
69
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Buse hanımla bugün 3 saatlik bir görüşme gerçekleştirdim. Çok güzel bir kadın, görüşmenin ilk anından son anına kadar ilgiyi hiç azaltmadı… Bırakın bir eskortu kız arkadaşın yapamaz bunu herhalde. Ayrıca bunu yaparken de bir o kadar samimi. Kısacası olmaz böyle eskort diyorum. Bu nedenle bu; kız arkadaşı ötesi bir görüşmenin referansı olarak kayıtlara geçmiş olsun. Kendisine güzel anlar için teşekkür ediyorum.

Mulholland Drive Çevrimdışı
26 May 2023
235
390
24
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Hocam zaten ortalık karışık,
Böyle başlıklar koyup, insanı yaniltmayin...
İçerik güzel ama başlık olmamış...

Buse PIRIL Çevrimiçi
9 Haz 2018
1,155
2,631
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Buse hanımla bugün 3 saatlik bir görüşme gerçekleştirdim. Çok güzel bir kadın, görüşmenin ilk anından son anına kadar ilgiyi hiç azaltmadı… Bırakın bir eskortu kız arkadaşın yapamaz bunu herhalde. Ayrıca bunu yaparken de bir o kadar samimi. Kısacası olmaz böyle eskort diyorum. Bu nedenle bu; kız arkadaşı ötesi bir görüşmenin referansı olarak kayıtlara geçmiş olsun. Kendisine güzel anlar için teşekkür ediyorum.
Heyecanlandım başlığı okurken 😁🙉😻
Bu kadar kalpten bu kadar coşkulu ve hissiyatlı bir başlık atmanız benim için çok degerli paylaşım için çok teşekkür ederim mutluluklar keyifler ilgiler hep Karşılıklı🙏💚 sizden aldığım enerji keyif bize bunu yaşattı tekrar görüşmek dileğiyle sağlıklı mutlu günler dilerim 😍💕💫💫💫💯

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar