Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Bronz kıvırcık

WildTurkey

Normal Üye
11 Şub 2021
32
81
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhabalar,
Kısa bir zaman önce tatlı kıvırcıkla 2. görüşmemi gerçekleştirdim. Kendisi de tatilde yakaladığı güzelliğine güzellik katan bronzluğunu daha kaybetmemişti.
Yine çok güzel bir misafirperverlik ve sıcaklıkla karşıladı ve görüşmemizin sonuna kadar samimiyeti tam gaz devam etti.
Yatak deneyimi ise anlatılmaz yaşanır diyorum. Her bir detayı ayrı güzel olan vücut hatları ile bu anlar unutulmazlara kazındı.
Herkese tatlı günler 😉

Tatlı Kıvırcık Çevrimdışı
17 Tem 2020
6,855
6,983
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Merhabalar,
Kısa bir zaman önce tatlı kıvırcıkla 2. görüşmemi gerçekleştirdim. Kendisi de tatilde yakaladığı güzelliğine güzellik katan bronzluğunu daha kaybetmemişti.
Yine çok güzel bir misafirperverlik ve sıcaklıkla karşıladı ve görüşmemizin sonuna kadar samimiyeti tam gaz devam etti.
Yatak deneyimi ise anlatılmaz yaşanır diyorum. Her bir detayı ayrı güzel olan vücut hatları ile bu anlar unutulmazlara kazındı.
Herkese tatlı günler 😉
Teşekkürler tatlım benim 💋 seni Tekrar gördüğüme sevindim 🙏 misafir seviyorum biliyosun kuzum her zaman beklerim yine gel .Hala bronzum merak etme teşekkür ederim herşey için tekrardan kuzum kendine iyi bak görüşmek üzere 🤗💋❤️

Leopard Çevrimdışı
18 Ocak 2012
199
25
Merhabalar,
Herkese tatlı günler 😉
Güzel paylaşımınız için teşekkürler tatlı kıvırcık merakımı cezbediyor :)

Leopard Çevrimdışı
18 Ocak 2012
199
25
Teşekkürler tatlım benim 💋 seni Tekrar gördüğüme sevindim 🙏 misafir seviyorum biliyosun kuzum her zaman beklerim yine gel .Hala bronzum merak etme teşekkür ederim herşey için tekrardan kuzum kendine iyi bak görüşmek üzere 🤗💋
Bronz ten çok yakışmıştır, misafir seviyorsunuz demek ki umarım beni de bir gün kabul edersiniz. :)

7 Tem 2021
94
59
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhabalar,
Herkese tatlı günler 😉
Paylaşım için teşekkürler umarım bizde tatlı kıvırcık ile görüşme şansımız olur

Halilbakic80 Çevrimdışı
30 Eyl 2020
1,101
904
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Merhabalar,
Herkese tatlı günler 😉
Paylaşim icin iki tarafada teşekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar