- 19 Nis 2021
- 9,768
- 22,305
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Aslinda istanbula dogru yola ciktim diyeydin, gişelerde anlamsiz bir kalabalik olaydi. Sonra balikesire geldim ile kalabalik derbiyi kaybetmiş modda doneydi.
Yolun açık olsun Cansel Hanım. Az daha gelirsen Az kaldı Ankara ya
Teşekkür ederim bebeğim sağolİyi yolculuklar ve iyi eğlenceler dilerim.
Teşekkürlerİyi eğlenceler. Az kalmış İstanbul'a...
![]()
Çok yolumu kesip (Sabria'nın )selamı var dediler bende dedimki en kısa zamanda İstanbul'a da gelicem dedim tamam deyip bıraktılar
Avcunu yalar o benceÇok yolumu kesip (Sabria'nın )selamı var dediler bende dedimki en kısa zamanda İstanbul'a da gelicem dedim tamam deyip bıraktılar![]()
Hahahaa hiç aklıma gelmediAslinda istanbula dogru yola ciktim diyeydin, gişelerde anlamsiz bir kalabalik olaydi. Sonra balikesire geldim ile kalabalik derbiyi kaybetmiş modda doneydi.![]()
Teşekkür ederim bebeğimYolun açık olsun Cansel Hanım. Az daha gelirsen Az kaldı Ankara ya![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tamam canımAyvalık'ta tost yemeden gelme![]()
![]()
![]()
Patronuna benden selam söylesen o zaten benim adımı duyunca istifa etmene izin vermezAvcunu yalar o benceantalyadan beni çıkarcan gece vakti
@Sabria işi gücü bıraktırcanız bana
patrona yazıyom istifa dilekçemi @Cansel Ulusoy sebebi dicem❤❤❤❤
⚘⚘
![]()
Bazen insanlar, boşu boşuna kürek çeker. Akıntıya kapılır, yorulduğuyla kalır.Avcunu yalar o benceantalyadan beni çıkarcan gece vakti
@Sabria işi gücü bıraktırcanız bana
patrona yazıyom istifa dilekçemi @Cansel Ulusoy sebebi dicem❤❤❤❤
⚘⚘
![]()
Ben seni, sizin beğenmediğiniz, İstanbul'umda bekliyorum güzel kadın.Çok yolumu kesip (Sabria'nın )selamı var dediler bende dedimki en kısa zamanda İstanbul'a da gelicem dedim tamam deyip bıraktılar![]()
@Cansel Ulusoy varsa o macerada ben razıyım herşeyeBazen insanlar, boşu boşuna kürek çeker. Akıntıya kapılır, yorulduğuyla kalır.
Ama,her kötü macera,bir tecrübe olarak insanı olgunlaştırır.![]()
Tecrübe diyip geçersin o zaman, sıkıntı yok.
Sen boşuna kürek çekmiyorsun yavrumBazen insanlar, boşu boşuna kürek çeker. Akıntıya kapılır, yorulduğuyla kalır.
Ama,her kötü macera,bir tecrübe olarak insanı olgunlaştırır.![]()
Çok teşekkür ederimBen seni, sizin beğenmediğiniz, İstanbul'umda bekliyorum güzel kadın.![]()
Canım çok teşekkür ederim
Senin olduğun yer cennettirCanım çok teşekkür ederim![]()
Canım...çok teşekkür ederimSenin olduğun yer cennettir
Bebeğim❤❤❤
Biter mi bu yollar biter mi bu gurbet
İnsan yeterki istesin yolda biter gurbetteBiter mi bu yollar biter mi bu gurbet
Neden beğenmediniz mi öyle müzik açınca yol çabuk bitiyorKulaklarim kanadi o nasil muzik ayooll![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!