- 19 Nis 2021
- 9,768
- 22,305
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Gecenin asaleti sensin parlıyorsun
Teşekkür ederimGecenin asaleti sensin parlıyorsun![]()
Çok seksisin bebekkk. Ama o noktaya o topuklularla nasil çikiyorsun ben orada kaldim. O yürüyüşü gormek isterdim.
Çok mersiSiyahın asaleti vücûd bulmuş haliHalhal size çok yakışıyor hanfendi
Çok teşekkür ederimgercekten cok guzel bir vucudunuz varama yine ayakkabili poz olmus
![]()
Siyahi bilmem ama senin asaletin yeter bebeim ya fiziğe düştum gerçekten
Teşekkürler bebekkkkÇok seksisin bebekkk. Ama o noktaya o topuklularla nasil çikiyorsun ben orada kaldim. O yürüyüşü gormek isterdim.
Size yeniden şarkılar söyleten kadınSiyahı bize sevdiren kadın muhteşemsin![]()
Çok çok teşekkür ederimSizin güzelliğiniz, asaletiniz yanında siyahın asaletinin lafı olmaz Cansel hanım
Canım çok teşekkür ederimSiyahi bilmem ama senin asaletin yeter bebeim ya fiziğe düştum gerçekten![]()
kız o ne güzel elbise,
Yoksa resimlerden daha mı sexysnCanım çok teşekkür ederimartık fiziğimide gelince görürsünüz
![]()
Gerçekten mi...beğendin mikız o ne güzel elbise,
Canım çok teşekkür ederimbu alemde teksin prenses özlendin![]()
sağlıklı bir erkek birey olarak sevdim tabii ki, laf aramızda içindeki kız pek güzelGerçekten mi...beğendin miteşekkür ederim
![]()
Efsane güzellik asalet ruhunda var
Yine her zamanki gibi muhteşem olmuşsunuz Cansel hanım. Size ne giyseniz yakışıyor zaten ama insanın eli ayağı titriyor ya
Siyah asil renk ama senin gibi asil bir pembişte daha asil duruyor fıstığım öptüm kocaman
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!