- 19 Nis 2021
- 9,768
- 22,305
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Sırtımı taşa dayamaktan taş gibi olmuşum
Ama ne yapabilirim ki sizin için yapıyorum herşeyiama bu kadarda harika olunmazki![]()
Isitmakmi.!!!!! Ateş bastı resmen
Şimdi bende size sokulsam yaveş yaveş bende pamuk gibi olur muyum,ne dersiniz??Sırtımı taşa dayamaktan taş gibi olmuşum
Teşekkürler
![]()
Günaydın fıstığım sayende ısındım bu sabah yine harikasın öptüm
Dört Mevsimin her koşullarında aranan Kansın Güzellik Her daim istenileceksin
tesekkur ederiz bizi dusundugun icinAma ne yapabilirim ki sizin için yapıyorum herşeyi![]()
Ateş bastı Cansel hanım
Evet ısıtmakIsitmakmi.!!!!! Ateş bastı resmen![]()
Teşekkür ederim canımyakıyorsun yine ortalığı güzelliğinle
Evet ısıtmak dedim bebeğim
Bence geç bile kaldınız bana yaklaşmakta pamuk ne kelime yumyumuşak olursunŞimdi bende size sokulsam yaveş yaveş bende pamuk gibi olur muyum,ne dersiniz??![]()
Seni ısıtmak için elimden geleni yapıyorumGünaydın fıstığım sayende ısındım bu sabah yine harikasın öptüm![]()
Bilmemm kii bı araştırma yapmam gerek boş zamanda mı yoksa karmaşıklıktamıAllah seni boş zamanındamı yarattı nedir bu güzellik böyle bitirdin bizi sabah sabah![]()
Olsun ve güzelim olsunOlsunda nasıl olursa olsun
Çok teşekkür ederim güzel kızın seni kocaman öpüyor...İçimi ısıttın güzel kuzu. Şimdi sana sarılmak vardı.
Teşekkür ederim bebeğimDört Mevsimin her koşullarında aranan Kansın Güzellik Her daim istenileceksin
Bence ben olsam etmemmmbu teklif hic red edilir mi ? aaaaaaaa![]()
Ben sizi hep düşünüyorumtesekkur ederiz bizi dusundugun icin![]()
Soğuk havada ateşAteş bastı Cansel hanımyine çok güzelsiniz❤
Evet hastayım bebebeğimEvet ısıtmak dedim bebeğimyavrum sen hasta değilmisin ondan atrs basmıştır
![]()
Çok düşüncelisin fıstığım merciiSeni ısıtmak için elimden geleni yapıyorum![]()
Aklımı aldın şekerim düştü şekerlenmem lazım sen öpücüklerin şekerlerine ihitiyacım varsa demekNe olduuuuu![]()
Soğuk suyla duş al bebeğimEvet hastayım bebebeğimsayende ateşim dahada arttı
![]()
Teşekkür ederim fındığımÇok düşüncelisin fıstığım mercii![]()
Şekerin düştüyse Cansel diye bir şeker varAklımı aldın şekerim düştü şekerlenmem lazım sen öpücüklerin şekerlerine ihitiyacım varsa demek![]()
Bende ondan bahsediyordum senin gibi bi seksi şeker lazımŞekerin düştüyse Cansel diye bir şeker var
onu yiyebilirsin o belki iyi gelir
Bol öpücükler ozaman
![]()
Olur ben sizin şekeriniz olabilirim hiç sorun değilBende ondan bahsediyordum senin gibi bi seksi şeker lazım![]()
TeşekkürlerHarikasin. Bu soguk izmir gunlerinde en guzel hediyesin.
Çok teşekkür ederimÇok merak ettiğim bi hanım umarım bir gün tanışma fırsatım olur paylaşım için teşekkürler
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!