- 19 Nis 2021
- 9,768
- 22,305
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Askerlik anılarım canlandı Denizli sizinle daha güzeldir şimdi
Bende iştima almaya gidiyorumAskerlik anılarım canlandı Denizli sizinle daha güzeldir şimdi
Meleğim iyi yolculuklar ama yavaş git
Bi bak bakim horoz var mi?
Ooo o iştima ne eğlenceli olurBende iştima almaya gidiyorum
Teşekkürler
![]()
Teşekkürler bebeğimMeleğim iyi yolculuklar ama yavaş git❤
Valla yolda bir horaz birde tavuk gördüm caddede geziyorlardıBi bak bakim horoz var mi?
Valla bakalım nasıl olucakOoo o iştima ne eğlenceli olur
Geçen hafta şiir otelde konakladım tavsiye ederim çok keyifliydi
Çok mersi teşekkürlerBugün Denizli şanlı böyle güzel ve nazik bir hanım efendi geliyor. Kıskandım vallahi iyi eğlenceler dilerim.İyi yolculuklar dilerim @Cansel Ulusoy hanım dikkatli olun.
Çok teşekkür ederimGeçen hafta şiir otelde konakladım tavsiye ederim çok keyifliydi
Sık sık İzmir seyahatlerim oluyor, umarım bir gün tanışırızÇok teşekkür ederimtavsiyeniz için
misafirim oteli tutmuş ama birdahaki sefere sordukları zaman orayı söylerim
![]()
Ankara’nın gerçekten acil bir şekilde sizin gibi bir prensese ihtiyacı varİnşallah![]()
Su gibi ak, git ve gel Cansel hanım... Solu kapatmışız yine....
Ne güzel çok sevindimSık sık İzmir seyahatlerim oluyor, umarım bir gün tanışırız![]()
İnşallah bir gün orayada gelicemAnkara’nın gerçekten acil bir şekilde sizin gibi bir prensese ihtiyacı var
Amin canım teşekkür ederimSu gibi ak, git ve gel Cansel hanım... Solu kapatmışız yine....![]()
![]()
![]()
![]()
Gelin ben sizi ayağımda sallarım...Gece gece uykum kaçtı![]()
Evet ama yolda bir horoz ve bir tavuk gördümHoroz diyarı Denizli![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!